Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kutvolgyi Laszlo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Újbuda másként Újbuda száguld? 2013.06.25 17:58:01
Sikerpropaganda sikerek nélkül. Mintha a hatvanas évek sikerpropagandája elevenedne meg a kerületi honlapon, ahol a fenti címmel jellemzik a kerület elmúlt három évét. Ha pedig mindez nem elég, még 20 oldalas színes kiadványt is eljuttattak a kerület lakóihoz. A fenti cikkben a…..
Egyre közeledik a karácsony, néha szállingózik a hó, béke van és nyugalom. Balage számára ez addig volt így, amíg egy sietős taxis el nem kezdett rá szirénázni (nem is tudom, mennyire szabályos ez is önmagában), majd látványosan fotózgatott a telefonjával, biztos a családi…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Dr. Kutvolgyi Laszlo 2008.09.23 16:02:36
Dr. Kutvolgyi Laszlo 2008.09.23 16:03:40
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
Dr. Kutvolgyi Laszlo 2008.04.10 17:42:48
Újra. Megint. Még mindig. Ilyenkor jön rám a nyüglődés. A semmi kedvem. Meg a különben is, majd az inkább, akinek két anyja volt. Ez eltart jó párhétig, majd a végén szidom magamat, hogy ismét lerövidítettem az időt, aztán itt állok a slamasztikában. Kedden a Polgári jog 2.…..
Majdnem 40 évig kimaradt nekem, most meg már lassan függő vagyok: másodszor vittem a családot busójárni. Ezúttal kicsit elréteseztük az időt, úgyhogy a partraszállást lekéstük, pedig a délszláv Muppet-adaptáció egyik leglátványosabb része, amikor három ladiknyi szarvas…..
Dr. Kutvolgyi Laszlo 2008.02.04 20:50:33