Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ostara

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
Ostara 2017.07.19 14:37:08
@vuvuvu2: Az én ügyem is a flight refundnál van. Eddig minden ok.
Ha nem tartjátok be a csomagszabályokat, meg fogjuk változtatni - üzente utasainak a legnagyobb európai fapados. Biztos nem ok nélkül. Kétségtelenül nagylelkű a Ryanair jelenlegi kézicsomag-szabályozása, menő, hogy egy normális, plusz egy kicsi kézi vihető fel a fedélzetre, de ez meg milyen…..
Ostara 2017.07.17 11:57:53
Nekem is van késéses ügyem a RyanAirnél amit flight-refund.eu/hu kezel. Nálam a 6 órás késésnél nem a csomagok mérete volt a gond, hanem a pilóta részeg volt és nem engedték repülni...
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..