Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trpanj Tóni

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer régebben, de nem olyan régen, hogy ne emlékeznénk rá, volt egy olasz fociválogatott, melynek egy jelentős labdarúgó sporteseményen a németek próbálták útját állni. Próbálták. Nem sikerült. Ez volt a Mundial. Az 1982-es spanyolországi…..
Xavi? Özil? Van Persie? Á, dehogy! Pirlo! Az olasz válogatott irányítója bejelentkezett az Aranylabdáért! Ha valakinek sikerül Lionel Messi és Cristiano Ronaldo elé férkőznie, akkor az Andrea Pirlo lesz! A taljánok karmestere az angolok elleni büntetőpárbaj során…..
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
Trpanj Tóni 2012.06.22 15:45:51
Övé minden idők legszebb gólja, amit Európa bajnokságon lőttek, amellyel Csehország, Portugáliát legyőzve, az elődöntőbe jutott. A gólnak köszönhetően, később a Benfica idegenlégiósaként három évet játszott Portugáliában. A cseh válogatott mezt ő húzta magára a…..
Trpanj Tóni 2012.06.21 11:02:05
Valahogy úgy alakul, a squadra azzurra bloggerei mindig akkor vannak úton, orvosnál, tárgyalni melóügyben, külföldön, stb. mikor a csapat pályára lép. Ez nem jó, mert az olvasók elemzést akarnak, az ellenfél gyalázását, vérben forgó szemeket és halálhörgést, esetleg a…..
Trpanj Tóni 2012.06.14 20:00:08
..
Na, reggel lett az estére ígért elemzésből, a meccs végén ugyanis elaludtam a fotelban. Az vesse rám az első követ, én legalább nem a stadionban, mint a méretes bajusszal rendelkező francia úr, ugye. Hosszas gondolkodás után mégsem azt a címet adtam a posztnak, lófasz és esti…..
Fortuna istenasszony úgy döntött, hogy rangadóval fognak kezdődni az Európa-bajnokság C-csoportjának küzdelmei. A helyszín nem más, mint az egykori Danzig, a mai Gdansk és a tényleg nagyon szépre sikeredett PGE Arena, ahol a legutóbbi két világbajnokság és egy Európa-bajnokság…..
Szépek a lengyel csajok és szépek az ukrán csajok, ám az első helyen mégis Olaszország végzett. A kyiv.com ukrán internetes portál által a labdarúgó Európa-bajnokság jegyében rendezett testfestő verseny dobogósai: 1. Olaszország, 2. Lengyelország, 3. Ukrajna. Uraim, lehet…..
Mario Balotelli sokat gürizik azért, hogy helye legyen az olasz válogatott kezdőcsapatában. Van is rá esélye, hiszen jó formában van. Nem kell majd meglepődni, amikor a ghánai bevándorló szülők Szicíliában született gyermeke EB-mezén a Barwuah Balotelli felirat lesz látható. A…..
Svájcban rendezik a nap mérkőzését. Mindkét csapat számára ez lesz az Európa-bajokság előtti utolsó felmérő. Ám úgy tűnik, hogy az a pontosabb, ha rögtön megkérdőjelezzük az olasz válogatott részvételét a kontinenstornán. Az oroszok ott lesznek. Az olaszokról ez nem…..
Amikor földrengés rázta meg az olasz focit, mondjuk fogadási csalás vagy egyéb botrány, a nemzeti csapat jól teljesített a soron következő nagy focitornán. Például világbajnok lett. Most Európa-bajnokság következik. Ezekben a napokban nem csak a foci miatt került a figyelem…..