Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dietcoke000

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már mindenki tudja, hogy a megfelelő folyadékbevitel mennyire fontos, mind egészségünk, mind szépségünk érdekében, mégis sokan csak max. 1 liter folyadékot fogyasztanak, vagy annál is kevesebbet... Erre figyeljetek oda nagyon, mindig tartsatok magatoknál egy üvegnyi vizet vagy…..
Most elöljáróban arról, hogy én hogyan diétázom, milyen ételeket preferálok, mit hagytam el teljesen az étrendemből. A tejtermékek háttérbeszorítása amiatt van, mert valószínűleg van egy enyhe laktózintoleranciám, így igyekszem elkerülni őket pár hónapja. Ezt is ki fogom…..
Sokan azt gondolják, hogyha megveszik a 10-20-30 ezer Ft-os krémeket már mindent meg is tettek azért, hogy minél tovább megőrizzék fiatalos külsejüket. Ez azonban sokkal összetettebb dolog annál, minthogy egy dologgal fel tudjunk lépni szervezetünk, bőrünk öregedése ellen.…..
Már régóta foglalkoztatott egy blog írása a fogyókúra, életmód és szépségápolás területén. Konkrét szándékom nincs vele, egyszerűen szeretném valamivel elütni az időt és hátha van pár ember, akit érdekel is az amit írok:) Terveim között szerepel a fogyásom mindennapos…..
Y&B- young and beautiful 2012.11.30 21:02:16
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
                                                    Zsanett  A mai nappal vége a 70 napos lifetilt programomnak, és utoljára írok beszámolót a tapasztalataimról. A lényeget leírtam már az előzőekben. Azt, hogy nem volt szenvedés, nem volt koplalás, nem volt…..
LifeTILT A koszorúslány -13kg 2012.06.01 03:11:00
Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot...  Többen is írtatok…..