Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nord72X

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor olvashatjuk a hírekben, hogy ennyire magas a magyar GDP növekedés, vagy annyival maradtunk el az adott összehasonlításra szánt országtól. Ahhoz viszont, hogy valóban össze tudjuk hasonlítani magunkat másokkal, ismernünk kell más országok adatait is. Az OECD országok…..
Nord72X 2016.06.11 16:25:57
@Mr. Waszabi: Már a 80-as években olyan hiteleket vettek fel zsinóron lóbált elvtársak amit fel sem mértek ép ésszel hogyan is lehetne majd visszafizetni, akkoriban ezek a pénzek még szinte elérhetetlen értéket képviseltek, még egy akkori milliomosnak is, igy nem volt nehéz agyon korrumpálni a teljes politikai szektort, aztán jött a módszerváltás, kiforditották a köpönyegüket és elkezdték osztani az észt, nem a józant, csak a meséket, nagyon jól tudták kihez kell odacsapódni, hogy NEKIK jó legyen, és dőlt is a lé, de legalább a 90esben még úgy érezhettük MI hétköznapi emberek, hogy nekünk is csurran-cseppen....aztán hirtelen jőtt a 2000-es évek, mindenkit megmételyezett a sok mézes-mázasan becsomagolt sz@r ami az országba áramlott és ez padlóra is küldte a még megmaradt kiépitett infrastruktúrákat, kisebb vállalkozásokat és cégeket,mindent. Azóta ez az elszabadult elmebaj tombol, mindenkit kiforgattak önmagából (vásárolj, kell az neked, bankolj, meg a sok kamu szemfényvesztő szlogen) és a hétköznapi ember meg csak nézett, de még mindig elmerülve a trutyiba nem látott az orránál sem messzebb ...itt nem lehet egy ember nyakába varrni mindent, ez egyszerűen értelmetlenség, de fontos EMLÉKEZNI az igazságra (az egyetemesre) és nem egymás nyakának esni, az sehova sem vezet.
Nord72X 2016.06.11 21:52:35
@Mr. Waszabi: Nem vagyok haragtartó ember, max az egyoldalú véleményekkel nem értek egyet.
44 évesen nem szeretnék a levegőbe beszélni, de gondolom te sem meggyőződés nélkül irod le a véleményed, végülis mindketten szubjektíven és a saját életünk eseményei, tapasztalásai alapján formálunk véleményt.
Olyan ember nincs akinek mindenre van rálátása vagy mindent tud, nem is lenne értelme ilyet keresni.
Én szimplán leirtam a személyes véleményem, ami nincs kőbe vésve, minden csak nézőpont kérdése, én igy látom, te úgy, más meg végig sem olvassa.... C'est la vie...
A statisztika (jelen cikk esetén is) olyan mint egy illuzionista, nem azt mutatja ami a lényeg.
Humorosan is fel lehet fogni, vagy halálosan komolyan, ki mit választ, szíve joga :)
Elképedtem, amikor életemben először láttam termeszvárat. Ezek az apró rovarok hogyan hordanak össze egy ember nagyságú kupacot? Félelmetes, ahogy ott zsizsegnek körülötte. Itt valami nincs rendben, ha így folytatják, bekebelezik a következő falut. Nézd már, ott az a hatalmasra…..
Nord72X 2014.05.24 13:07:19
@Pierr Kardán: Neked sem a matek volt az erősséged...
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..