Regisztráció Blogot indítok
Adatok
most regisztáltam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis!   Fiam váratlanul rosszul lett. Aggodalomra okot adó tünetekkel a mentő egy budapesti kórházba szállította. Amikor tudomásomra jutott a dolog, azonnal indultam hozzá (egy vidéki kisvárosban élek).   Felkerestem a kezelő főorvost és szerettem volna…..
most regisztáltam 2012.07.06 14:33:04
@karcsibácsi: "Azt hogy kell-e MR vizsgálat, a szakorvos dönti el, nem az aggódó szülő"

Normális országban teljesen igazad van. Az a baj, hogy itthon nem merünk abban megbízni, hogy az orvos legjobb szakmai meggyőződése miatt nem kér mr-t, vagy azért, mert abban a kórházban mostanában túl sokat csináltak és mindenkire rászóltak, hogy csak legvégső esetben. És nem, erről nem az orvos tehet. De lehet, hogy ilyen helyzetben én is rettegnék, hogy vajon orvosi vagy finanszírozási, adminisztratív stb elvek alapján döntöttek-e a fiam sorsáról.

Amúgy a "terhességi tesztet ne végezzek" szerintem is szellemes, talán feszültségoldásnak szánta vagy rá akarta döbbenteni az anyukát, hogy átlépte hatáskörét. Nem kell mindenen felkapni a vizet.
Tisztelt Praxis blog!   Szeretném megosztani tapasztalataimat a János kórházzal kapcsolatban. A nővéremnek pár évvel ezelőtt volt egy agyér infarktusa. Először a ÁEK-ben látták el de mivel területileg a Jánoshoz tartozunk átszállították a Neurológiára.  Egyszerűen…..
most regisztáltam 2012.06.15 14:08:23
@arod75: "Az sem győzött meg, amikor a takarítót dolgozni láttam."

Az megvan, hogy a takarítónő ugyanazzal a ronggyal törli le a kuka tetejét, a csapot, az asztalt (amire a kaját hozzák) és a kisszekrények tetejét is? Mindezt öblítés nélkül, bár amilyen víz a vödörben volt, az nem sokat számított volna.
Mélységesen együtt tudok Veled érezni, hiszen velem közel 6 éve szinte ugyanez történt.A 39. héten beindult a szülés és mi bevonultunk a kórházba. Az ügyeletes orvos elvitt megvizsgálni. Nézegetett egy darabig, majd a képembe vágta, hogy a magzat elhalt. Már vagy 2-3 napja, nem…..
most regisztáltam 2012.06.01 15:19:18
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Nekem is ez jutott eszembe, anélkül, hogy bántani akarnám a posztolót. Mélyen együttérzek vele.
Nekem az orvos elmondta, hogy az utolsó hónapban számolni kell a magzatmozgásokat. Kiskönyvbe beírni, hogy mikor mennyi. Ha x idő alatt nincs y mozgás, akkor indulok a kórházba. Nem őt hívom, nem a férjemet, nem az anyukámat, ez mind ráér, ha már rajtam van a ctg. Ezt nem így mondják el minden kismamának?
most regisztáltam 2012.06.01 15:21:04
@tecsóba sose többé: ez komoly? terminus előtt 1 héttel napokig meg se moccan és ez természetes lustaság?
most regisztáltam 2012.06.01 15:29:10
@tecsóba sose többé: Tényleg csak olyankor mocorgott, amikor rosszul feküdtem.

De olyankor mocorgott...!!

Olyan anyós, aki mindig alszik? Nem is olyan rossz :)