Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi`s22

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon vagy külföldi utazások során vásárolt kiadványaimat mutatom be, melyek közül nem egy elég érdekes darab van. Ha valaki ért ezekhez, esetleg megírhatná, hogy értékes-e ezek közül valami is. ..
Filmbarátok Podcast #27 (2013. Április) 162 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Feledés [Spoilermentes] -Vasember 3 -Spring Breakers -Eleven Testek -GI Joe 2 -Vadászat -Casino -Wallace & Gromit és az elvetemült veteménylény -Spíler -Keresztapák -Feledés…..
Még van pár napotok részt venni a nyereményjátékon, úgyhogy aki még nem agyalt a képeken, még megteheti :) Már jó pár e-mailt kaptam, szóval ez is bizonyítja, hogy azért nem teljesen lehetetlen a feladvány :) Minden további részlet itt..
Velem van a gáz, vagy ez tényleg nem néz ki olyan rossznak??? ..
Levi`s22 2012.11.11 18:00:25
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Tiniként gyanítom sokan szórták a szájukba és imádták az azzal járó robbanásokat :) Ma boltban láttam ilyet, kemény 60 forintért, többféle variációban. Egy jó 15 éve biztosan nem ettem Pop Rocks-ot, teljesen el is tűnt a boltokból. Amúgy vicces sztori. Miközben állok a…..
Levi`s22 2012.09.15 07:51:02
Valahogy így kell a marketingnek működni :D Terry Crews (A Feláldozhatók egyik tagja) izomstimulátorok segítségével zenél, bár egy idő után szerintem a CGI rásegít, de lényegtelen. Azonban a videó végén mi is zenélhetünk vele a billentyűzet gombjaival és rögzíteni is lehet.…..
Levi`s22 2012.08.30 21:53:35
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Ha már csak egy Asylum-film hiányzik a tökéletes hangulathoz! ..