Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dayvan_cowgirl

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futurista Hódolat Katalóniának 2014.10.30 21:04:02
Az igazán okos várost nem könnyű felismerni, mert sajnos nincs a homlokára írva, hogy ott lakik az innováció. Úgy általában, első ránézésre nincs benne semmi különös, talán egy kicsit még hülyének is tűnik. Pont, mint Barcelona. A katalán székhely a különböző szakmai…..
dayvan_cowgirl 2014.11.01 11:48:37
Szeptember elején két hetet töltöttünk Barcelonában, pont az egyik ilyen négyzetrácsos kerületben laktunk, elsőre szokatlan volt, de tetszett. A közlekedés kiváló az egész városban, 11 metró vonal van, számtalan busz, villamos, könnyű eljutni A-ból B-be :)
Tényleg rengeteg építkezést láttunk, dübörögnek a fejlesztések, toronydaruk mindenhol (nem csak a Sagrada Familia körül). Ami nem tetszett, a városban mindenhol átható pisiszag terjeng, a gótikus negyedben, az újabb kerületekben egyaránt. Mintha nem lennének nyilvános wc-k, fogalmam sincs, de minden második kapualj bűzlött a pisitől. Többször láttunk felmosóvödrös néniket, akik az ház előtti járdát, meg a ház falakat mosták, de nem sok sikerrel :)
A város minden szempontból élhető, kerékpár utak mindenhol, egymást érik a sportpályák, rengeteg a park, szabadidős tevékenységekhez millió lehetőség, a gyönyörű épületekről, kulturális programokról nem is beszélve. Mindenki kutyát sétáltat, sokszor póráz nélkül, de jól neveltek az ebek, ha összetalálkoznak, nózipuszi és mennek tovább.
A katalán nemzeti öntudatról órákig lehetne mesélni, sikerült belefutnunk függetlenség évfordulóján rendezett tüntetésbe. Kicsit durva érzés, mikor kimész az utcára és jön veled szembe 1 millió ember, sárga és piros pólókba öltözve, zászlókkal, transzparensekkel :D
Bármikor visszamennék, mert felejthetetlen élmény volt :D
Kicsit csúszunk, mert éppen egy tévéfesztiválon vagyok, és a szállodai wifivel nem tudtam leszedni az epizódot. Fucking internet.  ..
dayvan_cowgirl 2014.06.10 18:40:08
Subba Ott leszünk: Holy Ship! 2012.03.01 11:53:00
Bubbával már csináljuk a sok pénzt, hogy ott lehessünk mi is a következő Holy Shippen ..
Sziasztok! A két mopszom képeit küldöm be nektek. A bal oldali Henci, 4 éves kislány; a jobb oldali pedig Pepe, 2 éves kisfiú. Az első képen még nagyon kíváncsiak voltak, hogy hova is megyünk. (Akkor még nem sejtették, hogy az állatorvoshoz.) Az orvosnál megkapták az oltást,…..
dayvan_cowgirl 2012.02.10 17:11:55
A L'Oreal luxusmárkái szuper ötlettel álltak elő, méghozzá egy igazi luxus adventi naptárral. A 24 napos luxus szettjének megvásárlói napi mini YSL, Lancome, Giorgio Armani, Kiehl's, Shu Uemura, Viktor and Rolf és Stella McCartney termékekkel készülhetnek a karácsonyra. A szettet…..
dayvan_cowgirl 2011.09.19 01:04:03
Ez a kis érdekesség úgy készült, hogy először egy semleges színnel lakkoztak, amit hagytak megszáradni. Utána következett a körmök alkoholba (pl. vodka) mártása, majd az újságra préselése. Végül egy átlátszó fedőlakkal vonták be. Nekünk bejön, és nektek?via Stylelist..
"Sziasztok! Szeretném tudni, hogy mik ezek? Must have háziállat, de valaki adjon felvilágosítást, kik ők? Üdv: hana" Várjuk az olvasók tippjeit!..
dayvan_cowgirl 2011.04.10 16:02:16
Alpakák bizony és még milyen szépek!

Van egy aranyos videó róluk:
www.youtube.com/watch?v=1gZ0x8AVaBI
Ezen bármikor tudok röhögni.

Egyébként a bundájuk, azaz a gyapjuk miatt tenyésztik őket, a lámák rokonai. Dél Amerikából származnak, de sok helyen tartják őket a világban. Nem túl igényes állatok, elég egy karám, némi széna, vizecske és mehet az alpakatenyésztés :)
Hoze Jó meglátás 2011.03.22 05:20:00
Update: Hopp, itt lekerült egy cikk. Az indulat cikkekkel az a baj, jól oda lehet mondogatni valakinek, főként ha olvasott blogról van szó. Bizonyára akik ezt is olvasták tegnapról mára (kerek 1 napig volt kint, 1788-at mutat a tegnapi statisztika mérőm nézettségben) , hülyére…..
dayvan_cowgirl 2011.03.22 21:36:49
@-- Hoze --:
Na látod, ezt az uccsó kommentet tetted volna ki postnak!
Akkor mindenki képben lenne.
Meg ezt legalább el lehet olvasni :)
Ugye hogy ugye!!! ;)
A mosómedve bocs harca a macskákkal a túlélésért:Forrás: Indavideó, soundofsilence videói között..
Subba Való Világ: Windows 2011.02.26 21:50:00
dayvan_cowgirl 2011.02.27 19:00:09
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
A kutyus sivatagi róka fürdetés után úgy gondolta, hogy beújít és közszemlére teszi felfedezését, a szárítkozás legújabb módját, melynek levédése folyamatban van. Minden további felhasználás és a technika terjesztése jogdíjat von maga után.  Forrás: Indavideó..
Hoze Média 2010.04.11 21:37:00
Napiszar interjúMindannyiunk kedvenc oldala, a www.napiszar.com exkluzív interjút adott a Hoze.blog-nak. A körülményeket  kár is lenne ecsetelni, jöjjék hát eme nagyszerű oldal interjúja:  Egyik legolvasottabb pukkasztós-blogot üzemeltettek. Azt ugye mindenki tudja,…..
dayvan_cowgirl 2010.04.12 11:14:10
Szia Hoze!
Ugyan nem a mostani témába vág, de mivel média ez is, nem tudom, hogy láttad-e, gondoltam szólok!
kitettek egy postot szanalmas.hu -ra
www.szanalmas.hu/?label=gener%E1ci%F3k
Aminek ugyan nem vagy főszereplője, de többször is feltűnsz a videóban. Tegnap megnéztem őket, szakadtam a csajon, olyan suta :D