Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyás majmok vagytok (törölt)

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.30 12:54:51
@vizu: "Kerékpáros sportegyesületi tagok autópálya kivételével minden más utat használhassanak."

Autóval, természetesen. Tulok.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.30 12:58:14
@Narancskommunista: "Biztos mind köcsög, aki használja."

Én nem arról a szituról beszéltem, nem kellene terelned, különben még azt találnám mondani, hogy te vagy a köcsög.
Hónapokkal ezelőtt Horváth András egy ismeretlen kisember volt. Végezte munkáját csendben. Időnként meglepődött. Elcsodálkozott. Felháborodott. A megszerzett tudás és információ azonban feszült benne. Szívére, lelkiismeretére hallgatva döntött. Kilépett a tömegből, és…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.29 20:27:28
@Ludovikás Levente: "Fantáziálni én is tudok, de most már jó lenne valami konkrétabb ennél"

Hát akkor fantáziálás helyett igazándiból is teherbe ejthetnéd anyádat, konkrétan. Mondom ezt azért, mert látom, hogy te vagy itt az ügyeletes Orbán-troll, aki az adócsaló gazembereket védi (meg a Pártot).
Tovább folytatom az év végi Dropbox-pucolást ezzel a szállodaszobában lőtt fotóval. A 30 ezer forint körüli takarítás elég borsosnak tűnik, de szellemes megoldás a tilalom megerősítésére. Szerintetek? ..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 21:35:43
@bkkzol: "Nem értem a dohányzást miért kell kriminalizálni?"

Mert kriminális, hogy tele van a város csikkel és a büdös bunkók már a kocsiból is kihajigálják. Sehova nem lehet menni nyugodtan, minden bejárat előtt fújják a füstöt, büdösek tőlük az irodai liftek és beteg ország látványát keltik. A dohányosok akarat nélküli, beteg emberek, akiket kezeltetni kellene, mert maguktól nem teszik. Akárcsak az elmebetegek.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 21:46:21
@Hajdú Peter: " Szigoritani kene a dohanyzas ellenes torvenyt. A magan lakason kivul, mindenhol megkene tiltani a dohanyzast. Es lakasban is csak ugy, ha a lako garantalja, hogy onan nem megy ki a fust."

És nincs bent gyerek vagy ápolásra szoruló személy, terhes nő vagy nem dohányzó felnőtt.
Nem értem, hogy ezek a bolsevikok miért nem tiltják be teljesen a dohányzást kétharmaddal?
Úgyse merne kimenni egyik büdöske sem tüntetni...
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 21:47:48
Van még mit szemelgetni a Népszava karácsonyi mellékletéből. A gazdag kínálatból érdekelt például Vágó István értékelése, melynek A média helyzete és morális állapota címet adta. Súlyos megállapítások olvashatóak benne. A réteses mondókát imigyen alakította át a…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 14:46:59
@midnight coder: Ma te vagy az ügyeletes Orbán-troll? Nem találtam a zindexen olyan szart, amibe bele ne haraptál volna.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 14:54:31
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Akkor mi késztet arra, hogy állandóan liberális farkak után kajtatsz? Olyan hülye vagy, hogy nem találsz magadnak orbánista sajtót?
Oszt' tudol-e linkelni valami példát az általad felböfögött gyűlöletre, Gejza? Lássuk, more...
Az MSZP-vel alapvető önértékelési problémák vannak, legelőbb az azzal való szembenézés, hogy olyan fokú hitelvesztésen ment át 2004 óta (részben a saját "tehetségéből", részben a Fidesz erejéből), hogy kevés az esélye annak, hogy valaha is újra kormánypárt lehessen ebben…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.26 14:35:20
@midnight coder: "A másik dolog, hogy nem tudom hogy eleve mi a fenéért akar mindenki baloldali alternatívát."

Annak ellenére, hogy egy ostoba troll vagy, ebben igazat adok neked. Nem kell baloldali alternatíva a jelenlegi baloldali alternatíva helyett. A vörös baloldal ész nélkül osztogat, a narancssárga baloldal meg ész nélkül fosztogat.
Bayer Zsolt „Magyarok karácsonya” című írásában említést tesz arról, miszerint Csoóri figyelt fel a himnuszunk idézett részének – ahogy Bayer fogalmaz – „rettenetére”: „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből,” Rettenetnek nevezni a himnusz eme két sorát!…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.25 18:15:39
@Lindalinda: Legalább egy dolgot mondj, amiben jobb vagy, mint bármelyik zsidó.

@♔bаtyu♔: Most éppen más dugja a barátodat, hogy újra itt vered magad, troll?

Különben mindketten hülyék vagytok, mert bájer zsóti nem csak piros könyves kommunista volt, hanem ráadásul kampós orrú zsidrák is, azért utálja annyira a saját népét. Nézzetek csak rá, totál biboldó képe van. Fogadni mernék rá, hogy a farka is meg van blankolva. Oszt' ez vezeti az agyatlan zombik békamenetét, amelyik mindig megvédi a maffiát...
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
Illetve ez csak a fotocellás ajtóra vonatkozik. Csak éppen máshol nem lehet bemenni a soroksári Auchan-ba - legalábbis a képet küldő István szerint. A dolog persze csak elsőre meglepő, hiszen a metrók mozgólépcsőjét is csak így használhatjuk és oda sem lehet máshogy lemenni.…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.10 18:27:42
@LAJBI: " nálunk a házban a liftajtó rendszeresen rázáródik a lakókra, pedig kb. 2 hónapja pont emiatt cserélték vadi újra 3 napos kemény megfeszített munkával"

A lakók ostobák, mindig megvárják, hogy kezdjen el csukni az ajtó, és az utolsó pillanatban döntenek a beszállásról (pont úgy, mint a munkahelyén, az irodában, ahol a manager köcsög a liftajtóban állva még ossza az észt). Csak hogy a lift nem metro. Beszállás előtt nyomja meg újra a hívógombot, az szokott segíteni. Ha nem, akkor szólni kell a szerelőnek, hogy állítsa hosszabbra vagy kapcsolja ki a fotocella késleltetés opciót. Ha már van benyomott fülkei parancs (a hülyék kedvéért: már világít valamelyik gomb), akkor az rendszerint lerövíditi az ajtó nyitvatartási idejét. Na ilyenkor akar mindig valaki beszállni, hogy még én is beférek (mint amikor átmegyünk a piroson).
Itt külön felhívnám az ájbiemes (ibm) irodisták figyelmét, hogy a lift külső hívógombja nem benzin szívató gomb: ha már világít, nem kell nyomkodni, mert már tárolta a hívást. Ha sietsz cigarettázni, akkor menj le a lépcsőn, te majom.
Ne legyen kétségünk afelől, hogy egészen a jövő tavaszi választásokig az ellenzék minden egyes szereplője a saját 2018-as pozíciója előkészítésén fog buzgálkodni. Az összefogósdiak belső civódása már most kizárólag ennek jegyében zajlik. Bármit is mondanak kifelé,…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.05 21:16:05
@Sonyó: "A fene retteg!"

Ha a vezíretek retteg, akkor nektek is kötelező. Minden büdös troll parancsra retteg. Márpedig 2006-ot nem lehet kitörölni a Viktorod fejéből, mert akkor kegyetlenül felmosta vele a padlót Gyurcsány. Örök trauma.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.05 21:22:13
@baldoc: "jobbos kommentelők"

Nem jobbosak ezek soha, csak nemzeti kommunisták. Nem is kommentelők, hanem egy-két Orbán-troll, aki több néven futnak. Röviden: narancs bolsevik hazaárulók.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.05 21:29:35
@J.László: "Azt rebesgetik, hogy keményen iszik."

Rebesgetik rólad is. Nem azt, hogy iszol, hanem hogy a liberálisok farkára buksz.
Rogán Antal szerény számításaim szerint mostanra biztosan elvégezte a nemzeti Jedi OKJ akkreditált képzést, rögtön a Roxfordban töltött tanulmányai után. A Rezesková ügy utóélete a bizonyítéka a Jedik erejének és annak, hogy hiába vásárolta fel az egészet a Disney, ők…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.04 19:27:09
@Mértékadó értelmiségi: "Páran nem, hogy a jogerős ítéletet nem várják meg a gyalázkodásukkal, hanem mindenféle nyomozás vagy egyéb eljárás nélkül is képesek közgépezni, maffiázni, vagy csak szimplán köztörvényesként beállítani a nekik nem tetsző embereket... "

Azon kívül, hogy megmagyarázod itt, miért kellett egy ribancot luxus körülményekbe helyezni, miután gyilkolt, még rá is akarod húzni másokra a bandíta pártod kedvenc taktikáját. Idézzem fel az emútnyócévet vagy elegendő Bajnai libázását megemlítenem?
Méghogy "mértékadó értelmiségi"... beszarok...
Kényszerű szünetünket megszakítva itt az ideje, hogy újra olvasóink kedvét keressük.  Tehát: egyet fizet, kettőt kap: egy téma, ami mindjárt két minisorozatot folytat: szovjetek és kutyák egyben. Sokan hallottunk már az egykori szovjet "csodafegyverről" a páncélosok…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.03 21:04:00
@Akitlosz: "Hanem azt, hogy még a kurszki csatában is bevetették ezeket a kutyákat, s 16 kutya bevetésével 12 német tankot semmisítettek meg."

Eszed a szovjet propagandát? Nem gondoltam, hogy még mindig hatékony hazánkban... bár a kétharmad után hiszek az agymosásban.

"Nagy Sándor eljutott Indiáig, de onnan visszafordult, mert ha ő nem is, de a katonái már tudták, hogy India ellen nem nyerhetnek, köszönhetően a rengeteg embernek és a 3000 harci elefántnak."

Doki, ilyen ostoba lett volna Nagy Sándor? Lehet, hogy a katonái is kiröhögték a háta mögött? Amúgy, be tudnád linkelni a korabeli indiai forrást az elefántok pontos számáról, esetleg fejenként az ellátásuk költségét (rupiában)?
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.03 21:05:53
@Kis ember: "gonosz kutyák nem léteznek"

Ez volt a nap vicce.
HR, PR, Marketing ez mind olyan terület, ahol valódi szakmai tudás nélkül is simán el lehet evickélni. Éppen ezért tipikusan olyan állások, ahova be lehet tenni valakinek a rokonát, macáját, fiát, lányát. Ugyanis ezeken a területeken nem lehet túl nagyot hibázni!  Az, hogy…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.24 22:21:13
@Silkent: "Az meg kifejezetten taszító, amikor butácska, 20-24 éves cicababa HR-ztet, akit látod, h. k*rvára fogalma sincs ahhoz a szakmához (jellemzően hú de sok ilyen is van), amire épp felvételiztet..."

Nem ő dönt, okos tojás, hanem a leendő főnököd. Legalábbis ha szakmára megy ki a dolog. Neki az a dolga, hogy kiszűrje az idiótákat, a hamis diplomásokat, idegbetegeket stb. Nálunk, ha a szaki megfelel a főnökömnek, akkor a HR-es alig tehet valamit ellene.

"HR-es plázapicsa"

Nyilván, ha a te szinteden van a csaj, akkor rólad azt gondolhatja, amikor ott állsz előtte, hogy egy lúzer fasz vagy. Jól esik, he?
Ha egy fiatal nő jól néz ki és jól öltözködik, az plázapicsa? Van neked nőd egyáltalán?
CBA egyik üzletében dolgozik az ismerősöm, eladó pénztárosként és az alábbi kérdésekre keresünk választ.   1.  RÉSZ   Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.   Micsoda jelenség az, hogy a főnök tegezi a…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.21 18:10:42
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: "Szar munkahely, másikat kell keresni."

És addig miből éljen, te nagyon hülye? te kerestél már munkahelyet életedben, szarházi?
Ferenc pápa a tengerbe hajítaná a korrupt gazembereket, közben nálunk business as usual: a legnagyobb hivatalos kussolás övezi a nagy áfacsalás leleplezőjének vádjait, Rogán előnyös üzletekre vágyik és dagadnak a Fideszes vitorlák. Mong Attila heti lapszemléje. Szolgálati…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.18 23:39:33
@zengjen a dalunk fajtárs: Nagyon jó poént mondtál, troll. Szarjál sünt.

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hülye vagy: tőled sem vár el senki bizonyítékot, hogy nem családban szaporodtok, mert nyilvánvaló.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.18 23:54:53
@tcom: "Kiváncsi vagyok mikor ébred Horváth ló fejjel az ágyában?"

Erre vagy kíváncsi? Rossz poén vagy rosszindulat akar lenni? Bármi történne vele, csak megerősítené az igazát.
Amúgy Meseházy most kúrta el véglegesen a fityeszre hajazó tákolmányának az esélyét bármilyen kormányváltással kapcsolatban. Elsőre akkor, amikor nem mondott le a közös tüntetés után. Mindig is mondtam, hogy a maszopot még mindig a régi csókák irányítják a háttérből.
A két rablóbanda közül a narancsosok mutatták meg igazán, hogy kell magyar módra lopni.
Az MSZP nemcsak Lendvai Ildikót arcbőrét feszíti ki újra (már ki tudja hányadszor) a végső csatához, de a „Brezsnyev 0034” biorobot-technológia bevetése mellett leklónozott egy Jancsó-film statisztát is! Az hittem, hogy a Lendvai Ildikós, reformer-MSZMP-s  keménytökű…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.18 18:40:02
@Bogas: "19 évesen, egy sikertelen főiskolai felvételit követően egy ismerőse benyomta a Vidékfejlesztési Minisztériumba."

Úgy mondod ezt, mintha ebben az országban ez valami újdonság lenne, holott az uram-bátyám rendszer több száz évre nyúl vissza ebben a szaros pusztában. A megjegyzésed viszont bizonyítja, hogy egy rosszmájú, irigy és ostoba egyén vagy, pont megfelelsz az átlag kétharmadnak. Legyél büszke magadra, egyél szárított tehénszart és csókold meg a Vitézy gyerek seggét.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.18 18:41:42
@Balt: "elég kalácsképű"

Mondja az a balfasz, akinek csak Marok Marcsa jutott.
Hatodszor tarottak kerékpáros lámpaszámlálást. Ha azt gondolja, hogy a bringások nem használnak lámpát, nagyot téved. ..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.14 17:11:33
@kasza003: "A 18 év feletti bringások jelentős része vezet autót is."

Akkor szoktam örülni, ha az ilyenek megmaradnak a bringánál.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.14 18:07:44
@ex-dr. vuk: "aki akarja erti"

Önző vagy, tényleg nem tiszteled az olvasóidat, de hagyjuk... túl magas szinten írtam, lejjebb meg nem tudok menni.

@olcso: "Ha jól emlékszem Angliába utazott dolgozni."

Ez nem mentség. Én például nem utaztam sehova, de amikor igen, akkor is magyarul írtam. Génhiba, tudom...
Ehhez, hogy tanult kommentelő barátom Angliába utazott, csak annyit tennék hozzá, hogy jómagam, hasonló estben, magasról leszarnám a magyar bringások sírámait. Inkább azzal lennék elfoglalva, nehogy egy emeletes busz alá kerüljek. Egyébként sok sikert kívánok neki (ezt már komolyan).
:)
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.13 18:51:48
@Trompf: "Két semmennyire se sértő mondat, szemben napi több egyház- és keresztény ellenes kritikával, kirohanással, helyenként fröcsögéssel."

Szerinted. Akkor maradjunk ennél az írásnál, troll: melyik mondata nem igaz, melyikkel nem értesz egyet?
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.13 18:55:43
@Conchobar: "kérdés, hogy a zsidók befogadják-e/elfogadják-e a négert zsidóként"

Afrikai zsidókat már befogadtak, igaz hogy azok valódi zsidók voltak, csak feketék.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.13 18:57:19
@Hannibal ante portas: "Megvan a mai gumicsont."

Nem baj, hogy te rágod?
„Én a Mészáros Lőrinc vagyok, aki életében nem privatizált semmit, nem nyert semmiféle pályázatot, mindent a saját erejéből teremtett meg” – mondta Orbán Viktor szülőfalujának, Felcsútnak a polgármestere bő egy évvel ezelőtti, atlatszo.hu-nak adott videóinterjújában. A…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.13 07:14:01
@midnight coder: "Azt nem tudjátok véletlenül, hogy Leisztingernek, Punchnak, de akár Bajnainak honnan lett a pénze ?"

Hogyne. Az elején anyádat futtatták, abból lett az induló tőke. Csak azt nem tudom, hogy téged melyik őstulok hozott össze, ahelyett hogy lerántotta volna saját magát.
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.12 17:17:34
@Yaesu: "Szerintem amíg eleve nincsenek rendben nagyjából a pesti autóutak, egy mm bringautat se építsenek."

Jól mondod, rádiós. Illetve építsenek saját költségen. Különben, ha a bringások betartanák s szabályokat, akkor még külön bringaút sem kellene. Régen sem volt, mégis bicikliztek, csak akkor nem divatmajmok csinálták.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.12 17:36:39
@Kara kán: "Nem attól lesz ajrópaibb a belváros, hogy felszámoljuk az aluljárókat, mindenüvé zebrát teszünk és díszkövet"

Nem tudom, melyik balfasz vette fel a pénzt az ötletért, amikor már 30-40 évvel ezelőtt (tehát még az átkos szocializmusban) felismerték, hogy az aluljárok a gyalogosok biztonságos közlekedésére nagyon jók, az autós forgalmat pedig nem szabad fölösleges zebrákkal lassítani a kritikus csomópontokban. Buszsáv meg minek? Hogy félóránként elmenjen egy busz rajta? Mert az csak egy jutalom sáv a bringásoknak meg a robogósoknak (ha büntetni nem tudják őket, és nem is képesek rá, a sok szabálytalankodásért, legalább összeterelik őket).
Fejlett nagyvárosokban a bkv szép nagy betonoszlopokon is megy.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.12 17:43:05
@mizrolist: " tömegközlekedés nélkül van?"

A bringázás nem tömegközlekedés, hanem hobbi. Olyan, mint a kutya szaratás. Minél több dögöt vesznek be a reklámokba, annál többet tartanak. Nem vagyok a bringások ellensége, csak valahogy nem szeretem az öngyilkos jelölteket.
180 jómunkásember leépítését jelentette be a British American Tobacco.   450%-kal növekedett az eldobott cigisdobozok között a külföldi zárjegyesek aránya Pécsen.   Több százezer forintot is megkereshet egy rendőr, ha alkalmanként szem elöl téveszt egy…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.10 18:33:39
@Blogger Géza: "Azt azért ne feledjük, hogy az egész projekt végső célja a dohányzás visszaszorítása volt"

Hazudsz. A dohányzást akár be is lehetett volna tiltani kétharmaddal. Azonnal. A békamenet is azonnal megtámogatta volna. Paréj.

"ez ügyben még nem lehet tisztán látni a hosszú távú hatásokat, de vélhetően meglesznek"

Akkor te vak vagy. A hosszútávú hatásokat könnyen ki lehet számítani a rövid távú hatásokból, vagyis eddig van mínusz 40 milliárd és több száz munkanélküli. Ezen mi az anyádat tudsz még magyarázni, retkes bolsi?

A 40 milliárdos költségvetési hiány nem számít, ehhez adjuk hozzá a maffia trafikok hasznát. Ugye neked is van trafikod, köcsög?
Az MSZP-ben összeállt a Vének tanácsa. Némi iróniával így becézik a pártelnök mellett felsorakozott testületet. A rosszmájúak szerint Mesterházy Attilára rá is fér a bölcs öregek tapasztalata, elég csak az október 23-i, balul sikerült nagygyűlésre és a hamis videó körüli…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.10 00:00:23
@Egy éjszaka Hitlerrel: "Én azért nem bántam volna, ha a szülei áldozatul esnek a holokausztnak."

Ez kb. olyan, mint az, hogy te is lefolyhattál volna az anyád torkán.

@J.László:"Tényleg azt hiszik, hogy Kovács Lászlóval és Lendvay Ildikóval választást lehet nyerni?"

Nem mindegy az neked, hogy mit hisznek, hülye gyerek? Nem rájuk fogsz szavazni, akkor meg minek vered itt magad? Ostoba.
Pálffy Istán - állítólag - talpig bebaszva vett részt a parlamenti ülésen. Ezzel önmagában nincs is baj, mással is előfordul. Az emberek többsége minden nap részegen tartózkodik a munkahelyén. Az, hogy a Parlamentben - a Tisztelt (?) Házban - üldögél nőverő, egy…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.07 20:52:24
@azbesztos: @­DezInf: Gejza, hogy szakadnál meg anyádon, mindenhova odatolod a mocskos pofádat?
Ez valami betegség nálatok? Jól gondolom, hogy ti családban szaporodtok?
A KDNP-nek kevés megjegyezhető arca van. Semjén Zsoltnak is lovon kell bevonulnia valahová, hogy érdekeljen valakit. A youtube csatornájuk videóit kevesebben nézik meg, mint ahány frakciótagjuk van. Érthető volt, hogy 2010-ben egy ismert műsorvezetővel próbálták frissíteni…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.07 20:38:39
@­DezInf: @Szélmalomharcos: Gejza, há mán megin itten vagy, hajjá ki a cipődbű...
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.06 19:06:44
@Kandaláber: "Minden kerékpáros összességében többletbevételt generál egy költségvetésbe"

Ez nem minden esetben igaz. Először is, ehhez minimum autósnak, közben dohányzónak is kellene lennie (aktív munkaerő alapállásból kiindulva).
Így lassan összejönne az adókból a többlet, amely befolyna a költségvetésbe.
Másodszor, az igazi bónusz donor állapotban következne be (nem kell külföldről behozni a szerveket, nem kell nyugdíjat fizetni az elhunytnak).
A robogósoknál ez már nem igazán válna be, mert ők svarcban dolgoznak és még a levegőt is szennyezik, így hát igazi teherként vannak itt a társadalom nyakán.
kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.06 22:27:38
@jeriko: "melyik hasznosabb: a testmozgás vagy a szén- és kéndioxid eregetés"

Bringázás közben több levegőt fogyasztunk és több szén-dioxidot termelünk (a pedálozás közbeni szellentés mennyiségét most figyelmen kívül hagytam), tehát a testmozgással is elősegítjük az üvegház hatást, károsítjuk a bolygó légkörét. Az autósokkal ellentétben, több zöldséget eszünk, pedig tudjuk, hogy a növények oxigént termelnek. Vagyis nem csak elfogyasztjuk az oxigént, hanem még a forrását is elpusztítjuk. Ez kegyetlen...