Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huszadi kán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kikerültek a kormány bevándorlásügyi óriásplakátjai a hétvégén. A kormány álláspontjával egyet nem értők hamar reagáltak: a hétvége folyamán több plakátot megrongáltak. Azt azonban hetek óta nem tudjuk, hogy az ellenzék mit gondol a bevándorlásügyről. Azt már pontosan…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Huszadi kán 2013.12.21 00:13:19
@OkoskaTo:rp: Džeko.
Amikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Huszadi kán 2012.08.07 11:46:26
@Könnyen elkaptuk, uram!: Te ugye nem nagyon forgatsz atlaszt a kezedben?
Elszabadult az anális fixáció a Magyar Nemzet szerkesztőségében. Nem tudjuk, milyen durva öncenzúra lehet az, amely azt eredményezi, hogy a Nemzet egyik munkatársa 24 soros cikkében, amely a Bazilika körbe-kordonozásáról szól, csupán a szarásra tudjon gondolni, de kemény lehet az…..
  Milyen borral miséznek a papok? Honnan szerzik be? mi alapján választják ki, mi kerül a palackba? Ennek jártunk utána kétrészes riportunkban, végigfürkészve a szerzetesi és papi borászatok történetét és jelenlegi helyzetét.  Szilvay Gergely riportjának első és…..
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Huszadi kán 2012.06.01 23:56:02
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Huszadi kán 2012.06.01 12:41:15
(Kép: Origo) Bokros Lajos panaszt tett az Európai Parlament elnökénél, mert a parlament épülete előtt zajló focitorna miatt nem tudnak dolgozni, ezért tovább fog hanyatlani az uniós gazdaság. Bokros Lajos nem szereti a focit, legalábbis zavarja a munkában – ez derül ki egy…..
Huszadi kán 2012.06.01 09:40:25