Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PP Center Üzleti Központ

100 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fektess kortárs műtárgyakba! Gyere el és nézd meg az Artkartell meghívott művészeit felvonultató vásár színes és szellemes, néhol ironikus vagy álmodozó és gondolatébresztő tárlatát. Használd ki 10 éves tapasztalatunkat és vásárolj műtárgyakat kedvező áron szakembereink gondos és látványos…..
Az Artkartell Prjojectspace következő kiállításán Fábián Erika legújabb munkái lesznek láthatóak. A koherens és koncepciózus alkotói folyamattal dolgozó művész ezúttal is szándékolt lassúsággal készítette el papír installációit. Megnyitó: 2022. november 17., 18:00 Helyszín: PP Center Üzleti…..
Az Artkartell projectspace nagy örömmel mutatja be Gresa Márton Fake it till you make it című kiállítását. A legfiatalabb nemzedékhez tartozó Gresa nevét a Birds of Cool kollektíva tagjaként ismerte meg a hazai közönség. Első budapesti egyéni kiállítása kiutat keres a tények és hazugságok…..
Örömmel tudatjuk, hogy a PP Centerbe költözött a Pipacs Pékség. Biopékségükben (https://pipacspekseg.hu) a legtöbb fajta természetes kovásszal készült kenyeret megtaláljátok, csakúgy mint a klasszikus péksütiket, kávét, és nagyon sokféle vegyszermentes termelői terméket, natúr borokat...…..
Artkartell projectspace örömmel fogja bemutatni Asztalos Zsolt Trauma című egyéni kiállítását. Megtekinthető (telefonos egyeztetéssel: +36 30 847 5178): 2022. június 23 – július 22., PP Center Üzleti Központ 1033, Szentendrei út 93...
Artkartell projectspace nagy örömmel mutatja be Balázs Nikolett Szomjas Kút kiállítását, ami 2022. június 12-ig megtekinthető előzetes telefonos egyeztetéssel: +3630 847 5178. Helyszín: Artkartell projectspace, PP Center Üzelti Központban, 1033 Bp. Szentendrei út 95...
Arktartell projectspace örömmel mutatja be Balázs Nikolett Szomjas kút című kiállítását a PP Center Üzleti Központban. Kiállítás 2022.06.12-ig tekinthető meg előzetes időpont foglalással. Tel: +3630 847 5178 Hétköznap 8 és 16 óra között hívható...
Recirquel: "Kevés olyan különleges atmoszférájú hely létezik, ahol hátrahagyva a földi léttel járó mindennapi gondokat, teljesen kikapcsolódhat, elmélyülhet az XXI. századi ember. Itt elsősorban olyan szakrális helyre, térre gondolunk, ami belső utazásra hív, s képes megtisztítani az elmét, a…..
A társulat alapítója, művészeti vezetője és koreográfusa kiemelkedő munkássága elismeréseként Harangozó Gyula-díjban részesült 2022. március 15-e alkalmából.  A Kossuth-díjas magyar táncművész, Harangozó Gyula emlékére létrehozott díjat 1992 óta évente adják át. A díj a táncművészet bármely…..
#StandWithUkraine #CircusIsOne Köszönjük a rengeteg tárgyi adományt, ami a hétvégén érkezett hozzánk a Kijevi cirkuszakadémia diákjainak elhelyezése kapcsán. A gyűjtés folytatjuk, az adományokat a III. kerület Szentendrei út 89-93, PP Center, 2-es épületében, a Recirquel központjában fogadjuk a…..
Az Ötös – Kultúrcsütörtök műsorban a Recirquel Társulat alapítójával és művészeti vezetőjével, Vági Bencével beszélget Warholik Zoltán 2022.02.03-án. https://www.klubradio.hu/musorok/otos-kulturcsutortok-128..
A My Land bejárja egész Franciaországot; a francia Nemzeti Színházak Szövetségének (Association des Scènes nationales) meghívására 43 városban összesen 47 alkalommal áll színpadra...
“A gyermekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas immerzív előadás a klasszikus téli mesék világába repíti a nézőket, akik a különleges cirkuszi térnek köszönhetően maguk is a lebilincselő történet részeseinek érezhetik magukat.” Színház Online…..
Az Artkartell projectspace bemutja Kis Róka Csaba legfrissebb, az elmúlt másfél évben készített képeiből válogatott egyéni kiállítását. Megtekinthető telefonos egyeztetéssel november 26.-ig a PP Center Üzleti Központban. ..
Új bérlőnkről, a gluténmentes pékségről jelent meg egy cikk a forbes.hu oldalon...
Ahhoz, hogy mindannyian felismerjük a szeretet fogalmának sokféle rétegét és mélységeit, szabadon kell róla kommunikálnunk. Erre kiváló lehetőséget ad az a műfaj, amivel alkotunk: az akrobatika és a modern tánc.” - Vági Bencével, társulatunk alapítójával és művészeti vezetőjével készített interjút a…..
Recirquel társulat művészeti vezetőjével, Vági Bencével beszélgetett a Roadster...
Az Artkartell projectspace örömmel mutatja be az expresszív figurális festészet középgenerációs képviselőjének, Boros Violának Future Lab című egyéni kiállítását.  Kurátor: Rieder Gábor A kiállítás megtekinthető hétköznap (telefonos egyeztetéssel: +36 30 847 5178): 2021. augusztus 5–szeptember…..
A Partizán műterem egyik alkotójának, Dovák Melindának a kirakat-kiállítása volt  látható augusztusban a Kertész utca 25. szám alatt.  ..
Elsőként vett fel tagjai közé nem a hagyományos cirkuszi műfajt képviselő társulatot az Európai Cirkuszművészeti Szövetség.  A Recirquel tagságával a szövetség célja, hogy erősítse a kortárs és a tradicionális cirkuszi irányzatok közötti együttműködést, segítve ezzel az európai cirkuszművészet…..
Az Artkartell projectspace nagy örömmel mutatta be a feltörekvő fiatal képzőművész, Makai Mira Dalma szezonnyitó egyéni kiállítását. A Dodgeball című friss anyag Makai rejtélyes golyóbisok körül forgó, legfrissebb kerámiamunkáit és akrilképeit tárta a közönség elé.  ..
Folyamatosan fejleszti és újítja fel a tágas raktárait az igényekhez igazodva a PP Center Üzletközpont...
Megnyitotta kapuit a Gamerland, amely Közép-Európa legnagyobb e-sport gamerközpontja a PP Center Üzleti Központ területén. https://index.hu/.../hamarosan-budapest-lehet-kozep.../..
PP Center Üzleti Központ felújított nagy terű loft irodát...
Az Artkartellről, a PP Center Üzleti Központ kultúratámogató tevékenységéről és Aki megette a Mona Lisát című regényéről készített interjút az Óbudai Anziksz kulturális magazin Pátkai Marcellel...