Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majacs

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy hónap eseményeiből feltehető, hogy nem az EMET-ben van a legtöbb Nobel-díj várományos, vagy Mensa-tag. Szóval miután az EMET szájzárat kapott és a vegetatív neurózis kortikális eredtű elváltozásainak jeleit is mutatja, ezért kiszámoltam: Március 31. volt az…..
NEA civil szemmel A megnémult EMET 2015.05.26 05:40:33
Hiába hangzik el minden héten(!) kérdés az EMET felé (Tisztelt EMET, mikor lesznek nyilvánosak az eredmények-tőll, a Parasztkáim, nem gáz, hogy majd egy hónapja kotlotok az eredményeken-ig), újabban már válaszra sem méltatnak. Biztos megnémultak. Amikor persze őket számoltatja be…..
Június 27-én dönt a Tanács a felfüggesztett szakmai támogatásokról (így az egész listáról), amelyekből ismét csak van 125. Bár a jogszabály előírja az indoklást, ezt kapja minden pályázat: a pályázat kidolgozottsága, várható hatása, a szakmai tartalom és a költségvetés…..
Ez a Galla Miklós ihlette beszélgetéstöredék a világon majd mindenhol az abszurd kategóriájába tartozna, kivéve NEAföldön, ahol állítólag a nyertes pályázók nem módosíthatnak költségvetést, hanem a pályázatkezelő automatikusan a pályázó megkérdezése nélkül…..
Majacs 2012.10.29 11:45:29
@Aranyos77: Azta!
Ha jól értem: írjam alá a szerződést úgy, hogy utal a költségvetésre, mint kötelező mellékletre, amit nem is csatolunk, csak az EPER-ben található?!
És úgy, hogy azt nem is kell szó szerint venni?!

Aki természetben vállalta az önerőt csak-csak, de aki készpénzben ajánlott a támogatáshoz 300ezer Ft-ot?
És ha végül mégis szó szerint értelmezi valaki, és bevasalja rajtunk?
Mire hivatkozhatunk majd? (Gondolom önöknek is max. egy ügyfélszolgálati munkatárs mailje van meg, amit pályázatíráskor sem lehetett garanciának venni!)
Tartható-e, hogy morálról papolunk, ha magunk is a susnyásban rosszalkodunk a lyányokkal?  Tegnap egy civil társunk érdekes videóra lelt a youtube-on:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDfXzoy6zBo), (a teljes anyag 50 perc), ahol a mi NEA elnökünk azon…..
NEAT_elnök_nyilatkozat.pdf (UPDATE: A LINK NEM MŰKÖDIK, MERT CENZÚRÁZTA A BLOGSZOLGÁLTATÓ EGYES MESEHŐSÖK: HÓFERHÉRKE, PIROSKA, ILLETVE A CSIZMÁS KANDÚR KÉRÉSÉRE) itt a 14 oldalas lista Hogy-hogy nem csak a pályázatszámok vannak rajta. Ha valaki felismeri a pályázatszámát,…..
 A 368/2011. (XII. 31.) az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról (ÁHT) szóló Korm. rendelet 80. § (5) szerint: „… A részbeszámolóhoz, beszámolóhoz csatolni kell a százezer forint értékhatárt meghaladó számlák másolatát, vagy egyéb, a támogató által a…..
Majacs 2012.08.21 11:54:15
A NOL szerint az MTI-nek megerősítette a KIM (katt ide), hogy bár a NEA már az EMMI-hez tartozik, de a WEKERLE-nel kezelt pályázatai miatt érdekes, hogy ez utóbbi, néhány más háromnevűvel egyetemben beolvad a leendő KIH-be (na jó ezt még először és utoljára kiírom:…..
Majacs 2012.08.02 12:57:07
@tudommitakarok:
Várjuk ki a végét!
Eddig még csak a WSA-nak fizettünk.
Javaslom, aki bírálati eredményt akar látni, fizessen az új kezelőszervnek is...
Bár a közkeletű nevén civil törvény egyik szép teljesítménye, hogy nagyon erős összeférhetetlenségi szabályokat alkotott (pl.: nem indulhat a pályázatokon olyan szervezet, amelyhez bármely NEA Tanács vagy kollégiumi tagnak az elmúlt három évben vezetői szinten köze volt),…..
Majacs 2012.07.04 20:37:55
@Majacs: Úgy tűnik ezt az oldalt olvassák a NEA, ill. civil portál oldalának tartalomfeltöltői is (gondolom nem ismerik az igényeket, és innen kapnak ötletet!), hiszen az összeférhetetlenségi adatok már elérhetőek. (Persze lehet, hogy csak a véletlen műve az egész!)...
Szóval szeretném hasonló ötletadó célból megfogalmazni 2 ötletemet (ami a sokat szidott és átláthatatlan NCA-ban természetes volt!):
Az egyes kiírásra beérkező pályázatok megtekinthetőek voltak korábban, miként az is nyilvános volt, hogy egy -egy pályázat milyen státuszban van.
Így láthattuk, hány pályázat érkezett egy-egy kiírásra, mekkora igény jelent meg, hány szervezetet utasítottak el, stb...
Hiszen ez a NEA eddigi tapasztalatainak bemutatásához is fontos adat, ami ..
Majacs 2012.07.24 11:22:38
@Majacs: civil.kormany.hu/tajekoztato-a-nemzeti-egyuttmukodesi-alap-mukodesi-palyazatainak-aktualis-allapotarol

És megérkezett a hivatalos információ.
Köszönet érte!

Bízzunk abban, hogy a kollégiumok jogszerűen járnak el.
Lassan letelik a 15 napos bírálati határidő némely kuratóriumnál.
Tegnap ismét ülést tartott a Tanács, amelyen meghívásra négy kollégiumelnök is megjelent (az ÚN vezetője nem volt ott) és végigbeszélte a tisztelt társaság a pályázatok tanulságait.. Sorrendben fontosságok és nyalánkságok: Fontos dolgok:Miután Wekerle Úr…..