Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...................*.............................

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
...................*............................. 2016.09.29 08:27:03
Kigondoltam Elrendezett házasság 2013.08.26 13:47:22
Elrendezett házasságként arra a jelenségre hivatkozhatunk, amikor a szülői bölcsesség kiveszi a bohó ifjak kezéből a párválasztást illető döntés jogát - bár helyesebb lenne úgy fogalmaznunk, hogy nem adja ki a sajátjából... -, és mérlegelve a legkülönbözőbb tényeket -…..
...................*............................. 2013.08.27 17:12:49
@radairosseb: bizony! és legyen hálás, hogy nem az ő szappanszagú csúnyáját piszkítom telibe naponta.
Norbert az androidos (iphone-os, windozfonos) MasterCard Mobile alkalmazás létezésének értelmét kérdőjelezi meg, ha tényleg nem lehet azonnal fizetni vele. Bár a T-Mobile-nál először nem tudtak az általuk is hirdetett szolgáltatásról, kiderült, hogy az szerintük igazából banki…..
...................*............................. 2012.08.09 19:23:32
@ColT: nem megy. pedig próbáltam a tartaléknickemmel is. azért ez mégiscsak szopacs, ezentúl minden posztot időzítve kell kitenni, lehetőleg hajnali háromra, amíg még mindenki alszik, vagyhogy??