Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerberus01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te hova menekülsz a meleg elől? Michael Yamashita fotóriporter nemrég osztotta meg a következő "sokkoló" képeket, hogy a perzselő meleg elől hova mennek hűsölni a japánok. A tokiói Summerland népszerű vízi vidámpark ad otthont a világ legzsúfoltabb medencéjének, legalábbis a…..
Újabb remekmű: Devil May Cry. A szokásos trükkökből kiemelkedik az oroszlán! Ilyet még nem láttál, az oroszlán konkrétan nem mozog, de ugrik. A kalapács pedig priceless. Lassan afrikai szakértőnké avanzsáló Novák Gábornak ismét köszönjük a linket!…..
A teaser után egy "rendes" trailer, ami teljesebb képet ad a sztoriról. Kissé sablonosnak tűnik, de engem még továbbra is érdekel. ..
Horror-Mirror Poszterek Cannes-ból 2012.05.28 10:30:00
A Collider oldal egyik szerkesztője Cannes-ban lefotózott néhány posztert, akad néhány érdekesség. De vajon melyik lesz szórakoztató?     ..
gerberus01 2012.06.15 09:32:14
Két film, amiben valamilyen színű ruhát viselő szellem kísért. Hasonlítsuk csak őket össze! Kezdjük az ismertebbel, amit bizonyára már sokatok megnézett.   A fekete ruhás nő - The Woman in Black (2012)   Rendezte: James Watkins Még anno a legelső tévéfilm adaptációról…..
Horror-Mirror Mozi: Prometheus 2012.06.11 12:27:00
Ezer éve nem írtam mozis beszámolót, ennek oka egyszerűen az anyagiakban keresendőek, de most egy olyan műről van szó, amire muszáj volt rááldoznom. Nem is tudnám megmondani, hogy legutóbb melyik lehetett az a film, amit ekkora várakozás, hype és marketing vett  körül. Főleg…..
 A nagy bukta rovat is eléggé el volt hanyagolva, érkezzen egy újabb poszt. Ezúttal a Háború a Földön sci-firől esik szó, amiről végül kiderült, hogy mégsem volt akkora csőd, mint amilyennek mondják, csak a produkciós cég tornászta fel mesterségesen a büdzsét.L Ron…..