Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carla Sefković

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ted a káromkodós maci a legrosszabb film, amit életemben láttam. Ha lehet valami egyszerre unalmas, rettenetesen blőd, kiszámítható, visszataszító, undorító, gagyi és egyben nyálasan naiv, akkor ez most az. Értem én, hogy a Family Guy-osok csinálják meg minden, de hadd ne kelljen…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
Bevallom ma elég depressziósan indult a nap. Szakadt az eső egész este, és reggelre sem hagyta abba, sőt még délelőtt is folytatta bár akkor egy fokkal békésebben. A fekete felhők takarták az eget, a tó is komoran festet, leszámítva a játékos esőcsepp okozta köröket, de sajnos…..
Így jártam apátokkal Unalom 2012.06.16 16:24:00
Nem lesz jövőre órája, abból a tárgyból persze ő lesz a szemináriumvezető, ami nekem ebben az évben még nem volt a tanrendben. Na mindegy is... Egyébként ötös lett nála :) Elmentem a szóbelire, beültem, először jót beszélgettünk, aztán kérdezgetett vagy húsz…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
 Tényleg szép:..
 ...ugyanis az éjszakám rosszabb nem is lehetett volna. Forgolódtam, rosszakat álmodtam, sokáig aludni se tudtam, szóval végre reggel. Egészen mostanáig fájós és durcás fejjel ültem a kanapén, laptoppal az ölemben, aztán megérkezett a segítség egy literes tej…..
Mi hrvati! Szólalj meg horvátul! 2012.06.03 07:21:00
Itt van az előszezon, tehát nagy eséllyel indulsz a napokban Krkre, Pagra, vagy a Kvarner öbölbe. Tudjál megszólalni horvátul a foci-Eb alatt!  Jó estét - Dobra večer! Asztalt szeretnénk négy főre - Jedan stol za četvoro!  Lesz ma meccs a tévében? - Bit će danas utakmica…..
Carla Sefković 2012.06.03 10:22:06
Carla Sefković 2012.06.03 11:17:50
@Hogár: Na, akkor gyorsan oszd meg velünk, mit-hogyan kell helyesen mondani/kérni! :)
Nehogy aztán kiröhögjenek minket :)
Carla Sefković 2012.06.03 18:06:26
@Hogár: Nagyon köszönöm a válaszod! :)
 Nagyon szeretnék visszamenni. Ott minden szép, jó, kedves emberek és a tenger sós illata.            ja, és csak hogy ne keveredjen el valahová a cím, linkelem ide is:http://mihrvati.blog.hu/..
 A cím hamarosan érthetővé válik.Történt egyszer, hogy Carla beleszeretett egy srácba, aki viszont szerette. Tíz csodás hónap után azonban ahelyett, hogy a fiú a megbeszéltek szerint az Operába vitte volna, beterelte egy kávézóba és szakított vele. Mert már nem őt…..
Így jártam apátokkal Munkamorál 2012.05.31 18:36:28
Azon agyaltam, miközben elküldtem neki a beadandómat, ami a tárgy teljesítésének feltétele, szívesen írnám meg nála a diplomamunkámat. Eltekintve attól, hogy beleestem, nem véletlenül járok az óráira már elsőéves korom óta. A szakterülete még passzolna is a témámhoz…..
Így jártam apátokkal Checklist 2012.05.30 17:56:46
 Na, így nem fog menni a tanulás. Szituációs játék:-Carla, Carla, verd ki a fejedből.  -Na jó, de ha egyszer olyan rendes...-Vertek már át rendes arcok is, nem? És amúgy is, miért kell ő neked annyira? Mert nem kaphatod meg?-Nem, nem azért...Csak ő olyan...-Milyen? Tudod…..
Létezik, hogy tényleg ennyire hülye vagyok?!Az biztos nem jó jel, hogy itt ülök a vizsgaanyag előtt és ő jár a fejemben.Egy olyan férfi, akivel egyszerűen annak az esélye, hogy bármi is legyen, nulla és a zérus között tengődik. Más élethelyzetben van. Idősebb (nem annyira…..
Így jártam apátokkal Prológ 2012.05.26 17:29:00
 Huszonkét éves pesti lány. Egy éve költözött a belvárosba, hogy önálló életet kezdjen. Előtte is minden idejét- a kertváros unalmától menekülve- az egyik körúti bárban töltötte, de érezte, szabadulnia kell. Elköltözött. Azóta nem megy sehová, túllépett egy…..