Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yooha

0 bejegyzést írt és 4001 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
Dárga gyermekeim, én sosem voltam boldogabb. Na jó, talán az esküvőm napján, meg amikor a gyerekek születtek, de ez a mostani is igen nagy pillanat. Elért ugyanis a világ oda, hogy megszűnt az éhezés, eltűnt a boldogtalanság, mindenki gazdag és szép, és elfogadja a másikat…..
Az 1995 januárjában indult negyedik Star Trek-sorozat címszereplője, a Voyager csillaghajó a sorozat első részében elvetődik a Tejút egy távoli pontjára, a Delta-kvadránsba, hátrahagyva a TNG és a DS9 által újraértelmezett és megalapozott Trek-univerzumot. Maga mögött hagyja az…..
A vasárnap esti/hétfő hajnali 90 perces finálét tessék szépen az ELEJÉTŐL a VÉGÉIG megnézni. ..
Fotó: HBO / Valkai Réka Elég kemény jelenet játszódik le az HBO saját sorozata, az Aranyélet utolsó, októberben érkező harmadik évadának első kedvcsináló előzetesében: Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) elégeti a teljes, sötét utakon szerzett vagyonát, meg egy szobrot, aminek, mondjuk úgy, elég…..
Yooha 2018.06.20 12:38:18
@haXXXor: Tessék, egy Endrebá' komment 3..2..1
Nyolcadik epizóddal folytatódott az HBO Westworld című sorozata. Az alábbi poszt spoileresen tárgyalja a rész legfontosabb eseményeit...
Yooha 2018.06.17 06:27:29
A kezdő jelenetben egy motorost látunk, amint egy pipacsmezőn mákonyföldön száguld keresztül. Jegyezzük meg a fickót, mert ő a főszereplő, meg a motort is, mert még elő fog kerülni. A jelenet alatti narrációból megtudjuk, hol vagyunk és mikor: a jövőben, valószínűleg…..
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Rékasi Károly, a Barátok közt Bartha Zsoltja, hamarosan visszatér a sorozatba, tudta meg a Bors. A színész két éve szenvedett súlyos motorbalesetet, emiatt  kellett kényszerpihenőre mennie. Az állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Rékasi medencéje és a törzse sérült…..
Az elvándorolt magyarokról készít műsort ősztől a HírTV, amihez sikerült egy egészen szokatlan műsorvezetőt találni. A hvg.hu információi szerint Tóásó Előd lesz az egyelőre név nélküli riportsorozatnak az arca, amiben Magyarországról kivándorolt embereket mutatnak be. A hvg.hu értesüléseit Tarr…..
Yooha 2017.08.21 19:14:18
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
Yooha 2017.08.08 06:35:09
@Androido: Lehet gyorsan lecsatolható páncél.
Az M4Sport Facebook-oldalának borítófotója (10:54-es állapot) felvet pár kérdést, na. Az oldal szerkesztője tudja, ki van a képen? Ha igen, trollkodik? Az M4Sport Simicska Lajosnak dolgozik? A közmédia szembe megy a kormánydirektívával és dacoskodik? Az ő képükön a kisfiú arca nincs…..
Ismeretlen terepen mozog a hetedik évadát vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) kezdődő Trónok harca, hiszen ez lesz az első olyan évad, amit nézve a könyvekkel tisztában levő barátaink nem fölényeskedhetnek mosolyogva, hogy ja, te még csak itt tartasz? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy…..
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
Yooha 2017.07.16 19:52:36
Fura a kép, mintha egy béna videójátékból lenne, vagy mittudomén, megszalad a fotósopp, de szarul, ilyesmi. Isaacs a Star Trek: Discoveryben lesz a hajó kapitánya, de nem róla szól majd a sorozat, sőt, csak mellékszereplőnek igazolták le. Premier szeptemberben, itthon a Netflixen.    ..
Facebook-interjút adott a Hollywood Reporternek Shawn Levy, a tavalyi év egyik legnagyobb sikere, a Stranger Things című sorozat rendező-producere. Amiben arról is beszélt, lesz egy-két olyan dolog, ami miatt a rajongók először csalódottak lesznek, de aztán majd rájönnek ők is, hogy igazából jobb…..
Csak két év után érkezett meg a Duna TV ifjúsági sorozata, az Egynyári kaland második évada. Nem csoda, hogy ennyi időbe telt könyörtelenül kiszórni minden alapvető hibát a tökéletesen elhibázott első évadból, bőven volt mit. És meglepő, de két új rész után úgy tűnik, a mostani Egynyári kaland…..
Litchfieldben elszabadul a pokol, nagyjából ezt ígéri az Orange Is Thew New Black 5. évadának legújabb előzetese. A több, mint 2 perces kedvcsinálóból kiderül, hogy a legújabb évad pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a 4. évad véget ért. Korábbi nyilatkozatokból már azt is lehet tudni, hogy…..
Yooha 2017.05.10 19:35:15
@szekőcei: Kettő
A 32 éves, egoista Andika, aki erőszakos, szókimondó és türelmetlen, meg nem kicsit öntelt; a 19 éves Dia, akinek az a lényeg, hogy olyan pasija legyen, aki sokat szeret dugni, mert neki papírja van arról, hogy szexmániás; végül Franciska (20), aki modellkedéssel és hostesskedéssel foglalkozik,…..
Jól kiszúrtak a Trónok harca alkotói a rajongókkal, eleve már azzal, hogy ezúttal csak júliusban, 16-án indul az új évad, aztán meg azzal, hogy cserébe még rövidebb is lesz, mint az eddigiek, bár a hatrészes záróévadnál még így is egy epizóddal több lesz benne, és akkor arról még nem is beszéltünk…..
Yooha 2017.03.31 13:44:51
@sixx: Nekünk Te vagy a comment.com és kész :)
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
A Trónok harca idei évadában egy dolog biztosan nem lesz sok: az epizód. Az eddig megszokott tíz  helyett csupán hetet kapunk majd, nettó három órával rövidítenek meg minket az alkotók (meg az HBO). A költségvetés viszont maradt, sőt, ha minden igaz, magasabb is lett, így jut lóvé rendes CGI-re…..
Azt mondta nekünk Dirk Gerkens, hogy az RTL nézettségi fölényét a Barátok köztnek köszönheti, ha azt meg tudja verni a TV2, akkor nyert ügye van. A teóriát eddig még nem sikerült tesztelni élesben, azaz megverni a napi szappant, de a tegnapi, ünnepi este kisebb bizakodásra ad okot (mármint a…..
A fenti előzetesben leginkább a hétvégi filmekről van szó, de a tavasz az RTL hétköznapjaiba is változást hoz. Mivel a Keresem a családom március 21-én, a Mi kis falunk március 23-án, a Gyertek át! meg március 24-én zárja az aktuális évadot, március 27-től ez lesz az RTL-en…..