Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srácz

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
srácz 2012.10.14 18:52:36
Látván a Nagy Csapat gazdaságmentő „sikereit” (már azt, amelyik nem láthatatlan, copyright by © Dzsordzs Matolcsy), már egy ideje tervezgettem a megtakarításaim kimentését. Utánaolvasgattam fórumokon, blogokon, a helyzet az volt, hogy mindenhol ment az elméleti…..
Az előadóművészt kötelezik autója rendszámának és szlovák mozgássérült kártyájának leadására.A hivatalos pozsonyi indoklás szerint azért vették el a művész állampolgárságát, mert megtudták hogy egyáltalán van neki. "Seriem na ne všetci, ja som verný…..
Közép-Európa első egyházi finanszírozású bevásárlóközpontját 1913-ban kezdték el építeni Budapesten. Az üzletházra elkülönített milliókat a reformátusok végül is a Trianon elől a fővárosba menekülő magyarok megsegítésére használták fel. Ilyen lenne a Kálvin Center napjainkban (Grafika:…..
srácz 2011.12.04 18:37:20
@sulcus: Gratulálunk: nyereményed egy körutazás amelynek állomásai egy katolikus és egy református templom, csak hogy tudd mi a kettő között a különbség...
A Kálvin tér nyugati oldalán állt 1945-ig a Pintér-bérpalota és a Geist-ház (Grafika: Falanszter.blog.hu) A Kálvin tér a századfordulón Budapest egyik legszebb placca volt. Térfalait anno két építész ízlése formálta. A napokban átadásra kerülő felújított köztér sivárabb, ízléstelenebb és rondább…..
Néhány hete tűnt fel, hogy milyen élénk, ha akarom nap-, ha akarom citromsárga színt kapott a Bródy Sándor utca egyik háza. A 19. szám alatti, háromemeletes épület színét sokszor és sokáig nézegettem, napfényben és felhős időben egyaránt. Az élénk szín kifejezetten zavarba…..
srácz 2011.11.23 13:50:18
@strd: Pár éven belül a dízelkorom miatt úgyis olyan lesz :)
Ez komoly, az egész világon a legjobb? A “Jó Munkahelyek Intézete” (Great Place to Work Institute – nem biztos, hogy egyáltalán létezik) a multinacionális cégek munkahelyeit rangsorolta. És a nyertes..... A Microsoft. Az információs technológia és szoftver…..
srácz 2011.11.07 21:19:52
Magyarországon meg a McDonalds:

mcdonalds.hu/HRWizard/HRWizardStep1.aspx
(tessék figyelni a mekis logó melletti plecsnit)

Szóval ennyit érnek az ilyen felmérések...
Keserédes lakáshirdetés az Expresszből - kösz a tippet Eszter! Én , és Csányi bácsi nagyszerű OTP-yee eladjuk ingatlanunkat. Úgy indult ,hogy felesbe voltunk,de mára ez megváltozott, úgy fest 30% 70% a jelenlegi állás,és további packázásra számítok .Ez nekem nem jó .Ezért…..
srácz 2011.05.30 12:12:48
Még leng a Photo hall utolsó boltjának az ajtaján a megfordított ZÁRVA tábla, máris megvan az első pofátlan vállalkozás, ami megpróbálja meglovagolni a felkavart hullámokat. A blog facebook oldalára töltötte fel valaki azt a szórólapot, amelyben a Photohal, igen egy l-lel írva…..
Új MÁV blog WC-front 2011.05.20 13:37:00
Ezért jó ha levelet küldtök, Zsu levele például kellemetlen emlékeket ébresztett bennem - gondolom nektek is hasonlóak jutnak eszetekbe. Volt már olyan, hogy rátok tört a hugyozhatnék a Keletiben? Mert jobb esetben csak az, ugye .. Férfiként még egész jól meg lehet oldani,…..
Poligraf Új utca és tér nevek 2011.04.30 12:39:43
srácz 2011.05.01 22:06:24
Imrédy Béla 1945-ös népbírósági tárgyalásán népügyészként a vádat képviselő Sulyok Dezső politikai és erkölcsi szempontból osztott szerepet az egykori miniszterelnökre: “Ha újonnan megírnánk az »»Ember tragédiáját««…..
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
T.Ferenc egy bosszantó eseményre hívta fel a figyelmünket amellyel mi is tisztában vagyunk és valószínűleg a DKV is. A levél első felével egyet lehet érteni, mert bosszantó, hogy nincs 50Ft váltópénz a sofőrnél.2000Ft-ból már többet kéne visszaadni igaz, hogy ez sem…..
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
A nálunk is jelentős rajongótáborral bíró gyógyszerfüggő orvos és pereputtya lehet, hogy már nem sokáig boldogítja az amerikai Fox nézőit, és másik csatornán folytatódik majd. Az ok egyszerű, mint VV László frizurája: a gyártó NBC Universal több pénzt kér a sorozatért,…..
Furcsa reklámba botlottam egy hét távollét után, mikor újra tévé elé ültem: a magyar Telenor reklámozza az Opera Minit, "okosítsd fel a telefonodat" szlogennel egybekötve. Volt már rá példa, hogy az Opera Mini feltűnt magyar reklámokban (legutóbb egy T-Mobile reklámban), viszont…..
Képtelenségnek tartja Schmitt Pál azon állítást, amely szerint ő SZT-tiszt volt.            Gomba karikatúrái a Facebookon. További karikatúrák: www.fungie.hu ..
Új lemezének európa turnéja keretében augusztus 4-én a Fevérvári Zenei Napok vendége lesz a progresszív rockzene koronázatlan királya a Dream Theater. Mindez a zenekar honlapjának tanúsága szerint itt...
Minden nap tanulunk valamit. Ma éppen felébredni tanultunk.Bár eddig minden interjúban lelkesen ecseteltem, nem lesz bemutatkozó napja a gyermek-, ifjúsági és családi csatornának március 15-én.Itt véget is érhetne a mai bejegyzés, de hogy legyen valami pozitív kicsengése is, bár…..
  Régóta nem olvasok Gréczy Zsoltot, ugyanis kiszámítható és lapos, tehát unalmas. Most azonban becsempészte Istent a Népszavába, ahol arról értekezik, hogy Isten haragszik ránk. Az írást Megadja Gábor is felboncolta a Jobbklikken, mégis érdemes továbbgondolni a…..
Kétféle Gmail-felhasználó van. Az egyik, aki a GTalkot is használja a Gmail mellett, és a másik, aki a Gmailen belül használja a csetfunkciót (Gmail Chat). Én az előbbi táborhoz tartozom, és mostmár évek óta világos számomra, hogy a Google lassan, de biztosan ki akarja véreztetni…..