Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyloo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán…..
Lyloo 2017.03.30 13:05:40
A kifogások többségét megértem, de annyit azért árnyalnék rajta, hogy nálam akkor esnek ki ezek a kategóriák, ha csak és kizárólag egy fajta képei vannak. Sok a kompenzáció ezeken a platformokon, biztos vagyok benne, hogy a nők fotói is hasonlóan kategorizálhatók.
Hozzátenném, szerintem te már túl profi vagy az egyedüllétben és nem egy megmentőre vársz, akivel AKÁR le is lehetne állni, hanem akkor már tényleg olyanra, aki pozitív változást hoz az életedben. Rengeteg pasival lehetne elkezdeni járni "miért ne" alapon, de erre nincs mindenkinek szüksége. Aki fikáz, hogy válogatós vagy, valószínűleg ezt a részét nem érti.

Egyébként talán a cím arra vonatkozhatna, hogy neked mi nem kell, de megértem a kattintások érdekében a túlzást :) pl. a 9-es kategóriával nem értek egyet, nekem pont, hogy tetszik, ha nem csak a tv-t kapcsolgatja és nem három szögből van szelfije az ágyban fetrengve. De én mondjuk el is mennék vele adrenalin függeni alkalom adtán, nem mindenkinek kötelező.
Számomra a testépítés/edzés is belefér, ha normálisan látszik egy RUHÁS képen valakiről, hogy fitt. Mivel én is figyelek rá, de amint félmeztelen izmos pózolós kép van, kuka. Ezzel sincs baj, mert majd megtalálja rá a keresletet egyébként. :)

Még azt hozzátenném, hogy a leírások is nagyon tanulságosak. Olyan érzelmi sérülések jönnek már ott ki, hogy siralmas :D Szerencsére a női oldalt nem látom, kemény dolgok lehetnek ott is.