Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkass Bertalan

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Farkass Bertalan 2012.07.13 23:23:12
@Ironfist:

Régen nem szúrtak meg, metélt köcsög, azért vagy ilyen frusztrált?:)
Farkass Bertalan 2012.07.13 23:26:45
@ByA:

Szeretnéd hersegve inni a véremet, mi?:)

Elvitetnél az ÁVH-val is, ha olyan időket élnénk, igaz?

De minimum belém fojtatnád a szót, hiszen csak ti okádhatjátok ide a magyargyűlöletet, az ellen még védekeznünk sem szabad.

A kedves nagypapa csak nem az ÁVH körömcipőosztályán volt alkalmazásban?
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
Farkass Bertalan 2012.07.12 15:54:18
@ketroot:

"Mi a neved, zsidó?"

(Brian élete)
Farkass Bertalan 2012.07.12 17:12:01
@belekotty: @de Molay:

Mi a nevetek, zsidók?
Farkass Bertalan 2012.07.12 18:44:29
@milliliteratura:

Mi a neved. zsidó?
Az Új Színház zajos sikere után a Főváros felmentette Gerendai Károlyt a Sziget szervezésének felelőssége alól, helyére a népszerű igazgató jöhetett volna. Itt a lehetséges program. "Vissza kell adnunk azt a bázist, azt a szigetet a nihilben, amit elvettek tőlünk a…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
Farkass Bertalan 2012.05.31 13:20:18
@Bummer:

Valamit félreértettél, nem 12-szeres az ára, hanem ennyiszer húzzák le az autósokon.

Ha van kerékpárút, akkor használd azt, helyesen teszed. Bár azt én fizettem ki, nem sajnálom tőled, csak ne gyere le a főútvonalra, mert az mindkettőnkre veszélyes.

Ha valami bunkó ott áll meg, kerüld ki, és ne izgasd fel magad, rengeteg tahó van az autósok között (is).

De ugye ilyen éles szemmel fedezed fel a biciklisek között is szabályszegőket, az agresszív kis köcsögöket, és helyben leosztod öket.
Farkass Bertalan 2012.05.31 13:43:30
@Németh András:

Buszsofőrnek egy kicsit túlképzett lennék, bár nem szoktam felvágni. Lehet közöttük olyan, aki kenterben ver engem is.

Kerékpározni Budapesten már nem szoktam, de a közlekedési vitákban mindig legalább három énemmel vagyok jelen, mint autós, mint gyalogos és mint tömegközlekedő. Tehát egyáltalán nem vagyok elfogult a gépkocsi javára, sőt.

Ha itt is 1 euro (280 HUF) lenne másfél ótára a jegy korlátlan átszállással, mint Milánóban, akkor ritkábban használnám az autómat.

Csak az a helyzet, hogy nekem 15 km kb. 420 forintba kerül a gépjárművemmel, egyébként meg lyukaszthatnék 3 jegyet 960-ért és vissza szintén. Bérletet meg ritkán veszek, mert nem tudom kihasználni.

Az itt hőbörgő kerékpáros kisbuzik nagy részét szintén autón vitték óvódába vagy máshová a szüleik, csak már elfelejtették. Ahogy a biciklis múltjuk is azonnal feledésbe merül, ahogy az anyagi helyzetük megengedi majd egy tisztességes autó megvásárlását és fenntartását.

A nagyvárosi biciklizés döntően a 35 éven alattiak sportja és megoldása. Ebből a nagy rész idővel kinő, és a halmaz alulról újratöltődik, de soha nem lesz a többség közlekedési formája.
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
Farkass Bertalan 2012.05.29 01:05:30
@Fabius:

Nézd, aljas, gyáva zsidrák, annyiszor jöhetnék vissza, ahányszor akarok, de amit akartam, elértem. Bebizonyítottam, micsoda álságos tetvek is vagytok ti a demokrácia, a tolerancia és a másság hamis álarca alatt.

Jussak majd eszedbe, ha te leszel kivágva ebből az országból, ahogy a rátok jellemző, cizellált modorban írod, "az anyád picsájába".

Egyszer már megtörtént, és hamarosan megint rászolgáltok, mert semmiből nem tanultok.

@a szív fészkei:

Magadban hordod és magadon viseled az összes olyan tulajdonságot, amely minden nép közül megkülönböztet benneteket, és amitől osztatlan utálatnak vagytok kitévé az egész bolygón.

Senki nem fog megmenteni benneteket, ha eljön a perc. Ezt te is tudod, azért szűkölsz, de mégsem vagy képes tisztességes lenni a hazádhoz, amely befogadta a felmenőidet.

@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

És végül neked egy búcsúlevél.

Nem hittem, hogy van képed tovább folytatni, csak most néztem vissza. De tényleg vastag bőr van a munkásőr pofádon.:)

Már hiába mosakodsz, egykor a lábamhoz törleszkedő senkiházi. Véged van, mint a botnak, a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.

Aki pedig ilyet közöl magáról, hogy "én önzésből vagyok jófej", arra régen azt mondtuk, vérciki, most talán a gáz a legmegfelelőbb kifejezés az ilyen ostoba, de öntelt szarjankók leírására.

Nagyon gáz ember vagy, és ami számodra a legrosszabb hír, hogy nem veszed észre.

"A mások leosztása terápia", vallod be, amiért az orvosaid megdícsérnek. Mióta állsz pszichiátriai kezelés alatt? És miért csak most teszel róla nyilatkozatot?

Ott méred el a dolgot, hogy magadból indulsz ki, de megsúgom, nem mindenki frusztrált lelki nyomorék, mint te. Erről még nem tájékoztattak az orvosaid?

Képzeld el, vannak még emberek, akiknek elvei (ennek következtében barátai, szerettei) vannak és így is élik az életüket.

Te a kommentjeidben erőltetetten jófejkedni próbálsz, általában a helyi többséghez csatlakozol, másokat dorgálsz, bár eredeti gondolatod még életedben nem volt.

Szánalmas, törleszkedő, kis stílű opportunista vagy, a kispolgár és a panelproli sajátos keveréke, a kádári embertípus eklatáns és élő példája.

Bárhogy handabandázol ezentúl, leleplezted magad, már mások is tudják, ki vagy: az a pótlibsi, akit a egy magyarfóbiás féreg - legyen az tóta vagy fabius, mindegy - még véletlenül sem tiltana ki a blogjáról.

Amihez utólag is gratulálok, te arctalan, jellemtelen, átlátszó senki.:)
Farkass Bertalan 2012.05.29 01:31:36
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

A vodkáspohár neked jut eszedbe, ott van most is előtted, szánalmas keveréke a kispolgárnak és a kádári panelprolinak.

Ime korunk hőse, zébácsi, akit nem vágnak ki a magyarfóbiás és keresztények kárára mocskolódó, pl. a húsvétot vagy a karácsonyt gyalázó, szarozó libsi blogokról.

Vagy innen, ahol ma le lehetett írni, hogy Nyirő hamvait esetleg hasmenés ellen lehetne hasznosítani Romániában.

Biztos vagyok benne, nem állod meg, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, erre is fogsz reagálni, szánalmas, ostoba szarházi.:)

Tőlem mostantól megszabadulsz, saját magadtól, a saját senki mivoltodtól viszont egész életedben nem menekülhetsz.

Nem lennék a helyedben.