Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yatumux

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki még nem értesült volna róla: az IMF-küldöttség megállapodás nélkül fog hazautazni júliusban. Augusztusban is. Meg ősszel is és jövőre is. Ha visszajönnek egyáltalán. Nem olvasnak maguk újságot, elemzőkéim? Csak írnak? Sajnos, még mindig sokan vannak, akik nem…..
Yatumux 2012.07.14 12:57:55
@jotunder: @jotunder: iNa ide figyelj. meguntam, hogy így beszelsz velem.

ha gondod van velem szamot cserelhetünk. nezzuk meg ki az agybeteg troll élőbe. komolyan !

ha nem szeretnéd ezt akkor no more kumunikésön bitvín ász.

várom szíves válaszod.

Amúgy csak hogy tudd eme írásom után kitiltottak a szólásszabadság jegyében. Kb ennyi köze van az MSZP-nek ehhez BÉRTOLNOKOK :)
A nagy világon e kivűlNincsen számodra hely;Áldjon vagy verjen sors keze:Itt élned, halnod kell. Hoffmann Rózsa nem tréfál. Hogy ez már a kereszténydemokrata oktatási szigor egyik első jele-e, azt nem tudom, de mindenesetre igencsak komolyan veszi és szó szerint értelmezi Vörösmarty…..
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Yatumux 2012.07.08 00:41:54
@dr. Bubó: @esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel: Budapesten mar nagyon régen próbáljak bevonni a Dunát a tomegkozlekedesbe. Figyu ez most benazas de hátha később vagy a következő kormány kihoz valami jobbat ebből. Valahol el kell kezdeni... Szóval legalább történik valami. Tarlós bácsi nem sokminden én remekel... Én többet vártam főleg Demszky után. De valami fiatalabb tökös dinamikus negyvenes kellene...

Dr Bubo. :) mar megint A tourette-szindromás honfitársaim. :) valahol szorakoztat az alparisagod persze élőben egy rossz szabad nem lenne rám. Te anonim hős! :)

Megkérdezettek hogy mivel foglalkozol? Csak szociológiai tanulmány a neveletlen emberekről. Köszi!
Yatumux 2012.07.08 01:18:09
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Yatumux 2012.06.26 14:47:17
@KG2000: Idős, öreg. Okos volt mar visszavonulhatna abban igazad van.
Yatumux 2012.06.26 14:54:22
@nemjogasz: Nem tudod hogy kell kikapcsolni ezt az automatikus javítást? Amúgy elég jól el vagyok a multi vezetőkkel is. Ne aggódj miattam. Nem a fiatalokat akartam bántani. A tanári kar szorul sürgős cserére és persze a magolos módszer az aktív interaktív szintetizalo, gyakorlati tapasztalatokat is magába foglaló naprakész oktatás jöhetne divatba. Elég sokat mozgókép a világban és szeretem ezt az országot és szeretnem ha modernebb lenne. Ennyi.
Yatumux 2012.06.26 14:55:47
@nemjogasz: Te nem tudod milyen szavakat ajanl fel... Horror...
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
ProgBlog Kormányt ellenségéről 2012.06.23 11:07:00
„Az Zsuzsánna egy szép német leán,Bécsben lakik Tiefengrab utcáján” Balassi Bálint: Hatvanodik – XVI. század. második fele   Törvényjavaslat született arról, hogy a jövőben betiltanák (ó, milyen szép is ez a szó – és milyen szimpatikus korszakokat idéz vissza!) a…..
Yatumux 2012.06.23 22:55:55
@Leonaprofi: Halkan megjegyzem nem Párizs szívott hanem Budapest. Megjegyzem Izrael a mai napi érzékeny wagnerre. Megjegyzem talán Krakkóban próbálkozz Sztálinnak szerinted mennyire fogan elpicsazni ? Megjegyzem magyar vagy. Neked kötelességek szól ideálisnak lenni minden magyarral aki antidemokratikus rendszerben szadiztak. Megjegyzem nem érdekel téged sigray gróf elkobzott vagyona sem zsido polgárok elkobzott villái. Kívánom tapasztalt meg.
Yatumux 2012.06.23 23:16:48
@Kalmár: Kolléga igazad van de ez az ő stílusuk. Hagyd meg nekik.
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Yatumux 2012.06.23 12:26:15
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: Tedd azt és ne hozz fel nem túl okos példákat. De az idézet jó. :)
Yatumux 2012.06.23 15:50:20
@nincs_nick: Hat Ferihegy éppen 20 kilométerre van a belvárosból busszal. Hacsak nem légvonalban helikopterrel jössz. :) hidd el nagy utazó vagyok. Anyazok a kokin a busz miatt és nagyon halas vagyok Péld Párizsban vagy Stockholmban. Gyors, kényelmes, bőröndbarat, és dugobiztos! :) de kérdezz meg egy kozlekdesi szakembert ha mar a jó öreg vilagcsavargonak nem hiszel. ;)
Facebook-oldalunkon már ajánlottuk a Véleményvezér okos írását arról, hogy mennyire nincs Orbán tisztában a mai hitelezéssel és gazdasággal. Az íráshoz azonban érkezett egy nagyon tanulságos komment Varró Lászlótól, a Nemzetközi Energia Ügynökség vezetőjétől. Ezt…..
Tegnap tüntetést tartottak a Horthy-kor restaurációja az antiszemita és rasszista megnyilvánulások ellen. Én is kimentem, bár előzetesen semmi jóra nem számítottam és igazam is lett. Az elmúlt 22 év kliséiről, valami zavaros félelemről és az azt kihasználó politikáról szólt…..
Yatumux 2012.06.18 18:22:13
@lbm: Részben egyetértek. Ameddig kis szobrokat kap vagy egy nagyot addig nincs baj vele de ne tegyük egy Hunyadi matyassá. Háborúban vannak halottak. Egy bűne van. Gyenge kezű volt és nem tudta vaskezzel végigvinni a kiugrás, átállást. Így elvesztettük a II. Bécsi döntés által visszakapott területeket. Ez az igazi nagy el baltazas a részéről. A románok ügyesek voltak, meg kellett volna előznek őket. Figyu a szlovákok csehek kitartanak benes mellett. Ezen a helyedben elgondolkodnék. Izrael elég keményen fegyverrel, vérrel csinálja a helyet az arab lakosság kárára is. Mindenki a saját hasznát nézi és egy így helyes. Egy olyan országban ahol sagvari vagy Biszku relatív ott horthynak is van helye. Az akkor élt ma idős zsidók is elismerik hogy tompitotta a németek követeléseit. És ők sem harag szántak rá. Azok igen akik a Kádár rendszer haszonélvezői voltak. Pedig a kommunizmus meg nagyobb karokat okozott hazánknak. De elismerem és én is horthyt impotens ék tartom. Ami nem fasiszta és nem bűnös.
Nívós szerzőtársam alaposan belemarkolt a darázsfészekbe minapi nyugdíjakkal foglalkozó cikkével. Mivel nekem is van mondanivalóm a témában, ezt most én is örömest megteszem. Egyszersmind reflektálni is szeretnék a sok száz hozzászólás között vissza-visszatérő…..
Yatumux 2012.06.17 14:31:18
@madmanic78: Ezzel a stílussal jobb ha hallgatsz. Szégyeld magad.
Yatumux 2012.06.17 14:34:51
@ccactus: Azért mert az államadósság komoly része a nyugdíj rendezésére ment. A magyar fizetések a régiónk hoz képest alacsonyak. A nyugdíjak magasak. És most baj van. A család a gyerek helyett a nagy szülőknek adja a pénzt. Ezt kb érted?
Yatumux 2012.06.17 15:37:02
@ccactus: Linkek nincs de korrekt amit írtam. Mostanra lengyel,szlovakia,Csehország is messze elhagyott minket. A nyugdíjak kb egy szinten.
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
Yatumux 2012.06.16 21:40:22
@DICKtátor: Lássuk te mint közgazdász, politikus, szociológus, külpolitikai szakértő hogyan oldanák meg konkrétan azt a helyzetet hogy agyon vagyunk adosodva. Ezt Ferenc atya szúrta el.
Yatumux 2012.06.16 22:42:43
@еndike: Ez pontos megállapítás mert pont ti zabátlátok fel a felvett hitelt + a nyugdíjasok. Az allamadossag 55%-ról 80-rá tornazta fel Gyurcsány miközben nem vette észre hogy világgazdasági válság közeleg. Te tudod hova lett az a rengeteg pénz? Én igen. Most az allamadossag huszonegynehany ezer milliárd Ft. Az adók nagyobb részét kamat törlesztésre fordítjuk. Kb érted ? Minden csepp. Tengerben. 20 évre meg van bénítja z ország az adósság csapda miatt. Te pedig menj vissza a kaptafadhoz. Bármi is vagy nem értesz a gazdasághoz. Junodet.

Orbán bárki semmit sem tehet vagy 10 évig szívás lesz minden.
Yatumux 2012.06.16 22:48:18
@DICKtátor: Szerintem te nem tévedsz. Egy dolgot azért hozza fűznek. Kb ismerek mindenkit személyesen aki számít ebben az országban. Nem tudod elképzelni milyen alacsony a színvonal... Éltem külföldön is van összehasonlítási alapom. Vagy kint elő magyarokat kellene visszahívni vagy a verseny szférából szakembereket akar külföldieket. Ki fog itt tenni bármit? A cigányozo jobbik? A kanabisz füst én lebegő sötétzöld Izrael lobbista lmp ? :) vicc
Megalázták, majd "megölték" az édesapámat a Berettyóújfalui kórházban.   10 éve történt. Azóta is forr bennem a keserűség, amiért főorvos létemre nem tudtam megakadályozni a történteket.Édesapám majdnem 94 éves volt. Jó általános állapotban, bot nélkül járkált a…..
Zajlik a Kossuth tér átalakítása, olvashatjuk a cikkben, nézegethetjük a galériát, és bár persze 1944-ben nem így nézett ki a tér, a különbségek éppenséggel jó kezdeményezéseknek tűnnek (füvesített villamospálya, elzárás a forgalom elől). Nem tekinthetünk el azonban a…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Yatumux 2012.06.13 11:34:28
@Dr. Körömlakk ®: Ez a lényeg. Nincs olyan hogy rendszer. Olyan van hogy öngondoskodás. Olyan van hogy gerinc. Olyan van hogy optimizmus. Olyan van hogy változtatás. És sajnos olyan is van hogy impotencia. Az USA úgy jön oda hogy példa nem derivalnak a gyerekek hanem megtanulnak köszönni, mosolyogni, és elköltözni egy másik államba ha ott van munka. Tudom Orbán, Gyurcsány, Horthy, Kádár a hibás de ez Tamás élete. Neki kell irányítania. Egyszer beszélgess el egy külföldivel a magyar munkamoralrol. Nem csak az van amit látni szeretnél. A világ nagy és sokat lehet tanulni más nepektol!
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
Yatumux 2012.06.04 19:36:54
@Faszt vagytok ti lovas nemzet: gratulálok proletár. Megkérdezettek hogy mely náció hoz sorolom magad avagy világpolgár? :) olyan nincs hogy jobb oldal vagy bal. Gratulálok a történelem tudasodhoz is! A Tanácsköztársaság vesztette el a területeket magyarul prolik mint te.
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..