Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györgyusz11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyakori kérdések befejező részében egy alapvető dolgot beszélünk meg: Miért éri meg a Harcosok Étrendjét választani? Logikai sorrendben folytatom a kérdéseket, majd végül jöjjön a feketeleves. K: Hogyan kell alulenni? V: A nappali evést korlátozd leginkább nyers…..
Györgyusz11 2013.01.17 15:14:58
Szia, Sziasztok!

Kb. 1 hónapja kezdetem el az étrend szerint élni, elolvastam a könyvet is. A Karácsonyi nagy lakomákat is így éltem túl, és számomra felfoghatatlan módon nem híztam egy dekát sem, pedig mérföldekkel mást ettem minőségre és mennyiségre is, mint korábban. Előtte száműztem a szénhidrátot, szinte teljes mértékben megvontam magamtól, nehogy elhízzak...így tartottam az 56kg a 165cm-hez.
Napközben nem eszek semmit, mert észre vettem,h. ha d.u. eszek mondjuk 1 almát, sokkal nehezebben bírom estig, arról nem is beszélve,h. olyan módon felpuffadok az éhgyomorra gyümölcstől,h. örülök,h. a nadrággomb a helyén marad még haza érek:))))(Ez mitől lehet???)
Ez jelenthet valami problémát, vagy nem gond,h. nem eszek, gondolom ezzel csak elnyújtom a böjtöt?!
D.e. 10-kor megmértem a vércukromat és 2.1 volt, gondolom ez is rendjén van, ha már előtte nem ettem 16órája?
D.u. 4-kor végzek a munkahelyen és utána rögtön megyek edzeni(kettlebell, fegyenc, HIIT)heti 5-ször, utána iszok 1 fehérjeturmixot és következik a túlevés. Nem tudom,h. van ez, de egyszer alig bírok enni, máskor meg rendesen le kell állítanom magam, mert a túlevést is túleszem...
Fogyni nem fogytam még( a kg nem is nagyon érdekel a tükörnek hiszek), de nem is csodálom amiket ettem ebben az időszakban.
Nagyon örülök,h. a kezembe akadt ez az étrend, olyan szabadon válogatom az ételeimet, mint eddig talán még soha életemben, gondolom ha visszafognám magam még eredménye is lenne(szálkásítás), de egyenlőre nagyon élvezem, mert világ életemben sanyargattam magam:(((
Egy dolog zavar csak az emésztésem!Semmi nem tetszik neki, nem telik el úgy este,h. ne puffadnék(még ha nincs is semmi olyan az aznapi menüben)vagy újabban hasmenéssel küzdök. Van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?Allergiát szinte kizárhatjuk, mert fehér kenyeret és társait amúgy sem eszek, gabonák közül csak zabot, abban pedig nincs glutén, tejtermékek közül pedig csak túrót vagy tejszínt néha-néha. Szedek probiotikumot, omega-3-at, multivitamint is.
Előre is köszi minden segítséget.
Mindenkinek szívből ajánlom ezt az életformát!

Üdv: Györgyusz