Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letmetellyou

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha egy családtagunkat vesztettük volna el - tragikus módon meghalt Tatu, az öt éves hím gorilla (leadkép), a prágai állatkert látogatóinak kedvence, nem ilyen hétvégét akartunk. Prága gyászolja kedvencét. A Facebookon is. A szomorú esemény péntek reggel történt Tatu…..
letmetellyou 2013.02.23 00:58:33
Szakmámból kifolyólag - azt hiszem teljesen érthetően - rajongok a szép, ízléses, vagy épp egyedi kertekért. Tény azonban, hogy igazán különleges, a szárnyaló fantázia által ihletett kertet viszonylag ritkán találni. Pont ezért akadt el a lélegzetem, mikor a napokban…..
letmetellyou 2012.10.13 23:27:23
„Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.” – számolt be a hírről média, így az mno.hu is, külön kiemelve, hogy az illetékes testület „azért…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
letmetellyou 2012.09.27 10:37:07
letmetellyou 2012.09.27 11:19:23
@belekotty: mér kotyogsz bele? :D
Orbán Viktornak vannak fontos mondatai. Olyan mondatok, amelyeknek segítségével megpróbálja egységes elbeszéléssé összefűzni kormányzása tényeit, az egyébként érthetetlen intézkedések hosszú sorát. Most, pénteken Rómában fogalmazott meg ismét iránymutató gondolatot. Sokan…..
Vöröshajú lányok Molly Shaw 2012.09.23 10:00:00
..
letmetellyou 2012.09.24 13:19:45
  A szerkesztőségünk birtokába jutott  (hozta a postás) kereset alapján kimutatjuk, mitől durrant be annyira az úgynevezett közszolgálat, hogy tízmilliós kártérítésre pereljen egy újságírót. Részletek a műből. „Az MTI Nonprofit Zrt. egy 130 éves hírügynökségi…..
Idén ősszel is megrendezik a Média Építészeti Díját (melyről nem először esik szó az Urbanistán), ahol újságírók, szerkesztők és médiamunkások mondják el a véleményüket: nekik melyik épület tetszik a legjobban a tavalyi felhozatalból. A legjobbakat egy nemzetközi…..
letmetellyou 2012.09.07 00:12:01
Mint ahogy reggel óta lehetett sejteni: a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott követeléslista nem létezik, ez csupán egy ajánlás az IMF részéről, nem követelés vagy deklaráció, csak olyan intézkedések, amelyeket az IMF évek óta javasol, de nem feltételei a tárgyalásnak.…..
A HVG szépen összeszedte, hogy miért kamu az IMF-megszorítás lista, amit a Fidesz a nemzetközi valutaalap szájába ad. Az IMF ugyanis "nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott…..
Nyilvánosságra hozta a World Economic Forum a világ országainak versenyképességéről készült jelentését. Magyarország nem a helyezésével, inkább a zuhanás mértékével kelthet feltűnést. A versenyképesség csökkenésében világbajnokok vagyunk. A helyezésünk jelentős…..
Az Anonymous hackercsoport szerint Amy Lee, az Evanescence énekesnője és a menedzsere meggátolt egy fórumozót abban, hogy a zenekar egyik rajongói honlapján található pedofil tartalmak miatt feljelentést tegyen a rendőrségen. A szervezet új akciót indított a pedofilok és…..
Magyarország tekintélye napról napra zsugorodik. És most már nem is csak a baltás gyilkos kiadásáról van szó, hanem annak utózöngéiről, arról, hogy hisz-e még valaki egyetlen szót is abból, amit mértékadó magyar politikusok mondanak.A jereváni parlament minket elítélő…..
„Földrészek nyilhatnak föl szemedbe - / hiába nincs itt semmi: / Törökszentmiklóson vagy Fegyverneken / nagyon keserves / egyedül lenni.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben a végtelen)   Van egy feladat. Erős politikai közösséget kell teremteni. Európában ma…..
letmetellyou 2012.09.06 11:34:11
Blogunkban elsősorban a Szerbiával és a volt jugoszláv térséggel kapcsolatos hírekkel foglalkozunk, emellett azonban kisebbségi kérdésekkel is. De Azerbajdzsán is szóba került már. Egy budapesti örmény kifőzdés is tiltakozik Hogy kerül a balta a tárgyalóasztalra? Az azeri…..
letmetellyou 2012.09.05 18:05:40
Vastagbőr Rokonok Mohácson 2012.09.05 13:51:00
70 éve, 1942 szeptember 5-én hunyt el Móricz Zsigmond, a Rokonok és több más klasszikus szerzője. Ha most is élne Zsigmond bátyánk, biztos elégedetten csettintene, mert gyorsan gyűlnének össze az anyagok egy-egy "Rokonok" folytatáshoz.Szekó József Mohács polgármestere 1998…..
letmetellyou 2012.09.05 17:20:27
Pénteken megoldottuk a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez az új reklámkampánya az október 1-jén elinduló RTL2 tévécsatornának. Kommentelőink rengeteg olyan örökigazságot írtak "A beton kemény"-től "Az élet…..
letmetellyou 2012.09.03 17:13:37
A kormány megint elmondja, hogy jogilag minden rendben volt a baltás gyilkos kiadatásával. És ebben igazuk is van. Megérteni meg nyilván szándékosan nem akarják, hogy alapvetően két dolog miatt problémás az ügy: a.) Eladták a gyilkost, gazdasági előnyökért cserében. Ez simán…..
letmetellyou 2012.09.03 16:18:32
Egybehangzó vélemények szerint Pacific Palisades legszebb házát vásárolta meg a sztár. Bónusz: a szomszédban lakik Matt Damon évszázados barátja, Ben Affleck is. A New Yorkból költözni akaró Matt Damon, felesége Luciana Barroso és gyermekeik már egy ideje új otthont…..
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
letmetellyou 2012.09.03 15:30:54
Valami cool még coolabb lett: a Native Instrument megújított, előrendelhető groove-állomása, a Maschine MKII színes (és átszínezhető!) padjaivel az valami olyasmi, amivel jól színpadra lehet állni. A fő újítások persze a szoftverben vannak: a munkafolyamat egyszerűsödött, új…..
letmetellyou 2012.09.03 15:29:29
Öldöklő piaci versenyről számolt be a mai Közbeszerzési Értesítő. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban keresett közterületi kampányok tervezésére, kivitelezésére és lebonyolítására partnert magának. A…..
Végülis Örményországnak is kiadhattuk volna. Az mindenesetre bájosnak tekinthető, hogy senkinek sem sikerült egyetlen olyan mondatot sem kiizzadni a témában, amin átsejlett volna az objektivitás homálya.  Én már azt sem értettem, hogy miképp lehetett egy nyelvtanfolyamra…..
letmetellyou 2012.09.02 14:28:53
Egy utcakép folyton változik. Néha hosszabb, máskor rövidebb ideig tart meg egy arcot, de végül úgyis megújul. Sok épületen azonban mit sem fog az idő. Egyes tömbházak generációkat élnek túl anélkül, hogy bármi megváltozna rajtuk. Noha felhőkarcolói az utóbbi száz év…..