Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erreisarrais (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kötött szerződést kivel? Az orosz és a magyar állam, vagy a Roszatom és a Paksi Atomerőmű? Mennyiért kapunk hitelt? Orosz gyarmat leszünk vagy nő a függetlenségünk? Mit fog szólni az EU? Lehetne atomerőmű helyett szélmalomparkot is építeni? Riportunkban a paksi bővítés…..
erreisarrais (törölt) 2014.01.24 20:06:33
@Helyes Írás: alternatíva=energiaimport. legjobb lenne ezt az atom dolgot valami lepukkant keleti tagállamba kiszervezni. ahogy a németek is tették, közbenjárva az orosz érdekért pluszban. és ahogy a csehek is a mi orosz szerződésünk aláírásának másnapján (!) leállították a temelín-projektet.
na, nem mintha mvm-es bérkommentelőkkel lenne kedvem vitázni, csak mielőtt bárki az évszázad üzletének örülne, nem árt az áramárba épített finanszírozású paksi reklámkampányok érvrendszerén túl mást is végiggondolni.
Nem vagyunk ellene a nukleáris energiának, sőt. Ahogy azt az A jövő visszahódítása című reakciós programunkban is írtuk 2007-ben, támogatjuk az atomenergia hosszútávú használatát: „Energiabiztonságunk kulcsa, hogy elfogadjuk: az ország ellátásához szükséges…..
erreisarrais (törölt) 2014.01.16 04:59:30
@Robinzon Kurzor: kecskeméti 1911-es földrengés mond valamit?
erreisarrais (törölt) 2014.01.16 23:24:22
@Robinzon Kurzor: a szökőár a csendes óceánon volt, a fukusimai erőmű meg honsú szigetén... pff
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
Horthy Miklós Budapestjének egyik legnagyobb építészeti vállalkozása a Lágymányoson felépíteni kívánt Szent Korona útja és a Vitézek tere volt. A 800 méter hosszú sugárút megépítése nemcsak a városrész közlekedésfejlesztését, hanem a magyar hadsereg I. világháborús dicsőségét is kihangsúlyozta…..
Három héten belül, május 29-ről 30-ra virradó éjszaka valamennyi légitársaság működését átköltözteti az 1. Terminálról a 2. Terminálra a Budapest Airport. 2012. május 30-tól az easyJet, a Germanwings, a Jet2.com, a Norwegian és a Wizz Air utasai egyaránt a repülőtér 2B…..