Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohaNN

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
JohaNN 2012.12.27 09:04:49
@Elveszett Kereső: " Needless to say, the Cabal has no idea about true occultism, as they have chosen the wrong pyramid." Ezen én is jót röhögtem. Méghogy az elit akik több ezer éve űzik az okkult mágiát fogalmuk sincs az igazi okkultról és rossz piramisba mentek be ráadásul? :DD

Plusz pár éve voltam Egyiptomban. 3 piramis közül csak egybe lehetett bemenni, a Cheops piramisba. A másik 2 az idegen vezető szerint állandó jelleggel le van zárva. Na meg fegyveres őrök vannak mindenütt szóval ha be is akarnál menni a másik 2 lezárt piramisba, a bejáratnál elkapnak.
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
A reptilián birodalom bukása Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html Eredetileg megjelent: 2012. szeptember 9 A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az…..
JohaNN 2012.09.29 15:10:13
www.ufohangar.hu/

UFO hangár leleplezés Budapesten.
Megnyitó kb 3. hét múlva. Vélemények?
Vajon tényleg megmutatják az idegen űrhajót és az akkor életben talált utasát amit Ruszkiktól hoztak ide állítólag 80 évvel ezelőtt?
(Szerintem kamu)
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
Kedves Olvasók, a cikk végén Miczo barátom magyarázatai szerepelnek.   Uránusz-Plútó kvadrát- Arkhón aktivitás Írta: Cobra Fordította: FehérVándor Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_25.html Eredetileg megjelent:…..
Kedves Olvasók, Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 3-4 hónap folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek…..
JohaNN 2012.06.21 11:34:34
Nem akarok utólag okos lenni, de szerintem ehhez a dologhoz alapból szkeptikusan kellett volna hozzáállni, és ha tényleg szemmel látható eredményei vannak az általuk intézett dolgoknak akkor az ember csalódik egy kellemeset és hálát ad az égnek, hogy minden igaz volt, mint így, hogy vakon bízni benne és utólag véletlenül kiderül, hogy kamu az egész.
Mert valljuk be őszintén, sok mindent írnak a neten és ennek a hitelességét leellenőrizni majdnem lehetetlen. Sok ilyen csatornázott üzenetet olvastam aminek az volt a lényege, hogy kb. "Ne csinálj semmit majd jönnek a Plejádiak meg a Jézuska és majd megmentenek...". Őszintén tartottam attól a legelején, hogy az egész esetleg a háttérhatalom műve, hogy leültesse az embereket, hogy amíg a csodára várnak addig sem lázadoznak.
Remélem tévedek, és az ellenállási mozgalom tényleg igazi, és működik, ez a pénzes poszt meg csak valami rossz kamu.

Na és persze ahogy hbm27 is írta mi semmit nem érzékelünk az állítólagos változásokból. A NATO ugyan úgy építi tovább a rakéta pajzsot Oroszország ellen, egyre több hadihajó, egyre több katona érkezik Irán és Szíria közelébe. Egyre több zsoldos érkezik Szíriába. Nyugat és Kelet fegyverkezik folyamatosan. Elég egy apró szikra és kitör a 3. vh. Izrael is úgy szítja a feszültséget mintha nem lenne vele tisztában, hogy már nem használhatja a kb. 300 atombombáját (vagy csak az UFO-k elfelejtettek nekik szólni???).
Szóval nagyon remélem, hogy ez a pénzkérős poszt csak valami kamu, és remélem tényleg létezik az ellenállás, ellenkező esetben ezt benéztük, és Rotschildék jókat röhögnek most a világon, hogy ezt beszoptuk. Vagy valamilyen csapást mértek az ellenállási mozgalomra aminek következtében jelentős pénzügyi veszteséget szenvedett, amit Cobra nem mer bevallani.
Kedves Olvasók,Frissítés 06.15: 1 napot sajnos még tolódik az új bejegyzés.  Vasárnap lesz a görög választás, nagyon bizonytalan mi fog történni, illetve egész Európában rendkívül instabil a helyzet, lehet érdemes volna nem minden pénzeteket bankban tartani, némi…..
JohaNN 2012.06.15 09:31:53
@Benedictus89: Amiket álmodban látsz az a valóság. Egy másik létsík eseményeit, esetleg előző életeidet látod. Elalváskor a tobozmirigy termel egy anyagot (aminek sajnos nem jut eszembe a neve) ami a testből való kilépést elősegíti. Ez az anyag egyébként a kormányok által erősen be van tiltva és drognak van titulálva. Legalább is valahol ilyesmit olvastam :)
Kedves Olvasók, vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen véleményem szerint  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség…..