Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agota7205

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbababák Szigorodik a Gyed 2009.02.15 14:00:00
"Az elképzelések szerint idén szigorodnak a gyed szabályai: fél év helyett egyéves munkaviszonyra lesz szükség a jogosultsághoz. Továbbra is maximum két évig járna a gyed, de azzal a megkötéssel, hogy aki ennél kevesebb időt tölt munkaviszonyban, annak csak annyi ideig jár…..
agota7205 2009.02.15 19:30:00
@Strici: ha hiszed ha nem a kommunikáció tanárunk pont ezt modja hogy ilyennek kellene lenni. Ismerni kell mindenkit a problémákra megoldást kell találni. De nem magyarázkodom, ha netán szakmát váltok, és HR szakemberként helyezkedek el akkor be tudom bizonyítani. Már csak azért is mert a jelenlegi munkámban csak küzdök velük, mert semmit sem tudnak, nem hogy segíteni.hahahaha. Szóval én is ismerem ezt az oldalt.
agota7205 2009.02.15 19:32:30
agota7205 2009.02.15 19:17:05
@Strici: Na nekem olyan tanárom van aki nem akarja hogy ilyen emberek legyünk:-) Tudom mánia az amiről írtál, de a kivételek erősítik a szabályt. Bár a régi személyzetisek, meg kávéfőzésben voltak igazán jók. Azért a mai felgyorsult világunkban van amiknek meg kell változni.
Na minden nagyon messze mentünk a témától
Mondjuk a Zugügyvéd most még nem tekintette át teljesen az elmúlt időszak törvénymódosításait, elképzelhető, hogy az alábbi levél írója is félreértett valamit, de ha tényleg megszűnik ez a típusú adókedvezmény igencsak megnehezíti a lakásváltást. Szia Zugügyvéd,Amit…..
agota7205 2007.12.28 01:17:34
Ennél már csakegy jobbat mondok!!
Én at idén örököltem egy lakást, édesapám után. Az illeték hivatal 8,5 millióra értékelte fel. Mint tudjuk a piaci érték mindig más, mit amit ők megállapítanak. Annak rendje és módja szerint súlytanak örökösödési adóval. DE. Mivel jön a kisbabánk és ez csak 50 nm2-es lakás- gondoltuk- 1 millióval kipótóljuk és kapunk egy fél szobával nagyobbat. CSAKHOGY:. A lakás piaci értéke 12 millió. Mivel az idén kerüt a nevemre a lakást És az APEH-et nem érdekli milyen uton- módon, azt mondták, hogy gazdagabb lettem 3,5 millió forinttal, és ha eladom akkor 3,5 milló forint után 24 % adót kell fizetnem . Rohadjanak meg. Magyarul elmenne adóra az a pénz amink van. És itt a VÉge. Sokkal jobb lett volna ha az Illeték Hivatal tényleges áron értékel, mert az örökösödési adó csak 2 %. Ezt nem akartam elhinni. De én tényleg nem vettem. nem gazdagodtam, sőt amit jogosan az enyém, azután is fizettem. Mi ez ha nem szemétség. Ki ez az állat, aki megint a kisembereken akar gazdagodni. Hát oersze állam bácsi. Ciki, nem ciki. Sírtam amikor megtudtam. Ás akkor szüljél gyereket, és neveld jobb körülmények között. Egyébként kiváncsi lennék minnyien szívják meg. Én nem is tudom miből tudnánk kifizetni azt a közel 1 milliót, amikor a közalkalmazotti netto fizetésem alig több egy évben. Ezt egyszerűen nem értem.
Ne haragudjatok hogy kissé indulatos voltam, de kiváncsi lennék mit mondan erre családbarát vezérünk
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..