Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerényen Tolom Számtalan Érett Személyiség Között

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kálmán Olga műsora kiváló terep a vizsgálódásra. Egyrészt a műsorvezető sem fogja vissza magát a interjúk során, ezért jól elemezhető mimikai jeleket mutat; másrészt a provokatív stílust nehéz érzelmileg a helyén kezelni, ezért a meghívott vendégeken is erősebben jelennek…..
Szerényen Tolom Számtalan Érett Személyiség Között 2014.06.11 11:51:06
@Michel Djerzinski: Erre gondoltál? "Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint, füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból..."
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
Ez a kérdés a "lehet-e hit nélkül élni" kérdéskör egyik érve szokott lenni a hívők részéről. Gyakran hangzik el ilyen-olyan változatban. Most azért vettem elő, mert egy cikkben olvastam erről a Huffington Postban. A cikk egyébként az elején egész merészen, és lendületesen "szedi le a keresztvizet"…..
Szerényen Tolom Számtalan Érett Személyiség Között 2012.06.08 08:19:26
Életünk legmeghatározóbb, legkorábbi részét szüleink befolyása alatt éljük, amikor nagy szerepe van a tőlük kapott mintáknak abban, milyen felnőttekké válunk. Minden életkorban – csecsemőként, kisgyerekként és serdülőként is – más-más feladatunk van, melyeknek sikeres teljesítésében szüleink…..