Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NER huszár (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
NER huszár (törölt) 2012.06.08 13:24:19
@nemecsek ernő áruló: @ne most: @Terézágyú: @Herkules Irma: @Rajzfilmszemű:
ennyi szarházi zsidónácit egy rakáson...
NER huszár (törölt) 2012.06.08 13:46:05
@Herkules Irma: "egy általános szabályra utaltam"

én is...
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
NER huszár (törölt) 2012.06.07 15:45:02
@is: láttál már térképet komám? ha nem, akkor elég annyit beírnod, hogy maps, oszt mindjárt megokosodsz. te MDF szavazó, teee
NER huszár (törölt) 2012.06.07 16:01:19
@Én_vezettem_?: hogy kötsz békét ha német megszállás alatt vagy, és nem is akarnak veled tárgyalni arról :)

japánt sem hagyták, hogy elkerülje a háborút...
NER huszár (törölt) 2012.06.07 16:03:29
@Farkantoán Chatpartner: ott a pár másodperccel későbbi javítás, hogy teherán, de fő, hogy lehet trollkodni :D
Tegnap a fényes utcán egy idióta odament egy 90 éves emberhez, és inzultálta, már ez szégyen lenne. De a 90 éves ember Dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbi és csak azért inzultálták, szóltak be neki, mert zsidó. Másik ok nem lehetett, az antiszemitizmuson kívül nincs más…..
NER huszár (törölt) 2012.06.06 17:40:30
@milyen szép a Vértes, ó: szóban lehet, közben meg támogatják őket, újabb telepeket építenek. menj fel a youtube-ra aztán láthatod, mi a helyzet pl hebronban...

"Yaacov Perrin ultraortodox rabbi, nem a 'rabbinikus tanács vezetője"

ő nem is, de róla itt nincs szó, az említett mondatot Dov Lior mondta.

"Az "afrikaiak elleni pogrom" meg a környéket terrorizáló, nőket erőszakoló _illegális_ menekültek kiebrudálásáról szólt ugye"

peeeeersze. azért gyújtottak fel boltokat. a boltos arról ismerhető fel, hogy terrorizálja a környéket, és nőket erőszakol. te egy echte náci vagy.

de hát egy igazi askenázinak a falasa is csak nigger. úgy 20 éve a jeruzsálemi főrabbi azért tiltotta meg falasák eltemetését az ő fenhatósága alá tartozó temetőbe, mert hát ő is ott fog majd nyugodni, és joga van eldöntenie, kikkel akar együtt feküdni az örökkévalóságban: "jogom van eldönteni, kit gyűlölők" mondotta a drága főrabbi.
NER huszár (törölt) 2012.06.06 17:43:12
@weisz manfréd huba: te csak egy Karinthy-t ismersz? a fia már nem is Karinthy? :)
NER huszár (törölt) 2012.06.06 17:50:40
@milyen szép a Vértes, ó: te tekeregsz te majom.
akit te linkelgetsz, az egy mérsékelt forma, mert ő szerinte csak 1 millió arab nem ér annyit, mint egy zsidó körme. de a haverja Dov Lior szerint bármely nem zsidóra vonatkozik ez

www.rense.com/general53/lessr.htm
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
NER huszár (törölt) 2012.06.04 20:29:17
NER huszár (törölt) 2012.06.04 20:33:02
@fagica43: zsidókurva-e vagy?
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
NER huszár (törölt) 2012.06.03 21:43:38
@rohejorszaga: ott az én esetem is...
jöttek és vitték.
NER huszár (törölt) 2012.06.03 22:20:27
@samugy63: dehogynem. én esetemben azt az engem kihallgató alezredes felettese xy ezredes rendelte el. már előre kész volt.

előre el volt döntve, hogy én mint az előfizető voltam a 13 hónnapal korábbi blogkomment szerzője, és meg lehet engem gyanúsítani. feltételezték, hogy 1 számítógép kapcsolódik a netre, és azelőtt sem családtag, sem ismerős, sem barát nem ülhetett. mivel a router és WIFI fogalmakat nem ismerték, az fel sem merült bennük, hogy esetleg úgy 100-150 ember jöhet még szóba.

ez olyan, mintha hullát találnak a lakásodban, és a rendőrség mindenféle vizsgálat, nyomozás nélkül téged a tulajdonost gyanúsít meg a gyilkossággal.
nem hallgatnak ki tanúként, hogy egyátalán ott tartózkodtál-e, ott laksz-e életvitelszerűen, nem kérdezik meg kiknek volt oda bejárása stb, hanem te vagy tulajdonos, te vagy a gyilkos.

Magyarország bizonyos szempontból olyan, mint az 50-es években. mindennaposak a koncepciós perek/eljárások,és ez minden ígéret ellenére sem változott a kormányváltással. sőt!
NER huszár (törölt) 2012.06.03 22:25:50
@samugy63: rendőr kifogja az aranyhalat.
azt mondja neki.
-te rndőr, ha visszadobsz, lehet 1 kívánságod, én teljesítem.
rendőr gondolkodik, vakargatja a fejét, de nem szól.
aranyhal már nagyon türelmetlen, rá is szól a rendőrre - na mondjad már rendőr, hogy mit kívánsz!
mire az rávágja kaján vigyorral -jónapot kívánok! jogosítványt, forgalmi engedélyt...
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
NER huszár (törölt) 2012.06.03 10:14:35
@brabant89: sőt, itt valójában csak halált okozó gondatlan veszélyeztetés történt. engedjük ki őket, biztos be fognak illeszkedni.

szted ha ezek kijönnek? hányadik nap fognak belekötni valakibe? mennyi idő után fognak ismét a cigánybrigáddal krúzolni az éjszakában, hogy balhézzanak?

el lehet-e majd ítélni a bírót(vagy téged és a fajtádat kollektíve), ha ezek a szabadulásuk után újra erőszakos cselekményebe fognak keveredni???
NER huszár (törölt) 2012.06.03 10:15:20
@Hertelendi: nézd meg a parlamenti felszólalást te göncárpi.
NER huszár (törölt) 2012.06.03 10:27:12
@Hertelendi: nem. de el kéne kussolnod, ki kéne vándorolnod, vagy esetleg egy jobb létre átszenderülnöd :)

de amíg itt vagy, addig mondjuk a hazudozást, és magyargyűlölet árasztását - amiről széles e blog.hu-n közismert vagy - azt be kéne fejezned.
Hihetetlen, de igaz, a Szárnyas fejvadász című kultikus scifi folytatása igenis elkészül, legalábbis nagyszerűen halad az előkészítése. A második részben ugyan egy női főszereplőt tervezett Ridley Scott, de ettől még simán elképzelhető, hogy a mostanában a Prometheusszal…..
NER huszár (törölt) 2012.06.01 18:05:05
@szekőcei: jha, milyen fos filemket jegyez már rendezőként és producerként.

de inkább neked bizony a kurvaanyád
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
NER huszár (törölt) 2012.05.30 15:59:19
@komplikato: tévedsz. ezeket a dolgokat az állatok nem tanulják, hanem születésüktől fogva tudják. a macskát ha ráteszed az alomra 3-4 hetesen, már tudja mit kell csinálni. akkor is, ha az anyjától soha nem is látta, mert mondjuk nincs.
NER huszár (törölt) 2012.05.30 16:03:00
@komplikato: "azt mind a csúnya romák csinálták igaz?"
nem is a szalag mellett robotoló magyar melós. leginkább az ilyen-olyan zsidó tulajdonú örző-védő cégek alkalmazottai (akik sok esetben büdös cigányok. esetleg zsidók, ugye inkálszekuriti)
NER huszár (törölt) 2012.05.30 16:08:45
@komplikato: "Ezt azért erősen árnyalja, hogy ezen "értelmiségiek" főként a frissen végzett fiatalokat jelenti"

lófaszt. már 15 éve is a MIÉP volt az értemiség pártja. érdekes módon a primitív szélsőségesnek bélyegzett 'eszméket' mindig az értelmiség támogatja leginkább.
talán mert ők tudnak és mernek gondolkodni, és nem a zsidó propagandát szopják be a médiából.

az emberiség lenagyobb kihívása jelenleg a zsidó világuralmi törekvések, és azsidónácizmus. ezt minden normális ember belátja, nem véletlen 'nyeri' izráel állandóan a különféle felméréseket, mint világbékére/emberiségre legveszélyesebb ország. rendre veri észak-koreát és iránt :)

a minap a derék zsidajok afrikaiak ellen indítottak pogromot. molotovkoktélokkal támadtak szegény négerekre.
mi volt a hivatalos állami reakció? "a feketéket deportálni kell, fent kell tartani izrael zsidó jellegét, határra falat kell emelni"
Pj1967 saját kárán tanulta meg, hogy a villanyórát a fogyasztónak kötelessége napi 24 órán keresztül védenie, vagy különben. Ennél különösebb, hogy a rutinellenőrzést az EDF-DÉMÁSZ-nál egy számítógép sorsolta. Kérem álljon fel mindenki, akinek villanyórája mások…..
NER huszár (törölt) 2012.05.29 20:40:06
@Kellemes Zérókomponista: személyeskedést mellőzzük, de egyébként nekem egyik sem ismerősöm :p
NER huszár (törölt) 2012.05.29 20:42:03
@Xezs: tudod mit szed a néger, ha beteg?
gyapotot :D
NER huszár (törölt) 2012.05.29 20:58:51
@igazságos: én ismertem cigány szkinhedet. egyik ott lakott a telepen, ahol én anno.
másik osztálytársam volt, pár évvel idősebb nálunk, és a 40tagú szkinhed per egyik vádlotja, és kajak az ő fejére közelített rá az esti egyenleg kamerája, amikor a tudosítást készítették.
novemberben már nem volt az iskola tanulója :)
A szobafestő azt mondja, „hülyeség”, üres volt a lomtár, ő nem látott fegyvereket a Perényi 1 pinceklubban, a letartóztatást megelőző délután. Szerdán a Perényi 1 klubról faggatta a bíróság a szobafestő tanút, és a másodrendű vádlott egykori lakótársát…..