Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afroditee

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
Afroditee 2012.05.27 11:57:32
A szűzkurva jelenség létezik, de a kérdés sokkal inkább az, kik azok, akik erre "vevők". Szűzkurva ugyanis nem létezne "kereslet" nélkül. Az a férfi típus, aki a szűzkurva adta érzelmi jojóra reagál, veszélyben van. És nem a szűzkurva miatt, hanem önmaga miatt. Hogy mibe leszünk szerelmesek, tőlünk függ. Korábbi életünk mintái, szülői kapcsolatok, pozitív-negatív visszacsatolások, értékrendek és persze kémia. De a kémia nem elég, hogy mi után vágyakozunk, mi tud ránk hatni, amiből szerelem lesz, az a személyiségünk legmélyebb bugyraiból fakad. A szűzkurva-szenzitív férfi csak abba tud szerelmes lenni, amit igazán sohasem kaphat meg. Nem a nőt szereti, hanem a hatást, hogy a nő sose adja oda magát. Legyen ennek oka bármi, egy szeretetet soha meg nem adó anya, egy számkivettség érzés, egy kiegyensúlyozatlan életmód. A szűzkurva-szenzitív férfi ésszel vágyódik a korrekt nőre, de nem lesz belé szerelmes, saját önnön problémái miatt.Mert nincs hozzá szokva, hogy egy nő/ember egyszerűen csak viszont szereti. Dobhat elé az élet bármilyen intellektuális, gyönyörű, korrekt kis csajokat, neki nem kiegyensúlyozott, adok-kapok, meghitt együttlét kell, hanem az örök vágyódás érzése, hiszen ehhez szokott hozzá, így ezt várja tudat alatt a nőktől is. Mert a tudata ehhez köti a társas kapcsolatok normáját és azt hiszi, ez vezeti a boldogsághoz, de nagyot téved. Persze sajnálja önmagát, és a szűzkurvát hibáztatja, pedig ott vannak a korrekt nők mindenütt, neki igazán az sose fog kelleni, egyszerűen nem hozza lázba. Egy férfi általában élete során megtapasztalja a szűzkurva-feelinget. De vagy egy-két élmény után rádöbben, hogy ez mekkora zsákutca és csak mosolyog boldog házasan önnön fiatal siheder énén, vagy egy életen át zavarodottan és dühödten keresgél, miközben a megoldás kiszúrja a szemét. Sajnos elveszett lelkek a felnőttként is szűzkurva-érzékeny férfiak, a korrekt nőknek pedig, aki normális kapcsolatra törekednek jobb elkerülni az ilyet.
Afroditee 2012.05.27 14:05:49
@a_tom: ez aztán az érvrendszer
Afroditee 2012.05.27 18:22:23
@a_tom: "Amikor megérti, akkor vége, örök életre megtanulja, és soha többé nem keres ilyet." - nem értem, miért háborogsz, mikor te is ezt írod. erre írtam, hogy minden (revideálom: legtöbb) férfi életében előfordul, és az egészséges rájön, hogy zsákutca. A problémás verzió, aki belső, önnön problémáiból adódóan lép bele mindig ugyanabba a posványba.