Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockabogyo

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A férfiakat mi nők alapvetően hajlamosak vagyunk beazonosítani egy hímtaggal, ami folytonosan nyughatatlanul keresi a tokkját. Mielőtt bárki feminista férfigyűlölő baszatlan némbernek azonosítana engem, elmondom, hogy férjnél vagyok, és most várom a pici fiamat. Már jó nagy…..
Kockabogyo A Bourne ultimátum 2008.08.18 22:02:00
Tegnap még ezt a filmet is megnéztem a Wanted után. Valszeg ezért sem voltam annyira a Wanted hatása alatt. Mert ez a film ugye király volt! Azt hittem láttam a Csapdát is, de nem :-(. Szóval tök új volt nekem, de nagyon bejött. Izgalmas volt az eleje, hajaj, nem is kicsit. A londoni…..
Kockabogyo X-Akták: Hinni akarok 2008.08.18 21:10:00
X-akták: Hinni akarok. Én is hinni akartam, hogy ez egy jó kis űrlényes film lesz, de hát nem jött be. Még múlt héten láttam, moziban, szóval már igazából sok részletre nem emlékszek. Megnéztem pár előzetest, és bár azokban nem láttam semmilyen utalást űrlényekre és titkos…..
Kockabogyo Wanted 2008.08.18 18:00:00
A Wanted film az előzeteshez képest egy csalódás volt. Persze, jó akciófilm volt, illetve jó akciójelenetek inkább, de a történet maga alapjában véve a jó képivilág nélkül elég halvány. Főhősünk Wesley Gibson (utánanéztem, mert amúgy egy nevet sem jegyeztem meg) irodai…..