Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence.varga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan még mindig nem szívesen publikálok 2013-as filmekről beharangozókat, mert így mi lesz a szokásos jövő év eleji felsorolós cikkemmel? :) De mostanság kissé pangás volt előzetesek terén, erre a francia műre meg egyszerűen muszáj felhívni a figyelmet. A történet nagyjából…..
Barry Levinson nem igazán lehet ismerős a horror rajongói számára, pedig a 30 éves pályafutása során sok jó és több klasszikus (Esőember, Jó reggelt, Vietnám) produkcióval örvendeztette meg a világot. Ám eljött az idő, hogy ebben a műfajban is kipróbálja magát, bár azért A…..
bence.varga 2012.09.05 20:40:59
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
A híres rendező (aki a körünkben leginkább a zseniális Carrie adaptációja kapcsán ismert) öt év után újra rendez, méghozzá egy pszichoszexuális thrillert! A történet látszólag nem tűnik túl nagy számnak: egy fiatal üzletasszony gyilkos bosszút fogad, miután a főnöke…..
Erről a filmről semmi információm nincs, de khm... egész érdekesnek ígérkezik. Konkrétan új értelmet nyer a "békaember" kifejezés. ..
bence.varga 2012.08.14 09:14:36
Mi itt a Geekzen baltásgyilkosos hévvel hódolunk a beteg állat zseni, Jack Ketchum oltárán, sőt, szórjuk szét a magját (pillanat, ezt esetleg nem ártana újrafogalmazni...), amerre csak járunk, lásd itt meg itt. Ketchum az egyik legbátrabb amerikai író, aki nemrégiben összeállt…..
Mondom én, hogy lassan minden országnak meglesz a maga Paranormal Activity-je... A sztori abszolút ugyanaz, csak itt szellemek (démonok?) helyett dzsinnek lesznek, akikről a Halálosztó/Halálmester óta tudjuk, hogy igazi gecik. A másik nagy különbség, hogy ez már most félelmetesebbnek…..
bence.varga 2012.07.13 13:30:45
Egy nőt (Basia - Joanna Ignaczewska) hipnózis alá vetnek, amitől feltárul az elméjének egy olyan része, amit jobb lett volna csukva hagyni. Innentől kezdve Basia élete rémálommá válik és egyre több furcsasággal találkozik. A rendező Christopher Butler. A további főbb…..
A jobban értesültek tudják, hogy a továbbiakban szó sem lesz Luke Greenfield 2004-es vígjátékáról – noha Ketchum műve (ti. a film alapjául szolgáló, azonos című könyv) a szó legszorosabb, legfájdalmasabb értelmeiben szüntet szüzet. A megtörtént eseményeket átdolgozó…..
bence.varga 2012.06.17 21:20:17
@Ramiz:
pedig a filmet is érdemes megnézned, én ugyan a könyvet nem olvastam, sehol sem tudtam eddig beszerezni, de a film tényleg nagyszerű :D
Azt hiszem ismét csak tanúbizonyságot nyert az a tény, hogy ha nagyon vársz egy filmet, akkor szinte biztos, hogy rossz szájízed lesz, miután megnézted. Legalábbis a The Woman esetében megint így jártam. A történet a következő: adott egy kisvárosi ügyvéd bácsi, aki eléggé…..
bence.varga 2012.06.01 17:15:29
@Cyril: szerintem jó volt a film. A végét pedig direkt hagyták ilyenre, hogy te is gondolkozz! Sokkal izgalmasabb dolgokat tudsz magad kitalálni, mintha a szádba rágnak teszem azt egy adag sz-rt. Akkor meg mindenki mondogalódik, hogy bezzeg én jobbat csináltam volna...