Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gingerbread

45 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Most láttam ezt a cikket: http://velvet.hu/gumicukor/2015/02/09/igy_nez_ki_a_baywatch_egykori_jonoje/ Mit mondjak, nekem tetszik most is... Tudnék vele mit kezdeni. Gömbölyű ahol kell, mi kell még? Inkább ilyen legyen, mint vasággyal együtt 40 kg.  ..
Egyre többen választják a lézeres szemműtétet a szemüveggel vagy kontaktlencsével szemben, azonban még mindig sokan vannak, akik nem merik bevállalni a beavatkozást. A félelem oka sok esetben az, hogy nem teljesen vannak tisztában a lézeres szemműtét folyamatával és…..
gingerbread 2015.02.06 12:08:17
@GöTi: Azért nem vállalják, mert ezek a lézeres eljárások a szemlencse görbületét korrigálják. Az öregedés során azonban nem ezzel lesz probléma, hanem a szemlencsét mozgató izmok öregednek és, és azt nem lehet ezzel az eljárással (sőt úgy tudom máshogy sem) korrigálni.
Az én kanapém ebéd egyedül... 2015.02.06 04:09:00
A munkahelyem közelében 3 étterem van, ebből 2 az, ahova rendszeresen járok ebédelni. Ezek menza jellgű, vagy menüt is árusító éttermek. Jellemzően a kollégákkal, de van, hogy egyedül, ha úgy hozza az élet. Az utóbbi hetekben többször mentem egyedül. Ilyenkor feltűnt, hogy a…..
Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki…..
Jó tíz éve történt, amikor még egyetemista voltam. A nyári szünetben egy kisebb társasággal az egyetemről. elmentünk kirándulni / nyaralni egy közeli -- nem szomszédos -- országba pár napra. Ez teljesen önszervezödő program volt, mi intéztünk mindent, és a programot is…..
gingerbread 2014.10.31 19:05:58
Az én kanapém Utasom (2. rész) 2014.10.09 05:56:00
Korábban írtam róla, hogy telekocsizás közben megismerkedtem egy lánnyal. A történet itt, most folytatódik... Felhívtam. Nem azonnal kb. 3 hét múlva. Nagyon kedves volt a telefonban, és emlékezett rám. Ha nem találkoztam volna vele, a telefonban a nagyon kedves csilingelős…..
Napok óta vágyom egy gyors reggeli szeretkezésre. Ha az embernek gyereke van, akkor általában nem tud olyan korán felkelni, hogy ez még beleférjen reggel... Pedig mindketten nagyon szeretnénk, de nem tudjuk megoldani.  Én alapvetően nem vagyok egy reggeli szexelős típus, nem annyira…..
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
Az én kanapém A nők haragja 2014.10.04 06:00:00
A nők alapvetően két dologért tudnak ránk, férfiakra haragudni (most tegyük félre a szokásos, családi, házastársi ügyeket, "idegen" nőkről beszélek".  Ha lefeküdtél vele Ha nem feküdtél le vele Nekem már mindkettőben volt részem. Volt egy nő, aki nagyon tetszett, és…..
  Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Előzmények itt és itt.  Szóval legutóbb ott hagytam félbe a történetet, hogy igazi szerelmespárként viselkedtünk, és úgy is éreztük magunkat. Néha furcsa volt látni az emberek -- időnként megvető -- tekintetét, de mindketten szerettünk tabukat döntögetni, szóval ezzel nem…..
Beszélgettem emberekkel arról, hogy vajon miért alakulnak a dolgaim úgy ahogy alakulnak. Kicsit úgy érezem, hogy most finoman mondva is, inkább szarul alakulnak a dolgaim. Én elbírnám, határozottan, ha már valamelyik témakörben valami sikerélmény dőlne rám. Van erre számtalan…..
Az én kanapém Dohányzó nők 2014.09.03 20:49:31
Kevés visszataszítóbb* dolog van, mint egy dohányzó nő. Nem csak azért, mert büdös lesz tőle a szája és mindene, hanem nálam a dohányzással kapcsolatos viselkedés és mozdulatok nagyon messze állnak a nőiességtől. Sőt még a fiús lányoktól is... Aki dohányzik, abban biztosan…..
Az én kanapém D-faktor 2014.09.02 16:35:00
Biztos ismeritek az tévés zenei tehetségkutatót, ahol azt nézik benne van-e az x-faktor az emberekben. Engem jó ideje más érdekel, és amikor figyelem a nőket az utcán, munkahelyen, boltban bárhol, azt nézem benne van-e a D-faktor. Ez a megDugnám faktor. Persze csak nézelődöm, de…..
Az én kanapém Az utasom 2014.08.06 17:38:58
Mostanában elég sokat autózom Budapest és Balaton között. A család a Balatonon van, én pedig igyekszem minél többet odamenni, de elég kevés szabadságot kaptam, ezért leginkább ingázom hétvégenként (de van, hogy hét közben is 1-2 napot tudok ott lenni, így olyankor is). Mivel…..
gingerbread 2014.09.02 16:11:01
@GépészGedeon: ;-) még kis idő kell, mire megírom, de lesz folytatás.
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
Pár héttel ezelőtt voltak a középiskolai ballagások. Aznap elég sokat rohangáltam a városban és rengeteg csinosan felöltözött 18 éves lányt láttam, amint reggel a szép kosztümben mennek ballagni, majd délután családdal hazafelé, vagy valahol ünnepelni. Egy ilyen délutáni…..
Nem olyan régen írtam arról, hogy flörtölésben nem vagyok annyira jó. Aztán rájöttem, hogy nem is ezzel van a gond, ez még megy is. Ami nehézséget okoz, a továbblépés. Hogyan érjem el azt, hogy az a nő, akivel flörtölök ne csak poénra és "húzásnak" tekintse, hanem érezze,…..
Az utóbbi időben különösen foglalkoztat a gondolat, milyen jó lenne ágyba bújni idegen nőkkel, ha megvan a kölcsönös szimpátia és mindketten akarjuk. Nem arra gondolok, hogy randi vacsora, stb, csak pure szex. Tetszünk egymásnak, akarod, akarom, akkor menjünk. Tudom, erről szól az…..
gingerbread 2014.04.24 08:05:10
@Pixynor: Évekkel ezelőtt még egyedül éltem én is csináltam ezt... De az már rég volt.
Az utóbbi napokban két írást olvastam, aminek kapcsán elgondolkodtam a fent olvasható kérdésen. A két említett cikkek, itt találhatóak:  Orális szex megcsalásnak számít?  Megcsalhatnám, akkor legalább kefélnék egy jót! Szerintem nem ott van a megcsalás határa, hogy…..
gingerbread 2014.04.24 08:04:32
@Pixynor: Teljesen igazad van! Én nem jutottam el ide, csak minta ötlet, gondolat felvetettem. De imádom annyira a feleségemet, hogy sosem tennék ilyet.

Valószínűleg azért tudok ilyet mondani, mert nem csináltam, akkor biztosan nem tudnék ilyen sarkosan fogalmazni.
Folytatás közkívánatra... A legutóbb ott hagytam abba a történetet, hogy a balatoni nyaralóba elmentem segíteni a felújításkor. Amikor megérkeztem ott volt a férje és mondta, hogy mutatkozzak be neki. De mégis mit mondjak? Mindegy, a fickó fogalma sem volt az egészről, sőt…..
gingerbread 2014.04.24 08:03:22
@Pixynor: Így van! :-) Sőt ő is mondta, hogy azért szeretne valamikor ő is kiélvezni a befektetett munkát :-) .
"Egy amerikai kutatás szerint az egy éjszakás kalandok során a nők ritkábban élveznek el. A szexuális elégedettséget a körülmények ugyanis tovább bonyolítják. A hangulat és lelki állapot, így a depresszió, a szorongás, a bizalom vagy az intimitás, mind-mind jelentős szerepet játszanak az orgazmusban…..