Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hálátlan olvasó

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kereszteződésben rendőrök álltak, senki sehová. Sokan ilyenkor habzó szájjal szidnak minden fakabátot. De ezeket a zsarukkal szerintem mindenki kezet rázna, mert nem politikusok konvoja miatt tartották fel a forgalmat, és cikáztak a motoros rendőrök át a fél városon. Egy…..
hálátlan olvasó 2014.03.21 23:54:23
hálátlan olvasó 2014.03.23 07:41:44
@Tamás Ábrahám Türes:

ha már a mottójuk az, hogy "szolgálunk és védünk"
Kati Aprilia SportCity 200-asa igazán csinos és megkímélt, egyben ő garázsunk egyetlen harminc évnél fiatalabb géperejű járműve. Az új tulajdonos, aki a feleségem, épp csak annyit ment vele, ami ahhoz kellett, hogy a közben bekövetkező apró baleset miatt muszáj legyen…..
hálátlan olvasó 2014.02.23 07:47:22
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
Érdekes lenne tudni, hogy a Vespa tulajdonosának mi villanhatott át az agyán, amikor kitalálta, hogy porig ülteti robogóját. A kivitelezés egyébként a motorkerékpároknál is meglepően népszerű rat tuningirányzatot követi, feladva mindenféle, kényelemre vonatkozó igényt. Bár az…..
Elsőre a 2014-es Electra Glide Ultra Classic nem sokban különbözik a 2013-astól, pedig sok ponton változtattak rajta Az utóbbi évek legnagyobb fejlesztéseit mutatták be pénteken a Harley-Davidson Budapestnél. Sokan voltak kíváncsiak a nagy durranásra, a vízhűtéses klasszikus…..
hálátlan olvasó 2013.09.22 20:48:36
@Gyurma73: Solymász azt írta, hogy
idézem: "egyik legjobb"
második olvasásra már érted?

másik:
Dobai Attila, és az egész társaság abban a szalonban nagyon rendben van.
hálátlan olvasó 2013.09.22 20:53:16
@Tomchy: a blogjára írogat, szóval legalább azt tudni, hogy él és mozog.
hálátlan olvasó 2013.09.22 22:15:39
@Tomchy: nekem is hiányzik Baowah, de biztos van jó oka annak, hogy nincs már itt. sajnos, kőbájker elszaporodott írásai nem pótolják a hiányát.
El se hiszem, de már a 67 ezredik kilométerén van túl csúnya kis Honda Spacy-m. Az a motorom aminél jobban semmilyen járművemet nem becsültem még a világon. Ebből a 67 ezerből hatezret együtt töltöttünk, lényegében csuklás nélkül. Ami még jobb, eddig érezhetően nem került…..
Nyilván nem nagy ügy kikövetkeztetni, hogy a szerkesztőség nagy része motorosként is alapvetően a motorosok pártján áll. De azért el kell ismerni azt is, hogy - bár mindig mindenki az autósokat tartja hibásnak, sőt hülyének - koránt sincs mindig így. Gyönyörű példát…..
hálátlan olvasó 2013.08.09 17:34:53
A madridi fiúk értik a tréfát, csak nem élnek vele: Kawasaki Z900-as motorjuk olyan komoly, hogy szívem szerint kitennék rá egy nagy 18-as karikát, vagy úgy általában betiltanám – akkor talán mohón be tudnám tolni a nappalimba, hogy évtizedekig gyönyörködhessek a Valtoron…..
hálátlan olvasó 2013.07.08 21:15:57
Nem tudom, mikor lesz újra alkalmam közelről szemlélni, ahogy egyenlő arányban keveredik a Vespával feltűnősködő belvárosi kisnemesség azokkal a megveszekedett hobbistákkal, akik közül az egyik rögtön meg is szólított a 946-os modell budapesti bemutatója előtt. A hóbortos…..
hálátlan olvasó 2013.07.05 22:17:05
@MaCS_70: lenéznek ezek másokat is. a bmw-st, a harley-st, a hágómatricás túramotorost, a speedest, meg mikor kit (és akkor még az autókról nem is beszeltünk). de a szakadt, elromlós, hetven köbcentisre átalakított segédmotor az rendben van, az meg van ideologizálva a többi hulladékkal együtt, amit a tc/tb-sek össze tudnak maguknak vásárolni gépjármű címszó alatt.
Achtung, Sie kommen! Aki meglátta, rávágta, hogy ez olyan Bud Spencernek való motor. Hát igen, a Különben dühbe jövünk jelenetei mélyen belénk ivódtak, így az sem számít, hogy a filmben nem Suzuki Van Van 125 volt, hanem egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2 – elég messze van…..
hálátlan olvasó 2013.06.21 23:10:57
A Mulholland Highwayről igazából ki kéne tiltani az embereket, hagyni a sziklákat békésen erodálni. A motorosokkal meg amúgy is csak baj van – nem véletlen, hogy a youtube teli van a kaliforniai hegyi úton készült balesetes videókkal.Tudjuk, Amerikában a kanyar csak kísérleti…..
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
Nem lehet mit hozzátenni, a képeken jól látni, hogy kell lassan eljutni sehova. A francia srácok videója nem akarja megváltani a világot, csak megmutatja, hogyan lehet rendkívüli sarat dagasztani, majd röhögve dagonyázni benne. ..
Igen, ilyen a jó marketing: Giacomo Agostini, a legendás motorversenyző bemutatja Loverét, a települést, ahol született. A lombardiai Iseo-tó partján található város sokak szerint Olaszország egyik legszebbje – már a negyedik századtól lakott, így nyugodtan mondhatjuk,…..
Elrepült az idő, ma tíz éve, hogy meghalt Barry Sheene. A gyorsasági motorversenyzés nagy forradalmára, 1976 és 1977 világbajnoka volt az utolsó brit, aki a királykategóriában futamgyőzelmet szerzett. Sheene alaposan felforgatta a Grand Prix íratlan szabályait. Sokan úgy…..
hálátlan olvasó 2013.03.10 11:51:24
@Quattroman: nem vagyunk egyformák, én az az egy tized százalékot is esélynek tartom. sajnálom a történteket.

ne beszéljünk ilyen szomorú dolgokról, találtam, egy csomó képet róla itt:
www.flickriver.com/groups/1517080@N22/pool/interesting/
A főnökön, Bende nagyon kedves ember. Néha hozzám cammog, és megkérdi, gyűlölöm-e. Előzményektől függően igenlő és nemleges választ is elfogad. A kérdés számít csak, az interakció, hogy elkezdje a beszélgetést, aminek a végén úgyis azzal zár: „egy szánalmas pozőr…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Több mint egy éve vettem meg a robogómat, de akkor teljes egészében kihagytam a telet. Októbertől március végéig a garázsban pihent a Cukorka. A nulla tapasztalatom és a hideg miatt sem mertem még bevállalni a téli robogózást. Egy-kétszer merészkedtem ki, akkor is teletubby-nak…..
hálátlan olvasó 2013.02.02 16:18:03
@pappito: milyen igaz. bár az is tény, hogy egyetlen tuti motoros cucc (kabát, nadrág, sisak, vagy csizma) annyiba kerül, mint ez a robogó.

amúgy gianni pont jó cuccokat árul, csak azt a tb-s fizuból nem tudják megvenni.
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
Amikor eladtam a két Babettámat, minél hamarabb szerettem volna helyettük egy szaladgálós ötvenest, amit tavasztól őszig használhatok a városban. A keresésnek csak két szempontja volt: a motor olcsó legyen és működőképes. Aztán amikor a Simsont először megláttam a pince…..
Ryan Gosling a csajok kedvence – képesek voltak tüntetést szervezni a People magazin szerkesztősége előtt, mert 2011-ben nem őt választották meg az év pasijának. Röhejes eset, de ennek ellenére a srácnak vannak használható filmjei. Úgy tűnik, az új mozi izgalmas lesz: a…..
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
hálátlan olvasó 2012.12.29 11:10:50
A férfi, aki imádta a mézes-vajas kiflit és szűrőtlen cigaretta füstje mögül méregette a világot, bűvölte a rajzlapot: a huszadik század egyik legnagyobb dizájn-zsenijét idehaza alig ismerik, de nemzetközi szinten is csak most, majd' három évtizeddel halála után kezdik…..
Minap a szék óriás rezóval, most egy kellemes könyvespolc sportidommal, tankkal. Az olasz motorépítőt, Lorenzo Burattit ismét elkapta a lakberendezési vágy: pár deszka meg egy Ducati Pantah készlet segítségével létrehozta ezt – a kulturális kakasülő ideális berendezési…..