Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalkukac

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég jó kis kép. ..
Szép kis farmerja van. :P ..
Szerintem szép. ..
Nem tudom mikor lett ekkora hangja, de okés. :D ..
Addig oké, hogy csellóról átváltott gitárra, de miért nőt szárnya, nagy szemfoga és nagy füle? Egyszóval: Miért lett denevér? :D ..
Szerintem nagyon király kis rajz. ..
Szerintem fáintos. c: https://www.youtube.com/watch?v=CD-E-LDc384 ..
Na! Szóval ilyesmire köll itten számítani. ..
Ebben a PARÓDIA videóban, a magyar YouTube szerintünk ellentmondásos arcait mutatjuk be úgy, ahogyan mi látjuk őket. Köszönjük a közreműködést. Haters gonna hate...
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
metalkukac 2014.03.09 16:15:41
@Expertus: Automata.
Folytatván immáron harmadik éve a jól bevált hagyományt, most is felsorakoztatom az előző év számomra legjobb zenei albumait. A Top 10-es lista mellett szót ejtek még a számomra legnagyobb meglepetésről / csalódásról vagy változásról, a 2012-es zenei évet illetően. Jó…..
metalkukac 2014.03.09 16:00:18
@Sanosuke: Elég bajaz, de hallgass meg mindeggyiktől legalább 1 dalt!
Új videó riadó - Doom 2012.03.11 18:30:00
Már több mint tízen kértétek tőlem - hát itt van!Minden Évadba belekerül egy igazi kultuszjáték, egy halhatatlan világsiker (és sajnos, ezzel párhuzamosan egy undormány szar játék is), ez alkalommal rászántam végre magam, hogy a három epizódos Doom-ból készítsek…..
metalkukac 2013.10.25 20:50:23