Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csatos Bambi

0 bejegyzést írt és 746 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Csatos Bambi 2015.09.01 19:40:04
@porthosz:

"Szóval ha valaki kvótarendszert akar, akkor azt igy kéne megfogalmazni: 1 millió menekült befogadása idén, jövőre másik 2 millió. Csak épp ettől sokkot kapnának az emberek, pedig a valóság ez."

A kiindulási pont meg az, hogy a tagállamok lakossága NEM AKAR menekülteket befogadni. A liberális nyugati sajtó erről érthető okok miatt nem ír.

Na és milyen alapon akar egy IDEGEN hatalom - bárkikből is álljon - BÁRMIT rákényszeríteni egy SZUVERÉN és demokratikus állam polgáraira, ha azok NEM akarják?

Mert az is látszik, hogy a tagállamok vezetői nem a választóikra figyelnek, hanem valamilyen "fentről" jövő "hangokra".

Nade milyen alapon mondják "a hangok" az uniós vezetőknek, hogy be KELL a migránsok százezreit fogadni az uniós tagállamoknak?

Milyen alapon KÉNYSZERÍTIK rá "a hangok" az uniós polgárokat, hogy KÖTELESEK legyenek TŰRNI azt, amit NEM akarnak?

Nos?

Kik ezek a "hangok", akik az Unió vezetőinek, és a tagállamok politikusainak a fülébe suttognak, hogy azok olyan döntéseket KÉNYSZERÍTSENEK a saját választóikra, amit a megválasztóik NEM akarnak?
Csatos Bambi 2015.09.01 20:14:21
"A magyar politika az elmúlt években egyre provinciálisabb, befelé forduló képet mutatott. Mintha csak az számítana, ami itt történik, mintha nem lenne külvilág, amelyet figyelni és ismerni kell."

Ebben szerintem téved a posztoló.

Az egyén szintjén is alaptétel, hogy csak akkor tud egészséges kapcsolatot kialakítani másokkal, ha a saját identitása egészséges és ERŐS. Vagyis tudja, hogy ki ő, honnan jön, merre tart és mit akar.

Országok szintjén ugyanígy müködik a dolog. A magyar állampolgároknak viszont 2010 előtt nem volt magyar identitása.

1948-tól 1990-ig szóba se jöhetett a "magyarkodás" Akkor internacionalizmus volt, államok feletti szövetsége és közös identitása a szocialista blokknak. Pofán is csapták volna a kommunisták a magyarkodókat.

1990-től 2010-ig meg az SZDSZ és az MSZP tett meg mindent, hogy Magyarországon ne legyen "magyarkodás". Egy, a magyarságát felfedező, megélni kívánó ember biztosan számíthatott arra, hogy leirredentázzák, lenácizzák, lefasisztázzák, lefajgyűlölőzik, nacionalistázzák, MÉLYMAGYAROZZÁK a posztkommunista oldalról.

2010 óta végre nyugi van.

Orbánéknak voltak ugyan jószándékú, de bugyutácska kezdeményezései, hogy jelezzék, mostantól szabad a magyarkodás, de a magyarok tőlük függetlenül is elkezdtek ráérezni arra, milyen az, ha valakinek magyarként a saját hazájában nem kell szégyellnie, ha meg akarja élni a magyarságát.

Ezzel voltak a magyarok elfoglalva 2010 óta, nem a bezárkózással.

És ezért fújnak a liberális Nyugaton a magyarokra, amiért elkezdtek kiállni a saját érdekeik mellett, mert a Nyugat nem ezt a Magyarországot akarta bevinni az Unióba, hanem azt a korábbit, amit birka módon lehetett terelni, ki lehetett rabolni és meg lehetett venni kilóra, mert a megelőző fél évszázadban a kommunista, majd a liberális kezek gondosan kiradírozták az identitását és az öntudatát.
Csatos Bambi 2015.09.01 22:38:45
@access denied:

"Cicuka"

1. Cicuka ugyan nem vagyok, de a farkam bekaphatod.

2. A kommentedet nem olvastam, mert az első szóból lejött, hogy egy seggfej írta. Sorry :)
Teljesen értetlenül állok a mai hír előtt: lezárták a Keleti pályaudvart. Megnyitották a Keleti pályaudvart, de a menekülteket nem engedik be.  Közben az atv.hu megkeresésére a MÁV sajtószóvivője elmondta, hogy a társaság jegyellenőrei mindenkit felengednek a vonatokra, akinek…..
Csatos Bambi 2015.09.01 21:38:05
@Sir Galahad:

"az lenne a legegyszerűbb, ha minden migránst elvinnénk az osztrák határra busszal, vonattal, mittudoménmivel, és ott letennénk őket,"

"Igen, az lenne a legegyszerűbb, ha minden migránst elvinnénk az osztrák határra busszal, vonattal, mittudoménmivel"

Mondjuk azt nem értem, hogy ezek a migránsok, akik most a Keleti előtt követelőznek, HA eddig simán átjöttek egy tengeren meg legalább három zöld határon, akkor miért nem indulnak neki az osztrák zöld határnak is?

Végül is NEM zárhatjuk őket őrzött táborokba, Magyarországon BELÜL oda mennek, ahová akarnak. Ha az osztrák határköveket kívánják szemrevételezni, mert unják magukat, akkor oda.

Megnézném az osztrák kormánytagok pofáját, ha a migránsok az ő tip-top kis határmenti településein is azt csinálnák, mint amit nálunk csinálnak a déli határon. :-O
Csatos Bambi 2015.09.01 21:40:15
@zizi77:

"Itt a válasz a sok "úgyse akarnak itt maradni" baromságra. Lesz ez még rosszabb is, és a barmok szerint még mindig mi vagyunk rugalmatlanok."

Azt hallottam, hogy a "Migszol" nevű hazaáruló libsi csürhe a pár napon belül fékezhetetlenné váló migránsok MELLETT készül tüntetni a Nyugati elől átvonulva a Kossuth téren HOLNAP este. Nyilván azért, hogy ha addig nem törne ki a balhé, akkor majd tegyenek róla, hogy a vonulgatásuk után kitörjön.

Úgyhogy lesz még sokkal rosszabb.
Csatos Bambi 2015.09.01 21:53:44
@zizi77:

"Bécsben is vonulgattak a migránsok mellett"

Ocsmány cinikus, senkiházi banda.

De semmi baj, az elemzések szerint legkésőbb 2050-re úgyis rájuk dől a hazug világuk, mert addigra muszlim többség lesz a legtöbb uniós tagállamban.
Tényleg egy félreértés miatt érkezik az Európai Unióba több ezer migráns? Na, ne! A világszerte elismert német precizitás egyszerűen félreérthetően kommunikál? Tegyük fel elhiszem, és tényleg csak egy sok ezer embert érintő kommunikációs hibáról van szó. Akkor…..
Mondhatnám, hogy köszönöm Latorcai úrnak, hogy ismételten, nagy plénum előtt nyilvánította ki, hogy „Magyarország Kormánya határozott és egyértelmű állásfoglalásaiban zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen”. Mondhatnám, de nem…..
Tragédiák övezik a többszázezres népmozgást Nyugat-Európa felé, és általában a tragédiák azok, amelyek esetleg felrázzák a sokszor mocsárba süppedő vitákat, hogy mi is lenne a megoldás. Ám arról most sem érdemes vitatkozni, ki a felelős 71 ember szörnyű kínhaláláért,…..
Csatos Bambi 2015.09.01 12:37:43
@Moin Moin:

"Ha komolyan és alaposan összevetnénk a te életedet, eddigi teljesítményedet sok menekültével, lehet, hogy abból te nem épp győztesen jönnél ki - úgyhogy vigyázz, mit mondasz rájuk! [Ui. az efféle gyűlölködő stílus jellegzetesen a saját sikertelensége miatt frusztrálódott emberek sajátja... "

Mások tudását, teljesítményét látatlanba kétségbe vonni meg tipikusan zsidó érvelési hiba.

Mondd, nem vagy te véletlenül zsidó? :D
Csatos Bambi 2015.09.01 13:22:50
@Moin Moin:

Vagyis továbbra sincsenek észérveid, ezért személyeskedsz. Ugye? :D
Csatos Bambi 2015.09.01 13:26:05
@Exploiter:

Tényleg, hol van ilyenkor a Békemenet? :D

Nincs ezeknek dolguk Hegyeshalomnál, meg Bécsben, meg Berlinben? Hogy ennek a Fartúriusz nevű francia senkiházinak a rezidenciáját már ne is említsem? :D
Mert fölösleges ijesztgetés volt, igaz? Sokan - időben - mondták, hogy egy-két héten belül BÁRMI megtörténhet ebben az országban, majd kapkodd a fejed, állampolgár, BÁRMI megtörténhet. Az ajvékoló fotelértelmiség - mondták sokan és legyintettek. Mások ugyanezt…..
Csatos Bambi 2015.08.31 18:49:31
@kisQtya:

"Köszönjük. Már csak azt kell megállapítanunk, ki a szír."

Nem nekünk kell kideríteni, hogy ki a szír, ki nem szír, hanem annak kell igazolnia a szír állampolgárságot, aki azt állítja magáról, hogy szír. Feltéve, hogy tovább szeretne Merkel anyóhoz menni.

Magyarország nem osztogathat puszira szír állampolgárságot, nem is vélelmezheti, és a szír népességnyilvántartás adatbázisaihoz sincs hozzáférése.

Úgyhogy az igazi szírek vagy villámgyorsan megtalálják az útlevelüket, vagy besétálnak a legközelebbi szír külképviseletre, és kikérik a személyazonosításra alkalmas dokumentumot az útlevelük helyett.

A nem szírek meg villámgyorsan elhúzhatnak vissza Szerbia felé, mert Magyarországon nem túl sanszos, hogy letelepedhetnek, és gondolom, nem akarnak életük végéig egy sátortáborban dekkolni kegyelemkenyéren.
Csatos Bambi 2015.08.31 19:09:41
@Exploiter:

"Ezek tényleg itt fognak a nyakunkon ragadni, lényegében fel lehet készülni a legrosszabb forgatókönyvre."

Akinek nincsenek útiokmányai, azoknak két lehetőséget kell adni: vagy elhúz vissza a zöld határon Szerbia felé, vagy egy zárt táborban kényszerül várakozni, amíg meg nem találja az útlevelét.
Csatos Bambi 2015.09.01 10:16:38
@kisQtya:

"Akinek lebombázták a házát és odavesztek az iratai (tehát ő tényleg menekült!!!) azt nem lehet azzal baszogatni, hogy adja elő az útlevelét."

Érdekes, hogy a pénzüket meg a bankkártyájukat maguknál tudták tartani, de az irataikat nem?

Ha te háborús helyszínen élnél, és tudnád, hogy a házadnak bármikor annyi lehet, te nem tartanád MINDIG magadnál az irataidat?
A Médiacity Kft. gondozásában kiadott Hello! Magazin az a lap, amelyik többoldalas PR-cikket közölt a fideszes politikus nejéről augusztus elején.  Rogán Cecília a sok képpel illusztrált cikkben azt ecsetelte, szerette volna megmutatni urának, hogy két gyermekük szülése után…..
Csatos Bambi 2015.08.31 23:11:53
Vehhehehe... :)

Az Egyenlító blog megbuktatta a Zsidó Kulturális Fesztivál művészeti vezetőjét :DDD

alfahir.hu/belebukott_a_zsido_kulturalis_fesztival_muveszeti_vezetoje_a_petras_botranyba

"Lemondott Böjte József művészeti vezető a "Zsidó Kulturális Fesztivál körül kialakult konfliktushelyzet feloldása érdekében", a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetése a lemondást elfogadta - közölte honlapján hétfőn a szervezet.

A fesztivál szervezőit több kritika érte, mert lemondták - az egyébként a Muzsikás együttes által vendégnek hívott - Petrás Mária szeptember 1-jei, a Dohány utcai zsinagógába meghirdetett fellépését azzal az indokkal, hogy a művész korábban szélsőjobboldali rendezvényeken vett részt. Mint kiderült, a vádak teljesen alaptalanok voltak."

Csak így tovább, fiúk :D
Ebben a blogban általában azokról a dolgokról írok, amik az ingerküszöbömet pozitív értelemben lépik át, de most kivételesen egy negatív „élmény” következik. Nem vagyok egy morgolódós fajta, ha közügyekről vagy a rendről és biztonságról van szó, törvénytisztelő…..
A hír: 5 (azaz öt) nap társadalmi vita, vagy annak csúfolt türelmi idő, és minden bizonnyal megszületik az a jogszabály, amely egy olyan központi adatbázis létrehozásáról rendelkezik, ahol minden egyes magyar állampolgár arcképét tárolják majd. Ehhez csak az nem fér hozzá, aki…..
JogÁsz „Jogi határzár” 2015.08.30 13:40:18
A semmit nem érő „fizikai” határzár után most készül az éppen annyit érő „jogi határzár”. Fotó: hirado.hu Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a megoldás: szigorítani kell a Büntető Törvénykönyvet. „A kormány is úgy…..
Csatos Bambi 2015.08.31 20:40:12
@♔bаtyu♔:

Keress rá a nevére.
Csatos Bambi 2015.08.31 21:05:23
@Furusina:

" Amitől mégis, különösen veszélyes az újabb, 1990- es szabadságunk elleni merénylet, az hogy egyáltalán fölmerült a lehetőség,, és csak UTÓLAG fogja indokolni a rendőr a behatolás indokoltságát."

Ha eddig nem puhánykodtunk volna, akkor most nem kellene keménykedni.

Az ALAPOS feltételezést meg simán lehet egy fejkamerával bizonyítani. A technikai fejlettségünk szerencsére nem ott tart, mint 25 évvel ezelőtt.
Csatos Bambi 2015.08.31 21:17:13
@Furusina:

Nem cáfolni akartam, hanem kiegészíteni.
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Csatos Bambi 2015.08.30 19:31:30
@Csatos náci:

Hogy kit üldöztél el, baromka? :D
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Csatos Bambi 2015.08.29 13:47:44
@fidesz maszop dk egykutya:

Ja, biztosan a fidesz.hu :)
Csatos Bambi 2015.08.29 16:29:21
@♔bаtyu♔:

"Persze és annyira éhes, hogy hiába van a magyar szendvicseken az áthúzott disznó ábra, akkor sem eszi meg, mert nem hiszi el."

Azért nem eszi meg a szendvicset, mert van PÉNZE, hogy gyrost meg pizzát vegyen.
  „A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közömbösség. A művészet ellentéte nem a rútság, hanem a közöny. A hit ellentéte nem az eretnekség, hanem a közömbösség. Az élet ellentéte pedig nem a halál, hanem a közömbösség élet és halál között…” (Elie…..
Csatos Bambi 2015.08.28 21:01:00
@Csatos náci:

"Újra kezd merevedésem lenni. :-))"

Akkor itt az ideje, hogy leszopd magad :D
Csatos Bambi 2015.08.29 14:56:50
@balfaszcsaszar:

"A kommentek a teljesen szürreàlisak. Kàr volt a lipòtot bezàrni"

Gyurcsány félt, hogy ha bukik, őt is odazárják. Ezért csukatta be a Lipótot.
Csatos Bambi 2015.08.29 14:59:53
@gázóra ellenőr:

"@Tudományos libsizmus: "Mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt"
- Ritka mocskos gazember vagy."

Te meg magyarellenes hazaáruló.

És igen: mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt.

Okos ember a más kárából tanul. Például azoknak a nyugati országoknak a kárából, ahol már 30%-os a kiskedvenceid aránya.
Az Egyenlítő blog többször írt már arról, hogy a Kurucinfó egyik hírhedt, holokauszttagadó szerzője „Perge Ottó”, valójában Zábori László. Zábori saját Facebook-oldalának és több más interneten megtekinthető dokumentumnak tanúsága szerint a budapesti Leövey Klára…..
Csatos Bambi 2015.08.29 12:12:49
@nu pagagyí:

"@♔bаtyu♔: Azért kriminalizál mindent pártunk és kormányunk, hogy célzottan kicsinálhasson bárkit. "

Nektek a Fidesz nem a pártotok. Orbán kormánya nem a kormányotok. Magyarország meg nem a hazátok.

Hazudsz, ahogy csak kifér a szádon.
Csatos Bambi 2015.08.29 12:15:32
@DFK:

"Beindult a balliberális terrorgépezet. Kilépéssel embereket és nekiállnak módszeresen kicsinálni őket. "

Fognak még ezek a rámpán állni, csíkos pizsamában.
Csatos Bambi 2015.08.29 13:46:20
@egysmás:

Milyen csávó?
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. * Az ideológiák harcáról Csizmadia Ervin, a…..
Csatos Bambi 2015.08.28 12:49:32
@kewcheg:

Marhaság. Nem a zsidók védik a hazájukat a palesztinok ellen, hanem a palesztinok védik a hazájukat a zsidó agresszorok ellen.

1. A zsidóság az elmúlt évezredekben soha nem volt államalkotó nemzet, hanem önálló államisággal nem rendelkező etnikum volt. Mint például a cigányok.

2. A palesztinok jelenleg Izrael területén belül, a Palesztin Autonóm Területen élnek.

3. Izrael nem ismeri el az ENSZ döntését a Palesztin Autonóm Területről. SAJÁTJÁNAK tartja a palesztinok földjét. Folyamatosan költözteti be a palesztinok földjére a zsidó telepeseket. Minden lehetséges eszközzel azon van, hogy a palesztinokat előzze a saját földjeikről.

4. Ráadásul Izraelnek nem csak a 100%-ban arab lakosságú Gáza és a 80%-ban arab Ciszjordánia kellene, de a szír fenhatóság alatt álló Golan-fennsíkot is meg akarja szerezni, megszállva tartja évtizedek óta, és folyamatosan költözteti be a zsidó telepeseket Szíria területére

És a részletek:

Izrael nevű állam nem létezett soha a történelemben. 1948. május 14-én hozták létre a Nyugat közreműködésével.

A mai Izrael lakosságának több, mint 80%-a NEM őslakos, hanem betelepített askenázi, akik úgy lettek zsidóvá, hogy a ki tudja milyen származású, magukat zsidónak valló vándorló férfiak álltak össze RÓMAI lányokkal. Holott a zsidóknál az ANYA zsidó mivolta a mérvadó, mivel az apa kiléte és vérvonala nem bizonyítható.

Az EREDETI zsidó népnek összesen valami 90 évig volt önálló, szervezett állama, Dávid és Salamon uralkodása alatt.

A többi évezredek alatt vagy rablógyilkoltak, vagy fogságban, vagy rabszolgaságban voltak, vagy idegen fennhatóság alatt, vagy egymást marták, vagy vándoroltak.

Ehhez a kb. 90 évhez jön hozzá a legújabb kori "zsidó állam", Izrael kevesebb, mint 70 éves fennállása.

Az annyi mint 160 év államiság.

Míg Palesztina földjét kb. 13 ezer év óta lakják a palesztinok/arabok ősei.

Milyen alapon tartanak igényt az 1948 májusa után, Izrael megalapítása UTÁN betelepült idegenek a palesztinok földjére?
Csatos Bambi 2015.08.29 11:14:11
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Nos, történetikeg nem igaz. A palesztinok arabok, Palesztináról nevezték el magukat, de Palesztina filiszteus név."

Marhaság.

Azokat a palesztinokat, akikről te beszélsz, NEM irtotta ki senki.

Azoknak az ókori palesztinoknak a vére BENNE van a mai arab lakosságban.

Míg az 1948 után erőszakkal betelepített askenáziak vére nincsen sehol.
Csatos Bambi 2015.08.29 11:16:56
@nu pagagyí:

"Szíria egy világi állam volt, nem a buzgó vallásosság hona és nem is feltétlenül hülyébbek, mint te speciálisan és átlagosan sem. Nem hülyék, ezért is okostelefonoznak az "analfabéták" és beszélnek általában nálad több nyelven. "

De te biztosan hülyébb vagy náluk is, meg nálam is, Kommermammer :)
Egy kép, nem több, egy jól elkapott pillanat, amely önmagában tömöríti az elmúlt 25 esztendőt, de talán még sokkal többet is. Fotó: Béli Balázs Ha jól megnézzük ezt a fotót, rajta van ezen az elmúlt évtizedek összes értelmetlen beruházása a stadionoktól a völgyhídig…..
Csatos Bambi 2015.08.28 13:23:25
@pervie but hot:

"Hogy lehet egy többdiplomás ember olyan ostoba, hogy belemászik egy szellőzés nélküli teherautóba hetvened magával? Ez elég Darwin-díjas húzás."

Ilyen az, amikor végtelenül együgyű emberek akarják megoldani "okosba", kiröhögve a szabályokat, amik végül is az együgyűek életét is védenék.
Csatos Bambi 2015.08.28 14:33:51
@Bona Fides:

"Egyébként én hagynám őket átmenni. Bevagoníroznám 3 szendviccsel meg egy palack ásványvízzel és az osztrák határnál szélnek ereszteném őket."

Én azt nem értem, hogy ha Merkelnek annyira kellenek a szírek, akkor miért nem küld Szíriába, vagy Törökországba, vagy legalább Szegedre különvonatot értük?

Ő megkapná a migránsait, nekünk meg békénk lenne tőlük végre.
Csatos Bambi 2015.08.28 14:50:09
@Bona Fides:

"Merkel vélhetően belebukik a migránsügybe, gondolom, ránk akarja kenni majd a szart."

Senkiházi Merkel az Unió által FELÜGYELT menekülttáborokkal akarja telereakni a déli határainkat, meg Horvátország és Bulgária határait.

Tegnap mondta a Tarjányi az ATV reggeli műsorában.

Utána meg nyilván kijelentené, hogy NÉMETORSZÁG majd jól befogad minden nációt, azzal a feltétellel, hogy a jelentkezők KÖZÉP-EURÓPÁN keresztül jönnek, gyalogosan, ha lehet.

Merkel egy velejéig gonosz, aljas senkiházi némber.
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Egyszer már írtam a témában egy bejegyzést, ami továbbra is elérhető ITT. Most nem szeretnék különösebben belemenni a dolgokba, csak pár megjegyzést szeretnék fűzni a témához. Először is, a bejegyzést reggel 8:30-ra időzítve jelentettem meg, melyben szót ejtettem arról,…..
Csatos Bambi 2015.08.27 16:42:12
@gomboc r2r:

"De ismét. 56'-ban hogy mentek a magyarok? Illegálisan. "

A MOST és ITT élő magyaroknak SEMMI közük azokhoz, akik 56-ban kivándoroltak. Hiszen azok még csak nem is magyar állampolgárok.

Követeld esetleg az 56-ban kivándorolt magyarokon, hogy ŐK fogadjanak be migránsokat, hiszen 56-ban őket is befogadták.
Csatos Bambi 2015.08.27 16:54:32
@gomboc r2r:

"Szégyen, hogy képtelen vagy segíteni azokon az elesett embereken, akik nem olyan jó sorssal vannak, mint te. "

Ezek az emberek sokmillió forintnyi valutával kitömve indulnak el. Olyan márkás ruhákban vannak, amit egy átlag magyar fiatal nem engedhetne meg magának. A telefonjaikat láttad már?

Eszembe se jutna segíteni nekik.

Még akkor se, ha legálisan jönnének be az országba, és nem a zöld határon át, a magyar törvények egész sorát leszarva.
Csatos Bambi 2015.08.27 20:44:38
@gomboc r2r:

Te felfogtad egyáltalán, amit írtam?

Megpróbálom más szavakkal, hátha akkor felfogod a valóságot:

1. Útlevél NÉLKÜL is bejöhet a határátkelő helyeken és menekült státuszt kérhet. Ez LEGÁLIS megoldás.

2. Ha nincs útlevele, BÁRMILYEN személyazonosításra alkalmas dokumentum megteszi.

3. Mifasznak gyalogol a sok hülye a kiszemelt CÉLORSZÁGIG, ha a célország BÁRMELYIK külképviseletén, ami az útjába kerül, beadhatja a kérelmet?

4. Röviden: AZOK jönnek útlevél nélkül a zöld határon át embercsempészekkel, magukat háborús területről érkezőnek HAZUDVA, akik TUDJÁK, hogy legális úton NEM kaphatnának menekült státuszt, mert nem menekülnek, hanem gazdasági okok miatt migrálnak.

5. Ezek a tömegek IGÉNYELNI SE fogják a menekült státuszt. Az ő céljuk az, hogy ILLEGÁLISAN vállaljanak munkát.

-

A sértegetést meg jobb lenne, ha befejeznéd. Ez ostoba, balos proli tempó.

Én nem leszek tőle kevesebb, te meg nem leszel több annál, mint ami most vagy.
A magyar nép vidámságáért felelős miniszter - ama Lázár nevű - bejelentette, hogy rendőri ezredeket fognak vezényelni a déli határra a radikalizálódó embercsempész bevételi források ellen. Ezek lesznek a hatásvadász századok. A hatásvadász századoknak egy feladatuk lesz,…..
Perrel fenyegetnek minket, mert a Fidesz szerint Rogán ott sem volt. Mi az olvasókra bízzuk a döntést. Egy olvasónk küldött a napokban egy fényképet, amit az Egyenlítő blog tegnap közölt is, és amely azt látszott igazolni, hogy Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője…..
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
Csatos Bambi 2015.08.26 18:33:51
@atom327i:

" ezért nem engedik be az afrikai fekete zsidókat"

Hogy kiket? :D
Csatos Bambi 2015.08.26 19:19:16
@Lacusch69(Sch.Lacika):

Eszembe nem jutott volna arra rákeresni, hogy "afrikai fekete zsidók" :DDD
Csatos Bambi 2015.08.26 20:36:22
@Punxsutawney Mormota:

Neked meg vissza kellene bújnod anyádba.
A szegény népek könnyen megvezethetők, hiszen éppen azért szegények, mert folyamatosan megvezetik őket. A megvezetés kultúrájában élnek. Kevésbé blikkfangosan: szegények, mert nem ment végbe a polgárosodásnak és a civilizálódásnak az a folyamata, amelynek eredményeként…..
Több évezredes vita végére került pont két egyszerű híradó-tudósítással. Most már tudjuk, hogy van Teremtő, s a neve sem titok többé.A Hírtévé kiküldött munkatársának élő tudósítását idézzük:"Beszéltem még Tállai Andrással is, a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
A dolog ott kezdődött, hogy Görögország rég nem tud mit kezdeni a menekültinvázóval, ami a török partok felől éri az égei szigetvilágot. Összegyűjtik őket Athénban, majd elszállítják a macedón határra. A macedónok szintén nem tudtak beleavatkozni a dolgok folyásába;…..