Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amin Denit

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
Amin Denit 2012.07.31 15:02:53
@maycontainnuts: a bioponlámpát a cekkeresektől nem venném egy kalap alá a borostyánlánccal, nem egy kategória, és nem azért, mert az egyik csak kis lehúzás, a másik meg nagy. Miért kell összemosni a kettőt? Ennyi erővel a katolikus egyház búcsúcéduláit is felemlegethetnéd...
Amin Denit 2012.07.31 16:21:00
@Zoonekrofil: Azt állítod, hogy ha körülnézel, akkor a saját tapasztalatod alapján a Föld lapos, a Nap a Föld körül kering, a csillagok pedig lámpások a világ mennyezetére akasztva? De egy tudós bácsi elárulta, hogy amit tapasztaltál, nem úgy van. Innentől kezdve ne folytassuk, nincs értelme. Az agymosásod sikerrel járt.
Amin Denit 2012.07.31 16:23:28
@Brendel Mátyás: Amilyen az adjonisten...
Nehogy te is vegyél egyet magadnak, mert ha görények és csótányok ellen is jó, akkor szarban vagy.
Folytatjuk sorozatunkat A szürke ötven árnyalatáról, alias KANF-ról (a Könyv, Amelyikben Nincs Félrefordítás). Egyébként kb. ezzel a poszttal érkezünk el a könyv negyedéig. Jó mulatást. „…I leave her a groveling message to tell her I am alive and have not succumbed to…..
Nagyon sok orvos és ápolónő hagyja el Magyarországot, elsősorban a jobb fizetés reményében. De mint mai vendégszerzőnk, egy Erdélyből származó orvos írásából is kiderül, messze nem csak erről van szó. Újabb személyes történet, ezúttal József tollából. „Nem…..
Van ugye ez az ingatlanválság, ami nagyjából az Urbanista indulása idején tört ki (nem, nem én voltam). Közismerten nincs túl jó hatása a piacra, hacsak azt nem nézzük, hogy mennyi kreatív értékesítési megoldást szült. Nem is csak azokra az innovatív netes próbálkozásokra…..
Heston Blumenthalt, az őrült vegyész külsejű brit séfet talán nem kell bemutatni senkinek sem. Ő az, aki régmúlt idők lakomáit elevenítette fel eképesztő tévésorozataiban (az egyik kedvencem az egészben szuvidált disznó...), aki iszonyatos energiákat fordított arra, hogy a…..
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
Amin Denit 2012.06.05 16:36:03
@manigerzson: Szerintem ha csak ennyi lenne a nehézség Magyarországon, akkor mindenki örülne. Kulturált országokban nem ismerik pl. az okmányiroda fogalmát sem.
Az előbb nézem a fészbúkot, amikor is a Modorosblog, kiposztolt egy life.hu-s címe; Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+), elolvastam és nem bírok felkelni a röhögéstől, mert még a belemet is kivisítottam magamból, szerencsétlen kiskutyám, körbeugatta a házat, mert azt hitte…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Amin Denit 2012.06.01 09:41:41
@Kellemes Zérókomponista: Tüzépessel még nem volt dolgom, de a terep tutira célpontokban gazdag ebben az esetben is. A kárunk megtérülni természeresen nem fog. Az első, és legfontosabb alapelv, hogy el kell tekinteni akár a legkisebb kézzelfogható haszonra törekvés gondolatától is, csak és kizárólag a maximális károkozás az egyetlen követendő eljárás. A második alapelv, hogy a konkrét ténykedés csak és kizárólag a végrehajtóra tartozik, senkinek se mesélj róla. Az anyagi javak szisztematikus és válogatás nélküli megsemmisítésén túl a folyamatos zaklatás általi felőrlés jó taktika. Még egyszer mondom, haszon nem lesz belőle, csak elégtétel. Egy ilyen mókusnak egyre több ellensége van, győzzék kiválogatni, hogy éppen melyik tett keresztbe.
A műveletekbe lehetőség szerint senkit nem szabad bevonni. Nem a filmekben látott a valós életben sosem működő faszságokra kell gondolni, amikor majd körmönfontan csapdába csalva megszégyenítjük az egyébként szégyentelent. Direkt, komisz, és egyre nagyobb kellemetlenséget okozó tettek kellenek, rendszertelen időközökben és változatos módon, legjobbakat akár ismételve. Rá lehet kapni az ízére. Mindenkinek van képzelőereje, és amit a leginkább figyelmen kívül lehet hagyni, az bármilyen morális korlát, mert azt már a mókus átlépte, nem kell tekintettel lenni rá.
A legfontosabbat a végére hagyom. Külső, harmadik erőt bevonni egyetlen esetben lehetne, ha annak elkötelezettségében megbízunk, mert azok elenyésző kivételtől eltekintve csak saját maguk gyarapodása és az anyagi haszonszerzés irányában érdekeltek, és semmi perc alatt köpönyeget fordítanak. Sokba fognak kerülni, és ha mástól nem, a megbízótól beszedik amennyit csak tudnak.
Amin Denit 2012.06.01 09:46:56
@agresszív kismalac: jogállamban élünk, ahol már a bírók a központi folyosóján azon viccelődnek, hogy az a bizonyos "i" betű hová lett a másik szó elejéről?
A jog egy olyan társasjáték alapja, ami arról szól, hogy én hogy tudok úgy kibaszni veled, hogy az adott keretrendszerben ne legyek felelősségre vonható és viszont.
..először is úgy volt, hogy minden délben jött ugye a csoport ebédelni, aztán mi már kiszúrtuk, hogy ezeknek a néptáncosoknak igen szép lánykái vannak, de mivel a csoportvezető, egy nagymenő vállalkozó figura, igen morci természetű volt, így első körben nem igazán mertünk…..