Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizardking

24 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai mozik 18. hétvégi forgalma: Két lépés távolság, Manu, a legsirályabb fecske, A vörös ügynök.....
lizardking 2019.05.07 12:25:34
@Ficus Cucis: Én úgy tudom, hogy ezek nem hétvégi, hanem heti jelentések. Amit te mondasz (csütörtöktől vasárnapig mért látogatottság), az a bemutató hetére szokott állni, amikor hét közepétől kezdik el vetíteni a filmet.
lizardking 2019.05.07 12:35:07
@Ficus Cucis: "Hazai mozik 18. hétvégi forgalma"
Oké, ez az apróság eddig nekem kimaradt, pedig évek óta olvasom a box office-jelentéseket... Ez van. Gondolom, most én vagyok a világ legszánalmasabb szerencsétlenje, akin lehet fröcsögni a monitor előtt.
lizardking 2019.05.08 08:00:55
@Ficus Cucis: Jó, nem veszem :)
Lassan-lassan 25 évesek lesznek azok a filmek, amik először szerepeltek e "rég volt, de igaz is volt" topfilmes visszatekintő-sorozatban, hiszen immáron negyedjére sorakozik fel húsz két évtizedes film, amik méltán készültek el. Nem oly erős merítés, mint három vagy egy éve, de a két évvel…..
A hazai mozik 41. hétvégi forgalma: Húzós éjszaka az El Royale-ban, Látlak, Az a hülye szív, A Meztelen Juliet, Sötét folyosók, A néma forradalom.....
lizardking 2018.10.15 22:28:04
@Csaba Turbucz: A múlt hétről erre a hétre majdnem 1000 nézővel növekedett a szám. Nem mintha a Végtelen háború egy csoda lenne, de azért, hogy egy Mamma Mia! legyen az év legnézettebb filmje... Fáj.
A hazai mozik 37. hétvégi forgalma: Predator - A Ragadozó, Egy kis szívesség, Macskafogó, Remélem legközelebb sikerül meghalnod :).....
Arányaiban Az útvesztő: Halálkúra bőven jobban nyitott, mint Amerikában, gyakorlatilag ugyanannyival, mint a második rész szűk két és fél éve. Lényegesen jobban fogadtuk a tengerentúliaknál A világ összes pénzét, ami a harmadik legnézettebb film volt a hétvégén, és a Három óriásplakát Ebbing…..
A Zootropolis - Állati nagy balhé határozott uralkodását hozó hétvégén a Cloverfield Lane 10. igen bravúros módon ért el jó eredményt, miközben más egyebek elhullottak, ezek közül is az Agyas és agyatlan a legkínosabban...
aeon flux meghalt wes craven 2015.08.31 07:01:00
Rémálom az Elm utcában, Az utolsó ház balra, Sziklák szeme (persze mindből az eredeti), Sikoly és még lehetne folytatni a sort: a horror műfajának neves alkotója 76 éves korában fejezte be földi pályafutását rákbetegség következtében. Utolsó mozifilmje a Sikoly 4. volt…..
A törvény nevében 2. évadának múlt hónap közepén kidobott, első trailere után a hétvégén a sorozat két újabb beharangozója landolt a világhálón. Egyre biztosabban…..
Május nálunk még mindig nem tudott olyan csúcsszezon-státust elérni, mint a tengerentúlon, s ennek legfőbb oka az, hogy rendszerint ekkor köszönt be a mozik nagy ellensége, az igazán jó idő. Idén is meg-megfúrta az üzelmeket a kedvező hőmérséklet, de azért a kasszák nem…..
lizardking 2015.06.03 16:09:40
@tomee: @isvaen: Szívemből beszéltek! :)
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
A Terminator Genisys hétvégén megjelent, SPOILERES – az elolvasomra kattintás a továbbiakért csak saját felelősségre! – karakterposztereit elnézve még mindig fokozhatók az abbéli aggályok,…..
Ryan Gosling agymenésének, a Lost Rivernek most közzétett, exkluzív jelenetében a Doktor legcukibb inkarnációjáért felelős Matt Smith minimális eszközzel válik ijesztő szekává, egy igazi tetűvé. A végén még tényleg ő lesz a legérdekesebb figura a T5-ben? Meglátjuk, de a…..
aeon flux trailer: maggie (2015) 2015.03.25 14:41:50
Eredetileg a tavalyi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták volna be Henry Hobson posztapokaliptikus horror-drámáját, de végül csak most áprilisban lesz a premierje a Tribeca Filmfesztiválon, majd májustól már a tengerentúli mozik is vetítik. Az akcióhős Arnold…..
Steven Spielberg soron következő, Tom Hankszel közös kémfilmje (St. James Place ma új címet kapott: Bridge of Spies) játszi könnyedséggel került fel az év legjobban várt filmjeinek listájára, de most már azt is tudjuk, hogy a mester a hidegháború után igazi háborúba megy,…..
Ahogy azt Laura Palmer megígérte, 25 évvel azután, hogy legördült a vörös függöny, és a törpe visszafelé táncolt, végre visszatérhetünk Twin Peaksbe. A sorozat mögött álló Showtime ma adott sajtótájékoztatóján megerősítették, hogy... 1. Kyle MacLachlan visszatér…..
lizardking 2015.01.13 16:59:21
@tengerecki: @Zalaba_Ferenc: Fánkot és cseresznyés pitét :)
Mióta közhírré tétetett, hogy a Halálos iramban-filmekből ismert nyurga Gal Gadot játssza a képregényvilág leghíresebb amazonját, a közvélemény egy része elkezdte húzni a száját - legalábbis azon része, amely nem tudja, hogy egy amazon ereje nem az izomzatából ered.…..
Damien Chazelle bemutatkozó rendezése a tavalyi Sundance-en debütált, ahol nem csupán a zsűri, de a közönség díját is elnyerte. Azóta a film komoly karriert futott be - például a Cinefesten is ujjongás övezte, melynek egyik hangadója, nem tagadom, én voltam -, és az Oscaron is…..
aeon flux mi lesz 2015-ben... 2015.01.01 15:10:00
...az első film, amit megnézel? (Az év végi nagy hátránylemorzsolást követően most valami nagy és epikus szépségre vágyom... vagy egy horrorra, mert az bármikor jöhet.)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (Le kéne már dönteni a Kártyavárat, de lehet, hogy újradarálom a…..
Te hol leszel, mikor a világ darabokra hullik? Ezt kérdezi Brad Peyton (inkább ne nézz utána, miket dirigált korábban) filmjének első előzetese, melyben többek között Dwayne Johnson, Alexandra Didirio (bocs), Carla Gugino, Ioan Gruffudd, Kylie Minogue, Ken Watanabe és Paul Giamatti…..
Ma ünnepli 54. születésnapját a belga spárgakirály, egyben a '90-es évek egyik legnépszerűbb filmsztárja a magyarok körében – ez a szerep elkerülhetetlen volt egy olyan időszakban, amikor az akciófilmek jelentették a legcsábítóbb ajánlatot a műsorban. Közkívánatra –egyben igazodva e jeles naphoz–…..