Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hodiel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
A Lehetőség Kapuja 2Írta: CobraFordította: FehérVándorForrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html Eredetileg megjelent: 2012 augusztus 5 A Második Lehetőség Kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílni készül a Földön. A belépési pontja…..
Hodiel 2012.09.30 11:55:13
@GabrielBlack: Bizony, mindenki mást mond. Én őszintén megmondom, hogy nem várok semmit, mindenre nyitott vagyok, aztán majd lesz ami lesz :) Talán történni fog valami olyan pozitív esemény, ami alapjaiban változtathatja meg a jelenlegi undorító rendszert, persze még van hátra majdnem három teljes hónapunk, addig is bármi megtörténhet, ami előkészít egy igazi változást. :)
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
Hodiel 2012.08.18 11:40:03
Olvastam egy nagyon érdekes könyvet, talán ez volt az első, ahol éreztem, hogy magasabb dimenziókba visz.. a címe: Andrzej Wójcikiewicz: A fáraó felébresztése Neten könnyen meg lehet találni és letölteni.
A könyvben leírt történet valóságos eseményekről és emberekről szól. Már nagyon komoly konferenciák és feltárások kezdődtek ezzel kapcsolatban. Magyar oldal:
khufu.hu/
Nadzsal Ida egy magyar hölgy, aki szintén részt vesz valamilyen szinten ebben a "küldetésben", tőle néhány 2010-es info-t itt találhattok: khufu.hu/eloadasok.php

Talán lehetne foglalkozni vele, bár friss hírek nincsenek ezzel kapcsolatban, könnyen elképzelhető, hogy leállították őket, viszont komolynak tűnik a dolog.
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
Hodiel 2012.07.18 11:27:53
@elyshia: Kedves elyshia! Nem te teljesítettél alul, még véletlenül se gondold azt! :) Viszont nagyon sokan valóban kinevették, több fórumon és csoportban is láttam erről vitákat, felébredt emberek között. Akik ezeket az infokat közzétették, szinte ki lettek közösítve és a legnagyobb nevetség tárgyát képzeték, főleg a néhány hete félig-meddig, de aztán mégsem kiadott zöld jelzés után. Teljesen egyetértek Cobrával, hogy nem kell mindent kiadni nekünk, úgysem tudunk sok információval mit kezdeni, a lényeg, hogy a lehetőségeink szerint segítsük az Ellenállási Mozgalmat.

Egyébként köszönjük a munkát FehérVándor!
Nagyon jó látni az ebben és az előző írásokban közölt új híreket, amik bizonyítgatják a Fény terjedését.
Kedves olvasók! Sikeresen visszatértem a blogra korábbi kötelességeim végeztével, azonban a mai naptól megint pár napra távol leszek - akárcsak Fehér Vándor - ezért még most, röviden szeretnék tudósítani a fejleményekről. Az előző bejegyzés óta David Wilcock és Cobra is…..
Hodiel 2012.07.03 22:32:48
@Haloin: egészen csodálatos.. köszönöm
Kedves Olvasók, (Frissítés 1: Az Esemény várható menetéről egy korábbi cikk a frissen becsatlakozóknak: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa ) Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el,…..
Kedves Olvasók, néhányan jelezték, hogy összezavarodtak a Mennyei Baavatkozás sorozat számozása miatt. Wilcock 3 fejezetesre tervezi a sorozatot, mi ennek eddig az első fejezetét hoztuk le két részletben, ez a második fejezet, első része. A harmadik fejezet még nem jelent meg…..
Hodiel 2012.06.03 16:29:30
@Icfjin: Üdv! Nem poénból írtuk :) Meglátjuk, hogy mi lesz, de biztos lehetsz abban, hogy a "kintiek" segítenek minket! Segítettek is mindig. Nem feltétlenül nagyfejű szürke idegenekre kell gondolni, hanem szerintem leginkább csak szellemi testtel rendelkező lényekre, persze nyilván vannak olyanok is bőven, akik fizikai testben élnek köztünk. Amíg a jelenlegi irányítók megmaradnak, addig itt nem lehet nagy változás, de hamarosan megszabadulunk tőlük, talán már véglegesen. :)
A médiában valóban arról van szó, hogy az UFO-k veszélyesek, támadnak, elfoglalnak, elrabolnak stb, de ez nem véletlen.
2012 Felemelkedés •2012 Terv 2012.05.03 23:24:00
   Terv 2012  • A Föld bolygó felszabadítása   Írta: Cobra   Fordította:FehérVándor   Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/plan-2012-normal-0-microsoftinternetexp.html   Eredetileg megjelent: 2012. április 2-án    (Ha kérdésed, véleményed van kérlek…..
Hodiel 2012.05.26 17:28:51
Jól hangzik első olvasásra, viszont ha jobban belegondolok, nekem mégsem tetszik annyira. Először is az a rengeteg ember, aki teljes vakságban éli az életét, főleg a fiatalok, akikre jellemző a nagyon erős egoizmus, illetve a sok, saját vagyonát, karrierjét hajszoló ember, hogyan fog megváltozni? Ők nyilván nem a sötét oldalon álló vezetők, akikre a letartóztatások vonatkoznak.
A másik ami nem tetszik, a pénz és a bank. Biztos, hogy szükségünk van rá? Amikor kitalálták a bankot, elkezdett az emberiség függeni tőlük, manapság pedig nagyon durva a helyzet. Látom, hogy kamatmentes hitelekről van itt szó, de az már egy bizonyos fokú rabszolgaság, azt is vissza kell fizetni, még ha nem is többet a felvett összegnél. Sokkal jellemzőbb lenne egy aranykorra az, ha az ember a saját, megtermelt feleslegéből ad másoknak. És nem cserére gondolok, hanem ajándékozásra. Ha komolyabban elkezdünk nyitni a spiritualitás felé, akkor nem kell pénz, nem kellenek a felesleges használati tárgyak, amikkel tele van jelenleg a lakás. Földanya megad mindent amire szükségünk lehet, és szerintem egy aranykorban nem az fog számítani, hogy kinek milyen drága kocsija van, vagy hogy mennyi a lottónyeremény, hanem az egymás iránti szeretet és a Földön uralkodó boldogság és harmónia. Lehet, hogy most még valóban kell a pénz egy ideig, mert az igazi aranykor nyilvánvalóan nem fog eljönni egyik napról a másikra, és erre az átmeneti időre a fenti terv tényleg nagyon jó. Nem kritizálni akartam, csak mélyebben belegondoltam a dolgokba.
Köszönjük a sok-sok munkát, így tovább :)