Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sültzöldparadicsom

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír nem új, hétfő reggelre ismeretlen tettesek lopták el 36 távközlési törzskábel egy szakaszát a XIX. kerületben, megbénítva ezzel a környék távközlését. Semmi nem működött, illetve működik az eset óta. Bankjegykiadó automaták, a teljes önkormányzati…..
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
Megakadt a szemem a Reggeli című műsor egyik videóján, amiben Kiszel Tündével készítenek interjút. A meghívás azzal kapcsolatos volt, hogy egy magazin listát készített a legkedveltebb és legutáltabb média sztárokról, és gondolom nem kell elmondanom, hogy Kiszel Tünde melyiken…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
A Zugügyvéd kommentár  nélkül közzéteszi a következő levelet amely egy korábbi bejegyzéshez kapcsolódik. Tisztelt Zugügyvéd, tisztelt kommentezők!   A Kifáradás jelei címen közzétett történetet én küldtem be.   Kevés az infó", ezért…..
Not Ready egyszerű telefonfeltöltést szeretett volna eszközölni egy OTP-autománál, de a rendszer másképp gondolta. Szerencséjére a második sikertelen kísérlet után feladta, így csak 17500 forintját ette meg a mátrix: Most bosszantott fel mindkét cég, bár igazából fogalmam…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
Subba Képrejtvény: kifiaborja? 2007.11.22 16:11:00
A kérdés egyszerű: melyik huszadik századi ikon fia látható a képen? Plusz pont jár az utód nevének megadásáért. Ha nem megy, akkor segítünk. De menni fog. Hiszen ügyesek vagytok. És persze röpke pár perc alatt meg is lett a megfejtés, kukatr és skeach nyertek egy egyéves…..
A Zugügyvéd a tegnapi Népszabadságban fedezte fel ezt a cikket az éhes ügyvédekről, és nagyon kiváncsi lenne, hogy az önképzést milyen vizsgarendszerrel ellenőriznék. És az is kérdés, hogy a szakmai alkalmatlanság megállapítását nem a piac önszabályozó erejére…..
Kerekesszékes világ nem egyszerű, pláne ha paraszt emberekkel, felelőtlen személyzettel találkozunk.... A történetem kicsit korábban kezdődik, mint maga a tényleges esemény, amit el szeretnék mesélni, ezért kis felvezetés: Jó 4éve egy sportbalestből kifolyólag úgy néz ki,…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..