Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiborg01

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyvárosi közlekedés ellehetetlenülése tulajdonképpen egy ismert társadalomelméleti paradoxonnal, az úgynevezett 'közlegelők tragédiájával' írható le. A terminus eredetével most nem untatnám az olvasót, a jelenség lényege ennyi: az egyéni szinten racionális cselekvések a társadalom szintjén…..
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
Tegnap debütált egy zseniális kisfilm, ami valószínűleg Boggie Parfüm című klipjéhez hasonlóan nemzetközi sikert fog befutni. Mindössze 4 perc, de odaragasztja a nézőt a monitor elé, aki végig akarja nézni.  Bár én laikus vagyok, és csak a magam kis gépével készítem a…..
Mindent. Épp ezért emberünk bevetett minden elérhetőt, így téve Almeráját olyan szörnyeteggé, ami elől mindenki futva menekül. Csak tudnám, az a piros mütyür mire jó ott lenn. Moskau. Ez itten kérem egy másik fázis. Az ott egy kipuff? Őőő, valami más. Kisasztal…..
Kiborg01 2015.01.16 12:47:16
@Sam. Joe: Köszi az infót.

De82: A telefonzsinóron viszi át a két kék fotonágyú-elsütőbillentyű a jelét, ami a kormányra van szerelve. A spirálkábel nem akadályozza a felhőtlen kormánytekergetésben.

A beépített telefont a jobbegybe építette be :D
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
A doboz méretes, a buggy sokat ígérően lapít odabent, pedig nem egy vorsprung durch technik. A titka másban rejlik. A mi lakásunk lényegében egy hatalmas parkoló. Nem nagy etwas, akinek két gyermeke van, az tudja jól, hogy amíg kicsit fel nem cseperednek, addig lényegében csak…..
Hihetetlen, hogy már három hét is eltelt azóta, hogy Totalcar lebilincselő cikksorozatot küldött Magyarország legérdekesebb elhagyott katonai létesítményeiről, a Hajagtetőn magasló rádióállomásról, a Pákai védvonalról és Kunmadarasról, ahol egykor négyezren éltek és…..
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Kiborg01 2014.10.28 16:44:04
@Ada: vagy ha egyik másik közelin megnézed (ahol látszódik a másodpercmutató)akkor rájössz, hogy az az óta bizony visszafelé jár. :P
Belsőség Évek óta ez a király 2014.03.24 16:01:44
2007 novemberében posztoltunk róla és vártunk. Vártunk éveken át, hogy valaki akár csak megközelítse, de nem sikerült. Egyetlen-egyszer láttam egy hasonlót, de voltam olyan hülye, hogy nem mentettem le. Azon egy W60 látszott, mögötte tornyosuló koponya-hegyek, melyekbe egy angyal…..
A motorépítés nem csak a bőrrojtos keménycsávók hobbija – azok is hódolnak a mesterségnek, akiket a versenypálya, a szúk kanyarok és a tizedmásodperces gázreakciók hoznak lázba, igaz, ők nem is nyújtott villával és tankfestéssel kísérleteznek. A spanyol Radical Ducati…..
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
Kiborg01 2012.06.01 14:03:55
@SelmeciMarcell: Pl: mert két segédmotort tartson akinek két anyja volt. Inkább szexuálják meg a bicikliseket és az elektromos bicikliseket. Ne azokat a szerencsétlen (szabályosan közlekedő) segédmotorosokat, akinek tudom, hogy egy része csak sz.patja az autósokat,mert csak virgonckodik az úton. Viszont én munkába járásra használom, azt se bánom, ha le rendszámozzák, ha értelmes (és nem horror) összegbe kerül, mert volt már rá példa, hogy reggel arra keltem, hogy nincs mire ráülnöm és menni.