Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umbrellagirl

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tampi Az új gyerekek 36. 2014.06.21 11:56:00
Nyár van. Vége a tanévnek. A lingárok, akik azért voltak itt, mert nem jártak iskolába, eltávoztak, és nem járnak iskolába. Most azok vannak, akik nem lehetnek otthon, illetve akiknek nincs otthon. Mint az új gyerekeknek, akik öten érkeztek, és ahhoz képest, hogy sokáig lesznek,…..
tampi Dudujj el! 2013.12.20 22:14:55
„ – Fura egy élet.”                          Kondor Vilmos: A másik szárnysegéd - Jó volt, kejtes(kertes) házban fogunk lakni, egyébként mindenki beteg volt,…..
"Az a bolygónk.. az otthonunk. Rajta mindenki, ki szívednek fontos, mindenki, kit ismersz, mindenki, akiről valaha is hallottál, minden ember, ki valaha létezett, ott élte le életét. Örömünk és szenvedésünk összessége, magabiztos vallások, ideológiák és gazdasági dogmák ezrei,…..
umbrellagirl 2013.10.23 20:50:28
umbrellagirl 2013.10.30 12:19:05
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
umbrellagirl 2013.09.03 20:29:22
A Stradivari nem Edvin Martoné, hanem egy zürichi bank tulajdona. Azután kapta a banktól az élete végéig tartó használati jogot, miután megnyert egy rangos komolyzenei világversenyt Montrealban.

9 évesen vették fel a legkeményebb moszkvai zenei konzervatóriumba, aminek az elvégzése alatt végig egy olyan kollégiumban lakott, ahol csak héba-hóba volt fűtés, és fürdeni sem minden nap tudtak a diákok.
A szülei - egy Ukrajna területén élő magyar család csak nagyon sok lemondással és áldozattal tudta taníttatni.

A születési neve valóban Csűry Lajos, a Marton nevet a nagymamája utáni tiszteletből vette fel, akinek Márton volt a leánykori neve. Anyanyelvi szinten beszél oroszul, de a magyart tartja az anyanyelvének, és magyarnak tartja magát, felnőttként Magyarországot választotta, ahol az életét szeretné leélni, pedig bárhol élhetne a világon, volt rá példa, hogy az egyik arab országban mesés életkörülményeket ajánlottak neki, ha hajlandó lett volna véglegesen odaköltözni.

A fellépések jelentős részében nem a Stradivari van vele a színpadon, mivel annak biztosítási költségei (testőrség, különleges trezor, páncélautó a szállításhoz) óriási összegekbe kerülnek, és nem is minden helyszín felel meg a biztonsági követelményeknek.

Nem mindenki születik kifinomult ízlésű, komolyzenét kedvelő, hangversenyekre járó családba. Én például a nálunk is fogható amerikai zenecsatornákon nőttem fel, és sok komolyzenei darabot csak azután hallgattam meg eredetiben, miután Edvin Marton előadása után megtetszett. Nekem egyfajta hidat képezett a könnyű és komolyzene között, és szerintem ezzel nem lehetek egyedül.
tampi 2012.07.08 23:25:00
  „ Majdnem megkérdeztem tőle, hol szokott nyaralni, de rájövök felesleges.”        …..
Egy igazi futballszurkoló szívvel-lélekkel támogatja a csapatát, és áldozatokra is képes érte. Földrészeket utazik át, hogy láthassa, hóban, esőben buzdítja a lelátóról a kedvenceit, és ha kell a vérét is adja a csapatért. És itt most nem a nézőtéri csatározásokra, vagy…..
umbrellagirl 2012.07.12 13:55:10
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
umbrellagirl 2012.05.27 15:18:20
@Tita nick: pfff, Cro Magnon :-DDDDD
umbrellagirl 2012.05.27 15:19:42
@ssjani: I think I love you.