Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liba szöme

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Extrém fellendülés jöhet péntek 11-15 óra között. „Akik azt hiszik, hogy most jó, nézzék meg, mi lesz holnap" - jelentette be sajtótájékoztatóján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A politikus előrejelzése szerint ma kora este érkeznek meg a Kánaán első…..
Nemrégiben a világ hírügynökségei szenzációként közölték a hírt, vámpír-csontvázat találtak Bulgáriában. Mára kiderült, Szozopol hírhedt kalózának, egyben gonosz polgármesterének a maradványait találták meg.   Bolgár régészek és történészek alaposabb…..
  Tudom, hogy lassan már bődületesen unalmas téma, hogy lerágott csont lassan + hogy a csapból is folyik. Mégsem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá pár mondat erejéig.  Itt volt ugye ez a Hullócsillag Születik című "minden sarkon tehetségkutatás" tematikájú műsor. És az…..
Köszöntök mindenkit. A blog címének elolvasását követően erős idegzetűeknek javaslom a video lejátszását, majd ha marad erő akkor várom a vélemenyeket, videókat ezekről a "rendkívül értékes" munkákról és emberekről. …..
Az első blog amit indítottam úgy alkossatok véleményt :)..
LÉGYSZÍVES!!!! Ne küldj fotót a farkadról meg a kocsidról! Ha úgy alakul úgyis mindkettőbe beleülök!!!!!!!!!!!!!!..
A Prometheus sci-fiben az egyik karakter egy android lesz, akit Michael Fassbender alakít.  A gépember a Weyland cég terméke és az alábbi videóban szépen be is mutatkozik. Elmondja, hogy mindenféle probléma nélkül végrehajtja az emberek számára sztresszes, nehéz, etikátlan…..
liba szöme 2012.06.02 20:37:30
@gabbor: mivaaaaaa???
Na, ma nem lesz nehéz dolgom a helyszínekkel, mivel az epizód végig Királyvárban játszódik. A Mud Gate-et pedig az HBO-n látott fordítás alapján Sárkapuzom, még mielőtt. Sötét van a nyitójelenetben, ami egyrészt segít elfedni a CGI-hajóhadat, másrészt kiváló lepel a…..
liba szöme 2012.05.29 13:17:38
@morbiczer: Köszönöm a választ így érthetőbb a dolog. Kicsit félek ettől egyébként, hogy a démon és dragon szál el lesz tolva a sorozatban, mert amit könyvben nagyon szépen le lehet vezetni, azt jelen pillanatban nem tudom elképzelni a sorozatban. Pl. Rob kaszabolja a sárkányokat, vagy a törpicsek birkózik a démonnal. :) de ne legyen igazam.
liba szöme 2012.05.29 10:07:48
@Letienne: köszi