Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BTeAE

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
ROFL-net Régi Disney rövidfilm 2009.11.13 05:35:00
Marha jó :D Nem tudom, hogy csak nálam volt-e ez, de helyenként szétröhögtem magam. Mindez 1929-ből!   ..
BTeAE 2009.11.17 00:41:51
@LordVidra: Vagy Bob :)

Ez marha jó volt, megtetszettek a régi Disney-filmek nekem is.
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
BTeAE 2009.10.22 14:42:57
@Mortician: semmi baj, nyilván nem okolok senkit :) Eleve azt nem hittem volna, hogy egyszer megtalálom, úgyhogy köszi a linket.
BTeAE 2009.10.22 14:50:12
@Mortician: No problem, előfordul az ilyen. Eleve azt nem hittem volna, hogy valaha is rátalálok a játékra, tehát köszi a linket :)
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.10.05 19:15:00
Egy új fanwork-öt kaptam, ezúttal Maxipingtomi77-től (Hogy találjátok ki ezeket a neveket?)  ..
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
No mindenki, december óta várni kellett, de most újra itt van. Ahogy eddig legtöbbször, kreatívnak kell lennetek! Ez a nyereményjáték a már többször említett, tervezési fázisban lévő RPCJS pólókkal kapcsolatos. Már van pár saját tervezésű pólóm, de tudom, hogy ti…..
ROFL-net Partiarcok delüksz... 2009.08.11 06:22:00
Ma elmarad, mert akármit is raktam volna ki, nem tudta volna überelni ezt. Édes istenem, nem fogok hetekig aludniTúl könnyű ejha Narancssárga háp háp..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Baromi nagy update:Nos nagyon sok idő ment el mindenféle hülyeséggel (iskola WTF?) meg azzal, hogy a gép meghalt, szervízbe került, megint meghalt, Fraps tökölt, stb. de minden probléma megoldódott úgyhogy amint felszabadul egy kis hely és eldöntöm, hogy mit mutassak be újra…..
BTeAE 2009.07.08 19:30:33
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Küldte: LapajÍrjátok meg a szinkronról a véleményeteket, szerintem egész jól hasonlított az eredetire..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
ROFL-net Terminátor reklámokkal 2009.05.01 06:58:00
Crash küldte. Elég kemény, ahogy régi reklámokkal, magyar Duke Nukemmel szinkronizálták :)..
BTeAE 2009.05.01 16:48:56
A múltkori összegzés után, itt a második kör, hogy utólagosan is értékeljem az itt bemutatottakat.Akimbo: 20% -> Szerintem ilyen platform játékkal még nem is találkoztam, ahol ennyire gyorsan átláttam, hogy ezt a büdös életben nem fogom végigvinni. Egyrészt szerintem…..
ROFL-net Einstein, a csodapapagáj 2009.04.29 07:51:00
Állathangokon kívül más hangokat is lenyűgözően előad, mint pl a tüsszentés. Nem semmi, ilyen szerintem még nem láttatok.  ..