Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cogsci69

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CogSci Blog 2008.02.05 23:45:46
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Zj5bXBtxmng&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed…..
Négy nap telt el csupán a razzia óta, mely az első komolyabb szervezett csapásnak tűnt a hazai wareztársadalom ellen. Az első hírekkel ellentétben a célkeresztben nem a torrent oldalak, hanem a fizetős FTP- és SMSWeb-lapok álltak, három embert elő is állítottak. A közösségi…..
CogSci Blog Pix 2007.11.11 19:50:00
Érdekes Képek Jöttek Létre A Napokban :) http://asva.info/gal.html..
CogSci Blog BitHUmen @ FixTV 2007.11.09 22:34:00
BitHUmen A FixTV Hiradójában LINK: http://href.hu/x/3wo4 ..
A nemrégiben lefoglalt brit Oink! torrentlap ügye csak piskótának számít a hazai fájlcserélő társadalomnak a csütörtök késő délutántól megindult lavinához képest. Az előzetes információk szerint több, mint 80 szervert foglaltak le órák alatt az ország különböző…..
 Tegnap délután megbicsaklott a hazai internetforgalom, ahogy a jogvédők rajtaütöttek a legnagyobb magyar torrent szervereken és warezoldalakon.A szervezett akció keretén belül lefoglalták a legnépszerűbb hazai torrent trackert, a BitHument, de egyes hírek szerint áldozatul esett…..
Miközben a magyar fájlcserélők a híres-hírhedt BitHUmen torrentszájt szerverének lefoglalásán csámcsognak, és a rendőrség hétfői sajtótájékoztatóját várják, a világ egyik legnagyobb Bittorrent trackere, a Demonoid is lehúzta a rolót. Az oldalon annyi olvasható, hogy…..