Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*quicky*

31 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prandelli szinte suttogva válaszolt a neki címzett kérdésekre a tegnapi olasz-német meccs után, mert elment a hangja, annyit kiabált a 90 perc alatt. Ahhoz, hogy tudtunkra adja, milyen határtalanul boldog, végülis meg sem kell szólalnia, elég egy pillantást vetni rá. "Rendkívül jól…..
squadraazzurra Az tizenegyesekrűl 2012.06.25 15:46:00
Az azzurrik első Eb-csoportmérkőzésén az olasz köztársasági elnök személyesen gratulált a csapatnak, tegnap este pedig telefonon keresztül "veregette meg a vállukat", miután véget ért a hosszúra nyúlt küzdelem: "Micsoda izgalmas este volt! Sokszor eszembe jutott közben a 2006-os…..
Alessandro Diamanti az Írország elleni mérkőzésen debütált az Eb-n, amiről azt mondta, határtalan örömmel töltötte el: "Hozzátartozik a személyiségemhez, hogy mindenben megtaláljam a pozitívumot. Amikor a kispadon ülök, akkor sem férek a bőrömbe: egy belevaló bajkeverőhöz…..
Az olasz válogatott eddigi Eb pályafutásának legfontosabb, Írország elleni meccsén Balotelli bravúros rugással csavarta be a labdát a zöldek kapujába, majd tőle már megszokott módon utat engedett a benne kavargó indulatoknak. Hogy pontosan mit mondott, senki sem tudja - azt hittük,…..
squadraazzurra A spanyol bónusz 2012.06.19 12:54:00
Nem tudom, felénk ezt úgy szokták kommentálni, hogy "basszus, mi nem ugyanazt a meccset néztük?", de ha Gigi szerint tökéletesen kihasználták a lehetőségeket és - ahogy szavaiból kiderül - ez egy jó meccs volt, akkor legyen, bánom is én. (Hajni megjegyzése)     A kép innen:…..
Prandelli rendkívül izgatott a hétfő esti meccs miatt - úgy tartja, ez lesz karrierjének legfontosabb találkozója. "Három nappal ezelőtt azt mondtam, hogy a sorsunk a mi kezünkben van, ezért különösen fontos, hogy a győzelemre összpontosítsunk. Ha megint szóba hoznák a…..
Szombaton az olasz válogatott edzésének első 30 percét kísérhették figyelemmel az újságírók, azután zárt ajtók mögött folytatták a felkészülést. Az egyetlen nem kívánt vendég a hirtelen jött hőség volt - az elmúlt napok zord időjárása után ma 35 fokot mutatattak a…..
A tegnapi sajtótájékoztatón Prandelli ismét kesergett a csütörtökön elhibázott helyzetek miatt, és megint kijelentette, kizártnak tartja, hogy a spanyolok és a horvátok összejátszanak majd ellenük. Sőt, egészen biztos abban, hogy a két csapat küzdeleméből a piros-sárgák…..
squadraazzurra Az újabb iksz után 2012.06.15 07:30:00
"Célegyenesben vagyunk, a csapat nagyon lelkes és a végsőkig küzdeni fogunk. Az első félidőben remek helyzeteket hagytunk ki, ha ez nem így lett volna, jelentős előnyre tehettünk volna szert. Az ellenfél kapuja előtt sokkal harciasabban kell játszanunk a következő mérkőzésen, és…..
A poznani stadionban, ahol csütörtök este ismét pályára lépnek az azzurrik, várhatóan jóval párásabb lesz a levegő és magasabb lesz a hőmérséklet, mint az előző, gdanski helyszínen. Ez a néhány nehezítő tényező önmagában is elég ahhoz, hogy megizzassza az olasz…..
squadraazzurra Meleg helyzet 2012.06.13 07:00:00
A keddi sajtótájékoztatón kényes kérdés került terítékre a Casa Azzurriban. Egy hétfő esti rádióadásban Cecchi Paone tévés műsorvezető, aki az utóbbi időben aktívan harcol a homoszexuálisok jogaiért, azt állította, biztos forrásból tudja, hogy az azzurrik között ketten…..
*quicky* 2012.06.13 11:35:43
@daneeka: kösz, hogy szóltál! :) javítva!
squadraazzurra Di Natale duplázott 2012.06.13 11:15:00
Tegnap délután került sor az utolsó krakkói edzésre a csütörtöki megmérettetés előtt, a fiúk ugyanis ma reggel utaznak Poznan-ba, a második csoportmérkőzés helyszínére. Krakkón óriási vihar söpört át a délután folyamán, ezért az azzurrik fölázott talajon kezdtek…..
squadraazzurra Olasz oldalbordák 2012.06.12 18:15:00
A vasárnapi olasz-spanyol meccs után párás szemekkel lelkendezett Prandelli, Buffon és még jó páran a válogatottból, amiért az olasz köztársasági elnök, Giorgio Napolitano tiszteletét tette a stadionban és végigizgulta a játékot. Pedig aki jól figyelt, a közönség első…..
Közeleg a csütörtöki olasz-horvát találkozó, amire Poznanban kerül sor. Prandelli köszöni szépen az elismerő szavakat, de most már csak előre kíván nézni: "Ez lesz a legmeghatározóbb a csoportmérkőzések közül, mert a horvátok rendkívül jó formában vannak.…..
Prandelli mester olyan nyúzott arccal hagyta el a pályát a tegnapi mérkőzés után, mintha ő is végigfutotta volna fiaival a - hosszabbítással együtt - 93 percet. A kimerültség mellett büszkeség is sugárzott belőle, de jól tudja, a mostani színvonalas játék még nem ad okot arra,…..
Alig ért véget a spanyolokkal folytatott nemes küzdelem, az olasz válogatott tagjai máris a következő meccsre koncentrálnak. A fiúk elégedettek a teljesítményükkel, de azt ígérik, láthatunk még ennél is bravúrosabb összjátékot is. Kétség nem fér hozzá, hogy a pályára…..
Az Olaszországban Mediaworld-ként futó Mediamarkt bizonyára nem számított arra 2006-ban, hogy az olasz válogatott világbajnokként zárja a nemzetek tornáját. Azt ígérte azoknak, akik május második felében (tehát még azelőtt, hogy világossá vált volna, milyen eredményekkel…..
Egyre közeleg a vasárnapi olasz-spanyol mérkőzés, és ahogy fogy az idő, egyre nagyobb az izgalom a játékosokban, Gigi Buffon - rajongói legnagyobb örömére - pénteken szakított időt arra, hogy a Facebookon posztoljon.Lássuk, mit írt az 1-es számú azzurro:"Ma végre kezdetét…..
squadraazzurra Kezdődik a fájt! 2012.06.08 20:00:00
A spanyol összekötő, Juan Mata hadat üzent az olaszoknak: "Tehetségesek vagytok és méltó ellenfélnek tartunk benneteket, de ezúttal is mi akarjuk megnyerni az Európa Bajnokságot!"Bár többen azt suttogták, hogy Spanyolország legjobbjai nincsenek a legjobb formában a fizikai…..
Eddig csak találgatni lehetett, hogy Prandelli 2-es, 3-as, netán 4-es védelmet alkalmaz-e a vasárnapi megmérettetésen. Nos, végül senkinek nem lett igaza, ugyanis a kapitány mondhatni "2 és fél" védőt vet majd be a piros-sárgák ellen, az elképzelések szerint ugyanis De…..
Az olasz válogatott egy újabb eseménydús napot tudhat maga mögött: ahogy arról már beszámoltunk, a csütörtöki edzésen már Andrea Pirlo is részt vett, sőt, a szerda este érkezett Davide Astori is pályára lépett a felkészítőn. Fény derült arra is, hogy a magyar játékvezető,…..
Az olasz válogatott - az Oroszországtól elszenvedett vereség ellenére - megőrizte 12. helyét a FIFA ranglistán. A vezető pozíciót a spanyolok birtokolják, a második helyen Uruguay áll, a bronzérem pedig Németországé. Öt helyet esett vissza Portugália, ami még így is belefér a…..
Tegnap mozgalmas napja volt az azzurriknak: az Auschwitzban tett látogatást követően a Krakkói Stadionban folytatták a felkészülést a vasárnapi mérközésre. Ezúttal az előző napi edzésről hiányzó Maggio is pályára lépett, most viszont Pirlo maradt távol, pusztán…..
*quicky* 2012.06.07 11:21:02
A délelőtti órákban az olasz válogatott Auschwitzban és a Birkenauban található koncentrációs táborban tett látogatást, ahová többek között a lengyelországi olasz nagykövet, Riccardo Guariglia is velük tartott, néhány Holokauszt-túlélő kíséretében. A labdarúgókat a…..
Prandellit majd' szétveti a lelkesedés, ha a küszöbön álló EB-re gondol - derült ki a tegnap tartott sajtótájékoztatón. A csapatkapitány nem fukarkodott a szavakkal, amikor az újságírók a terveiről kérdezték: "Nem csak én vagyok nagyon izgatott, hanem a játékosok is. A…..