Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyildi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom olyan mintha már évek óta nem jelentkeztem volna. Az ok, nagyon egyszerű, mert beteg lettem. Már vasárnap nap közben is furcsán éreztem magam, de mivel ez az érzés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozott, így nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Vasárnap este bált…..
nagyildi 2012.08.20 06:36:03
@hedgehog89:
Minden rosszban van valami jó. Remélem, mielőbb jobban leszel, ezt a kis időt már fél lábon is:) Remélem, ez a betegség nem zavar be a tábor utáni programotokba.
Elfogyunk vagy kitartunk, ez lenne a valódi jenga (ejtsd: dzsenga) torony? Ha egy „tégla” kiesik, a torony bírja-e tovább vagy sem? Hol van az a pont, amikor a torony már feladja a küzdelmet és megadja magát a gravitációnak? Próbáljuk ki: húzzunk ki egyet, meg még egyet, ááá…..
Kedves Olvasóim! Egyre kevesebb komment érkezik, nem csak ti vagytok kíváncsiak arra, hogy velünk mi történik ez visszafelé is igaz! Tessék életjelet adni magatokról, persze az is lehet, hogy a döntő többség megunta a blog olvasását, de akkor szóljatok, hogy mi változzon. Az is…..
Üdv. Mindenkinek! Itt az ideje, hogy folytassam történetemet. Az én munkám sokkal változatosabb, mint a Pollié. Szegény egésznap csak a konyhában van, vagy annak a környékén, vele ellentétben én már többször is bejártam a tábort, minden egyes házát és sportpályáit is. A…..
Most egy kicsit bosszús vagyok, mert a szervezet, akin keresztül elhelyezésre kerültünk itt kint kikötötte, hogy amint megérkezünk és utána minden 30. napon jelentkezzünk fel az oldalukra, hogy tudják, minden ok. De annyira rossz a net, hogy gondoltam nem veszik zokon, ha a viszonylag…..
Kedves Rokonaink, Ismerőseink, Barátaink! Olyan sokat kértétek, hogy adjunk életjelet magunkról és, hogy kimerítő élménybeszámolóval árasszunk el benneteket, hogy úgy döntöttünk létrehozunk egy blogot. Tegnap kaptuk a tippet, meglátjuk mennyire sikerül megvalósítani. Már az…..