Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weatherspoon

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na szóval nagyon úgy tűnik, hogy az egész évadon végighúzódó ármánykodás és az elnök eltávolítását célzó gonoszkodás szellemi atyja az eddig mindössze marginális mellékszereplőnek tűnő, tenyérbemászó Billy Chambers fiú volt. Ő hajtotta az elnök ágyába Amanda…..
hogyvolt Botrány 1x06 - A nyom 2012.07.12 15:00:00
A mostani ilyen több idősíkban játszódó, flashback-ekkel tarkított epizód lesz. Az elnök ugyebár felkereste Olíviát szerény hajlékában, hogy együtt gondolkodjanak el a tragikus véget ért Amanda Tanner szomorú élettörténetén, aki, mint kiderült, mégsem az elnök zabigyerekét…..
hogyvolt Botrány 1x05 – A bukás 2012.06.29 13:00:00
Na szóval az előző részben az elnök felismerte végre, hogy hiába az Olívia iránt érzett szenvedő szerelme, szembe kell szállnia a körmönfont problémamegoldó asszonnyal, ha nem akarja, hogy Olívia a bukásba és a pusztulásba döntse le őt az általa felcsinált Amanda Tanner…..
Ott hagytuk abba történetünket, hogy kiderült, Amanda Tanner terhes, és Olíviának most ki kell találnia, hogyan tovább. Quinn az irodában szendereg a díványon, úgy látszik, próbaidő alatt még nem kap akkora fizetést, hogy fussa albérletre, aztán az éjszaka közepén…..
Az első snittben feltűnik történetünk egyik legfőbb konfliktusforrása, Amanda Tanner, aki épp Olívia irodájában héderezik. Quinn kávéval tömi, míg a többiek azon vitatkoznak, valóban lefeküdt-e az elnökkel, vagy csak kamuzik. Olívia persze tudja az igazságot, aztán felbukkan…..
Weatherspoon 2012.06.15 00:24:19
@kimmeeh: Remélhetőleg a történet folyamán kiderül. Biztos azért mondta, hogy Gedeon hivogatja, mert nem akarta megmondani, hogy terhes, és tul.képpen a nőgyógyásza hivogatta. Olívia biztos majd ezt is kideríti.
A múltkori keserédes titkok után ezúttal mocskos kis titkokat kapunk, előbb-utóbb a titkok minden lehetséges formája felszínre kerül majd ebben a sorozatban. Olívia tévét néz, természetesen az elnök van benne, miközben egy vélhetően nagy élettapasztalattal bíró asszonyság…..
Történetünk egy sietős léptekkel korzózó ifjú hölggyel indul, aki az esti órákban betér egy washingtoni bárba, ahol egy jól öltözött férfi várja. A lány neve Quinn, a férfié Harrison, és nehezen követhető eszmecserét folytatnák találkozásuk tulajdonképpeni…..