Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Régi Péter

0 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét múlva jelenik meg hivatalosan a Black Sabbath 13 című lemeze Ozzyval, de mától már végig hallgatható az egész stúdióalbum az iTuneson. Az 1978-as Never Say Die óta ez az első nagylemez Ozzyval a mikrofon mögött, Bill Ward helyett pedig Brad Wilk Rage Against The Machine-dobos…..
Jobbegyenes Az én Viktorom 2013.05.31 14:52:53
Nem gondolom, hogy Orbán Viktort a nemzetközi háttérhatalom taníttatta ki Soros-ösztöndíjon, hogy aztán Magyarországra szabadítsák elcsalni a rendszerváltást. Azt sem gondolom, hogy Orbán Viktor egy isteni elme lenne, aki mindent előre lát, és ha óriásit hibázik, azt is csak…..
Zenei értékelés: 10/10 Az 1999-ben útjára indított új "Star Wars"-trilógia utolsó része, a 2005-ös "A sith-ek bosszúja" kiküszöbölte a megelőző két epizód kisebb-nagyobb hibáit, így minőségét tekintve a klasszikus trilógiával felérő lezárása lett az űroperának, s…..
Régi Péter 2013.05.31 08:34:22
@eßemfaßom meg áll: Tehát az átlag nézőben egyszeri megnézés után nem maradt meg a konfliktus lényege, mozgatórugója, csak úgy, hogy más forrásból nagyjából ismeri mit akartak belőle kihozni (nem volt kibontva megfelelően). Akkor tehát hatalmas bajok vannak a forgatókönyvvel, dramaturgiával. Magával a drámai konfliktussal, ami ugye minden sztori lényege.
Régi Péter 2013.05.31 10:01:29
@Martian: Így már érthető.
Régi Péter 2013.05.31 11:15:02
@Martian: Szerintem téged a Lucas fizet... Magadtól hogy lehetnél ennyire lelkes?!
Naked Vörös báj 2013.05.29 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Régi Péter 2013.05.30 10:42:01
Az elmúlt hét nagyjából arról szólt, hogy nincs remény. Azoknak, akik még mindig azt akarták hinni, hogy a kormány legalább nagyjából tisztességes földtörvényt alkot, most már végképp ideje lehúzni a wc-n az illúzióikat. A Fidesz egyetlen tollvonással papírkosárba…..
Pár nappal a hivatalos megjelenés előtt meghallgatható a ...Like Clockwork, a Queens of the Stone Age agyonhájpolt stúdióalbuma. A 10 számos hanganyagot most az iTuneson lehet végighallgatni, amit mi is erősen ajánlunk, mivel legutoljára 2007-ben jelent meg tőlük nagylemez és a…..
Régi Péter 2013.05.29 13:00:49
Barna hajú lányok Vic 2013.05.27 07:34:00
..
Régi Péter 2013.05.27 23:03:09
@Kimi1: Hát ugyi a nőknek csak a mesében szimmetrikus mind a két csecse.
Régi Péter 2013.05.28 11:20:59
@Kimi1: Lehet, h. most már ez lesz az új divat a felfújt, szimmetrikus luftballon helyett.
Régi Péter 2013.05.29 08:20:53
@Kimi1: Úgy van!
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
A dohányzás és a hozzá kapcsolódó témakör igen összetett és kényes, hiszen végsősoron egy roppant káros szenvedélyről van szó. Magamtól nem is térnék ki a témára, de az elmúlt hetekben több olvasóm keresett fel azzal a kérdéssel, hogy lehetséges-e otthon fogyasztásra…..
Egyelőre nem látszik, hogy Prince a közeljövőben bármilyen lemezt kiadna, igaz a hírek szerint készül rá. Ad hoc módon jelennek meg új dalai, demói, remixei, koncertvideói az oldalain, és a tavaszi turnézása is a szokásos módon kissé különlegesre sikerült. Színházakban adott…..
Régi Péter 2013.05.27 09:36:06
@korne1-z: Prince-ről sokaknak a 80-as, 90-es discos témák jutnak az eszébe (sajnos nekem is egy időben), amíg egy haverom meg nem mutatta az igazán frankó albumait. Amerikában hatalmas sztár 25 éve, töretlenül.
Szeptember végén kerül a mozikba a Through The Never, vagyis a Metallica koncertfilmje, amit Antal Nimród rendezett. A 3D-s mozinak most elkészült az első, meglehetősen látványos trailere, amiben Dane DeHaan színész a Metallica egyik roadját játssza és súlyos autóbalesetet szenved,…..
Mert a moziból kijövet húsz percig csak hisztérikus röhögésre tellett tőlem, valamint arra az egy szál mondatra, hogy mi ez a szar? De most komolyan. Esküszöm, számtalan alkalommal néztem már el kisebb-nagyobb logikai bakikat úgy egyáltalán filmben, könyvben, sorozatban, szóval…..
Jókora diplomáciai botrányt okozott Orbán Viktor múlt heti kijelentése, miszerint nem kér a német lovasságból. Kemény választ adott, szavai elsősorban a német szociáldemokratáknak szóltak, akik szívük szerint még az EU-ból is úgy kivágnának minket, mint ahogyan az a…..
Iggy and the Stooges - Ready to Die(Fat Possum) Van annál punkabb dolog, mint 66 évesen félmeztelenül pózolni egy lemezborítón dinamit övvel a derekadon? Iggy Pop képletesen felkészül a halálra, de nem ám egy nyuggerotthonban Floridában, hanem a vadonatúj nagylemezén, amit pár hete…..
Öt rézérme és egy közel 70 éves térképen egy X újraírhatja Ausztrália történelmét.   Ian McIntosh, az Indiana Egyetem professzora expedíciót szervez egy ausztrál szigetre, ahol több mint hatvan éve, 1944-ben öt, ezeréves érmét talált egy katona. Az érmék azt…..
Régi Péter 2013.05.21 14:26:46
@Siri Keeton: 10 ezer évvel ezelőtt a DK-Ázsiai szigetvilágból simán érkezhetett bennszülöttekkel is nagy evezeős csónakokon, akik korábban háziasították a kutyát DK Ázsiában.
A Facebookunkon ugyan már megosztottuk, de kirakjuk ide is, hogy Chester Bennington, a Linkin Park énekese beszállt a Stone Temple Pilotsba, vagy legalábbis egy új dalban biztosan ő énekel. Illetve ha nem lépett volna be, akkor miért készült vele több zenekari kép is, és…..
„Auf hårt’m Fels håd sein Bluad ve’goß’n, Am Bauche liegend fand man ihn, Von hinter wår er ang’schoß’n, Zerschmettert wår sein Unta’kinn.” („Kemény sziklára folyt ki a vére,/Hason fekve találtak rá,/Hátulról lőtték le,/Szétverték az állát.”) Jennerwein,…..
Szőke hajú lányok Nicole Aniston 2013.05.20 07:34:00
..
Meglehetősen izmos hónapon vagyunk túl, legalábbis ami garázsrock albumokat illeti, hiszen - egy válogatással kiegészülve - összesen hét olyan nagylemez jelent meg, amik mellett vétek lenne szó nélkül elmenni. Csajos poppunkkal mutatkozik be a valójában már nem is annyira új…..
Régi Péter 2013.05.20 21:02:36
Három év külföld akár sok is lehet annak, aki szíve szerint maradt volna Magyarországon, de nem akart egész életében albérletben élni, szeretett volna egy kis anyagi alapot összeszedni magának. Csaba szociálpedagógus egy főleg autista gyerekeket tanító iskolában, ami nem lehet…..
J.J. Abrams az új Hollywoodi sci-fi császár 2009-ben új köntösbe bújtatta a legendás, több évtizedes múlttal rendelkező Star Trek eposzt. A próbálkozása olyan jól sikeredett, hogy nem csak a rajongóknak tetszett, hanem azoknak is, akik korábban nem szerették vagy nem is ismerték…..