Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utazási Tanácsadó

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári hőségben aszalódva bizonyára mindannyian vágytatok már hűvösebb tájakra: hegyek, havasok, barlangok mélye – de még a munkahelyen lenni is üdítő, ha üzemel a légkondi. Utazós cikksorozatunk most következő epizódjában visszavágyó szívvel idézem fel tavalyi előtti,…..
A világjárás remek hobbi. Élményekkel gazdagít bennünket, a különböző tájak és kultúrák megismerése révén gyarapodik általános műveltségünk, látókörünk tágul, szociális rátermettségünk növekszik: csupa profit. Az elkövetkezendőkben olyan vidékekre látogatunk…..
Ausztrália a Föld egyik legnagyobb területű országa. Csak a 16. században érkezett az első európai felfedező a kontinensre, de a terület már 40000 évvel ezelőtt is lakott volt. Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő multikulturális országok közé tartozik, a nyugati típusú…..
Azt hittük, egy nap elég lesz Milánóra és Bergamora. Hajnalban indulás, késő este vissza, közte vélhetően egy isteni pizza, mi az nekünk. Nap végére kiderült, hogy elégnek biztos nem elég. Ha az első olaszországi utazás, akkor minden bizonnyal Milánó. Hasonlóan vagyunk…..
Párizs a szerelem és a gyönyör városa. A belvárost el se kell hagynunk, rengeteg látnivaló akad, persze, aki már Párizsba vásárol repülőjegyet, általában ellátogat Versailles-ba és EuroDisneyland-be is, amik a város vonzáskörzetében találhatóak. Kihagyhatatlan a mára szolíd…..
Barcelona a híres katalán főváros, Spanyolország második leglátogatottabb városa, benne ugyanannyi lakossal, mint Budapesten. Európai utazók kedvelt úticélja, nekünk magyaroknak pedig a velünk hasonló sorsú és stílusú katalán emberek miatt lehet ideális cél. A helyiek…..
Hollandiában a turisták legkedveltebb célpontja Amszterdam, ahol az egészen fékeveszett bulizás és lazulás, valamint a múzeumok látogatása egy üdülés alkalmával, akár fölváltva is remekül működhet. Mi is ennek jegyében utaztunk: legyen városnézés, legyen extrém…..
Ritka az olyan ember, aki ne hallott volna már legalább egy élménybeszámolót rokoni vagy baráti körben Ázsiáról, ezen belül is főleg Thaiföldről, Délkelet-Ázsia kedvelt üdülőhelyéről.  Húsz éve, amikor a német, angol, francia és egyéb nyugat-európai és amerikai turista…..
A Kínai Népköztársaság legkapitalistább városa Sanghaj, ahol a számos történelmi emlék mellett a világ harmadik legnagyobb TV-tornya is megtalálható; ideális úticél lehet a nagyvárosok szerelmeseinek. Rengeteg európai vonatkozású műemlék és ház található a városban,…..
Utazási Tanácsadó Hello 2012.06.01 18:27:00