Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grabbe

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy kerékkel a halál mezsgyéjén A mai Napi érdekes ismét egy tematikusan szerkesztett képsorozat lesz, melyben sokszor teljesen hihetetlen pillanatokat örökített meg a kamera. Csodás megmenekülések, repülő alkatrészek. Gépek, emberek és halál. Száz év balesetei az autósportban...
1900. A Boyabreen gleccser, Fjaerland, Norvégia..
Kedd este izgatott várakozással telt meg a Műcsarnok aulája. Mindenki John Malkovich érkezését várta. Bár csak két napra érkezett Budapestre a színész, de - kis túlzással – azonnal a Műcsarnokba látogatott, hogy megnézze a Sandro Millerrel közösen jegyzett fotókiállítását...
Ismét listázták a világ 50 legveszélyesebb városát, méghozzá a 100 ezer főre eső gyilkosságok alapján. Talán nem is meglepő, hogy Latin-Amerika uralja ezt a nem túl hízelgő listát, az országok megoszlásában talán már több meglepetés akad. (Spoiler: Bécset nem érdemes…..
Power kritikáját itt olvashatjátok Az ébredő Erő után azzal mentegetőztek a legtöbben és ütötték el a negatív kritikákat, hogy J.J. Abrams filmjének hatalmas feladata volt azzal, hogy újjáélessze a Star Wars-univerzumot, kielégítse a mindenért az asztalt verő rajongókat, és maga a rendező is…..
Na persze. Azért ezt itt most nézd meg légy szíves, és majd kommentekben megtárgyaljuk. ..
Grabbe 2017.12.14 13:16:38
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Kedves Olvasók! A nyári szünet után az első Napi érdekest láthatjátok ma. Szokásunkhoz híven: ha vasárnap, akkor következzen a várt sorozat folytatása.  Az első nap az iskolában (Portugália, 1936)..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Grabbe 2016.08.28 13:01:36
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Kíra néven kínál erotikus masszázst, kézimunkát és orált a Való Világ egykori játékosa, aki ezek szerint beállt abba az elég hosszú sorba, amiben olyan valóságshow-szereplők állnak, akik nem tudtak mit kezdeni a rájuk szakadt, igaz, csak kérészéletű népszerűséggel. A Bors felhívta a csajt, aki Kíra…..
Grabbe 2016.06.21 18:45:16
Napi érdekes, immár a 159. Ünnepelhetünk, pedig nem kerek szám, azonban tegnap elértük a blogon 1000. követőt, a Facebookon pedig D.David szorgos munkájának eredményeként e hónapban átléptük a 16 ezrediket! Az oldalletöltéseink pedig lassan elérik a 16 milliót! Köszönjük a kitartó érdeklődéseteket,…..
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
Grabbe 2016.02.05 10:51:38
Egyetlen részt néztem meg belőle, a mohácsi csatáról szólót. Elég is volt.

www.youtube.com/watch?v=AMxX9pOWp5A

Tessék csak megnézni, hogyan ábrázolják benne II. Lajos magyar királyt, aki a csata idején csak 20 (!) éves volt. Történelmi hűség :-DDD
Az évnek ez az időszaka nem csak hangulatában hordozza magában az elmúlásra emlékezést, hanem erre a borongásra ráültettük a halottakról való megemlékezés ünnepét is. Ilyenkor lépni sem lehet a temetőkben, kaszálnak a krizantémárusok, akik közül az alkalmiaknak egy nap…..
Az emberi történelem számos híres képet kitermelt már magából. Elég csak a zászlót felállító katonákat megemlíteni - és még különösebben részletezni sem kell, máris mindenki tudja, melyik képre gondolunk. De mi van a kevésbé híres képekkel? Azok kevésbé lennének…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Eddig még nem látott képekkel! Fantasztikusan szép fotókat kaptam a minap a millennium körüli Budapestről egy orosz ismerősöm jóvoltából. Az ottani történelmi blogokon bukkantak fel a képek. ..
A vidám főkép ellenére ma egy kicsit több lesz a 18+, a morbid és a lehangoló fotó. Úgy látszik a véletlen-generátor is még a halottak napi temetők hatása alatt van... 1969. Lahore, Pakisztán. Nixon amerikai elnök ugrik le az őt és a pakisztáni elnököt szállító limuzin csomagtartójáról. Háttérben…..
Összegyűjtöttük a legszebb magyar nőket, akik szerintünk sminkben vagy anélkül is nyugodtan kimerészkedhetnek az utcára, hiszen nem keltenek életre egy madárijesztőt azért, mert reggel nem fejeltek bele a sminktáskába. Liptai Claudia Sarka Kata Tóth Gabi Szabó…..
Grabbe 2014.10.30 09:37:16
1980. A Menekülés a győzelembe című film forgatásának szünetében Pelé ül az MTK pályán...
Grabbe 2014.10.27 08:30:47