Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smileattack9

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen érkeznek a táborba, kisegítők, felügyelők stb. Tegnap este nagy roham volt, mert az összes minket felügyelő (supervisor) megérkezett. Egyenlőre még trainingen vesznek részt, de nyilván nekik is kell enni így +50 fővel több terítéket teszünk az asztalra. Őszintén…..
Ma csatlakozott a konyhások szerény kis társaságához egy újabb mexikói srác így összesen már 4-en vannak 2 fiú és 2 lány. Az új srác is a konyhába került, mint utólag kiderült, hogy ő lesz a másodchef. Milyen jó tudni, hiszen neki is főztünk tegnap este, csak akkor még nem…..
smileattack9 2012.06.06 22:52:14
smileattack9 2012.06.08 19:31:55
www.szeretlekmagyarorszag.hu/magyaros-minta-cipore// Mutassátok meg szépen a magyar mintáinkat a Converse cipőkön :)
Általában öten szoktunk dolgozni a konyhán ma azonban csak ketten voltunk az egyik orosz lánnyal. A többiek mind a szabadnapjukat élezték. Szerencsére ma csak a kisegítő személyzet és 1-4 főig terjedő vezetőség akart enni, a vendégek ma nem jöttek. Reggel olyan büszkék voltunk…..
A nap szenzációja, hogy, amikor a vendégeknek szolgáltuk fel az ebédet hatalmas tömeg kerekedett az étkező előtti kis részen. Gondoltam mert hát kíváncsiság belém is szorult rendesen, én is megnézem mi történik ott. Addig a fél percig csak tudnak egyedül enni a vendégek nem? Ki…..
Bevallom ma elég depressziósan indult a nap. Szakadt az eső egész este, és reggelre sem hagyta abba, sőt még délelőtt is folytatta bár akkor egy fokkal békésebben. A fekete felhők takarták az eget, a tó is komoran festet, leszámítva a játékos esőcsepp okozta köröket, de sajnos…..
Sziasztok!   Itt az idő, hogy én is megszólaljak, és elmeséljem a dolgokat az én szemszögemből. Én sajnos nem tudok, olyan szépen fogalmazni, mint a Polli, de azért megpróbálom.       A tábor nagyon nagy és nagyon szép. Ma bejártam szinte az egészet, majd holnap…..
Most egy kicsit bosszús vagyok, mert a szervezet, akin keresztül elhelyezésre kerültünk itt kint kikötötte, hogy amint megérkezünk és utána minden 30. napon jelentkezzünk fel az oldalukra, hogy tudják, minden ok. De annyira rossz a net, hogy gondoltam nem veszik zokon, ha a viszonylag…..
Az új világ 3. nap 2012.05.31 19:54:00
A laptopon nem állítottam át az órát, hogy miközben írok nektek mindig lássam, hogy kb. ti mit csinálhattok otthon. Úgy tűnik az lesz a rendszer, hogy a szabad óráimban délután 1-3ig soha nem lesz net, szóval kénytelen leszek mindig wordbe írni majd később átmásolni a blogra.…..